Anmeldelse af ProfitFarmers: Kan Smart Tech virkelig gøre trading profitabelt?

Så hvem er ProftFarmers

Forestil dig at du en aften sidder med din computer eller smartphone og trykker på nogle knapper, som pludselig igangsætter en kædereaktion af begivenheder, som er programmeret til at give dig fortjeneste.

Fortjenesten ser nogenlunde sådan her ud:

Jeg taler om krypto valutaer. Mere specifikt noget der hedder signal copy-trading – men inden vi går videre til at tale om det, så er der noget du bliver nødt til at høre:

Det her er IKKE en anmeldelse af en eller anden hvordan-bliver-jeg-rig model. Du bliver IKKE millionær i løbet af natten. Vi anmelder ikke den slags skrammel på Moneymarket. Det er spild af din OG vores tid.

Du ved måske godt at krypto valuta ikke har det bedste omdømme…

Derfor har vi været EKSTREMT påpasselige med at sikre os, at dét vi anbefaler rent faktisk gør, hvad det siger, at det gør.

Platformen, vi skal til at snakke om nu, er et sjældent eksempel på et værktøj lavet til at gøre rentabel krypto-handel nemt for enhver.

profitfarmers signal kort

Godt så! Nu da vi har det på det rene, så lad os tage et kig på resultaterne ⬆️.

De er fra et system, der producerer “handelssignaler”, hvilket grundlæggende set er instruktioner af ekspert-kaliber der vedrører hvilke cryptocurrencies du bør købe og sælge.

Det lyder ikke helt så dumt med sådanne gevinster, vel? Forestil dig, at du havde lavet disse handler med 10000 DKK hver.

Du og jeg kunne tilsyneladende have lavet præcis samme handler med “intet andet end et par tryk på en knap”. Erfaring havde ikke været nødvendigt.

De siger, at deres system “automatiserer dine handler fra start til slut igennem Binance”. Det betyder, at du ikke behøver at lave NOGEN SOM HELST handler selv. Binance er verdens største marked for udveksling af kryptovaluta hvilket gør det til et meget sikkert sted for dig at handle.

Hvad tænker du om det? Er det muligt, at et system kan fodre dig med disse handelssignaler, som du kan følge med i ved et par enkelte klik, og dagen efter opdage, at du har plus på kontoen? 

Der er ingen grund til at undre sig! Læs videre og få min kritiske anmeldelse af ProfitFarmers. Lad os se om det rent faktisk er en nemmere måde at lave rentable handler på for DIG. 

Så hvem er ProftFarmers?

matthew tansley founder profitfarmers

De er et hold, som hævder at deres mission er at “give muligheden for problemfri, profitabel trading til alle, uanset erfaring.”

Det lyder ret ambitiøst!

ProfitFarmers er registreret i EU – en blåstempling på deres legitimitet. De kunne have registreret sig selv i skattely, som mange andre kryptovaluta-relateret softwares gør. Men nej, ProfitFarmers valgte ikke at gøre det.

Grundlæggeren er en mand ved navn Matthew Tansley. På deres Om os side fortæller han at der foregik alt for meget nonsens i krypto-verden. Der var ingen der rent faktisk brugte teknologi til at gøre trading til noget, der giver mindre hovedpine…

Ærligt talt er jeg imponeret over, at han har sat ansigt på ProfitFarmers’ brand. Der er STOR risiko forbundet ved at gøre det! Hvis det viser sig at de lyver eller udgiver sig for at være noget de ikke er, så vil det falde tilbage på ham. Jeg tænker at Hr. Tansley ikke har noget at skjule 😉

De startede i november i 2018 med at kortlægge hvad det er, der gør handel så vanskeligt. Spoler vi hurtigt frem til dags dato ser vi at deres system er fuldt fungerende med funktioner som ‘løser’ følgende problemer:

profitfarmers timeline

ProfitFarmers + Binance = Gennemsigtighed & Sikkerhed

Al handel finder sted direkte på Binance (handelsmarkedet for krypto valutaer), hvilket er separat fra ProfitFarmers. Det er helt gratis at få en konto på Binance og det kræver ikke noget minimums-depositum at åbne en konto.

Dette giver DIG fuld kontrol over dine penge, eftersom fortjeneste går direkte ind på din Binance-konto, og her kan du trække pengene ud når end du har lyst.

Grundet dette design, er det umuligt for ProfitFarmers at tage kommission eller gebyrer for dine handler, da dine penge aldrig går igennem deres platform. Det gør også deres system gennemsigtigt og ærligt, da det er umuligt at lave falske resultater med din Binance-wallet (wallets er ligesom en slags bankkonti til opbevaring af de cryptocurrency).

Hvis man vælger automatisk at følge handelssignaler gennem deres API-integration med Binance,  giver det dem strengt taget ikke mulighed for at trække/overføre dine midler.

Hvad er en API integration, og er der nogen risici?

 api diagram telefonikoner

Hurtigt svar: der er ingen risici. 

API er engelsk og står for “programmeringsgrænsefladen for applikationer”, hvilket er en form for software mellemmand, der tillader to programmer (såsom ProfitFarmers og Binance) at tale sammen.

Det gør det super nemt og bekvemt at bruge ProfitFarmers eftersom stort set alt du har behov for, er at finde på ét og samme sted – på deres dashboard. Der er altså ingen grund til konstant at hoppe frem og tilbage mellem forskellige faner!

ProfitFarmers taler sammen med Binance for at vise dig priserne på coins (andet navn for krypto valutaer), dine wallet (digitale pung) saldoer, og hjælper dig med at lave handler for dig. Det giver strengt taget ikke ProfitFarmers muligheden for at trække/overføre dine midler – aldrig nogensinde.

Hovedpointen: er at du får lov til at lave handler med samme sikkerhed leveret af verdens største handelsmarked for kryptovalutaer samtidig med at du bruger ProfitFarmers. Du bør ALDRIG nøjes med mindre.

Hvordan ved jeg om det er noget, jeg kan få noget ud af?

Det er et godt spørgsmål at stille sig selv hvorvidt noget er nyttigt eller ej. Særligt når der er penge involveret. I dette tilfælde, ‘risikerer’ man ikke noget ved at bruge ProfitFarmers, selvom man ikke helt hundrede forstår hvordan de kan hjælpe dig.

Hvordan kan det være?

ProfitFarmers - Sådan gør du videoer

Det er fordi de har gjort hele deres serie af videoer til hjælpe- og vejledningsvideoer offentligt tilgængeligt på YouTube. Alle kan inden de tilmelder sig se disse for at få en forståelse for hvad det præcist er de gør og hvordan man bruger det. Jeg foretrækker altid selv at vide præcist hvad jeg kaster mig selv ud i. Gør du ikke også det?

Hvad er det ProfitFarmers gør?

Altså, lige ud af posen:

“ProfitFarmers foreslår, planlægger og udfører planer for profitable handler helt automatisk, så du rent faktisk kan få fortjeneste UDEN årelang erfaring. Ingen stress. Ingen lange nætter. Ingen menneskelige fejl.”

Og hvad betyder det i grunden så?

Det er noget lignende social copy-trading på platforme såsom e-Toro. I stedet for at kopiere mennesker, kopiere du handelssignaler i ekspert-klasse med en imponerende 76% historisk vinderchance. (Jeg diskuterer statistikkerne længere ned.)

Deres computer algoritme producerer disse ‘handelssignaler’ 24 timer i døgnet. Der er altså ingen grund til at bruge timevis på at spekulere over eller søge efter hvad du skal handle med. Der er heller ingen grund til at vente på et menneske hvis handlinger man kan kopiere!

Efter at du har fået besked om at Confirm Trade’, vil ProfitFarmers gøre alt det kedelige handelsrelaterede arbejde for dig gennem Binance (du husker nok stedet hvor man køber og sælger krypto coins).

Lad deres system placere dine handler mens du i stedet tænker over hvad du skal bruge dine penge på 😝.

Disse handelssignaler inkluderer også en såkald “stop loss” funktion, hvilket betyder at ProfitFarmers automatisk sælger dine coins hvis prisen begynder at gå i den forkerte retning.

– Det er jo ret godt i forhold til at hjælpe dig med at praktisere risikoforvaltning, uden at få ekstra hovedpine!

Er der andet udover automatiseret signal copy-trading?

Overraskende nok, ja. Hvis du tænker at kigge efter endnu flere handelsmuligheder, så har ProfitFarmers hvad du har brug for. De har en såkaldt Price Action Scanner, RSI scanner og deres egen handelsterminal bygget ind i deres system.

Her er det bare vigtigt at forstå, at disse værktøjer er lavet til mere erfarne traderer..  Der er ikke grund til at “normale mennesker” som du og jeg bekymrer os om det.

ProfitFarmers resultater

I stedet for at fortælle dig hvad jeg tror der sker, tænker jeg at det er bedre at vise dig de statistikker der kommer direkte fra deres system:

ProfitFarmers Oktober 2021 Results
ProfitFarmers Oktober 2021 Results

Tænk over dette; for hvert fjerde fulgte handelssignal, ville tre af dem give fortjeneste.

Jeg har helt sikkert ingen jordisk chance for at opnå samme resultater ved selv at trade!

Er deres resultater reelle?

Der er MANGE værktøjer der vildleder med deres vinderchancer og gevinster (tænk: de sketchy trading robots der lover +90% vinderchance…) Hvordan ved vi om ProfitFarmers statistikkerne er reelle?

Her er der 5 grunde til at vi kan tro på ProfitFarmers resultater:

 1. Deres handelssignaler er kopieret gennem Binance handelsmarkedet. Det er umuligt at ‘fake’ en forøget Binance walletsaldo!
 2. De er rent faktisk ærlige omkring hvad deres resultater betyder. Mange handelsværktøjer smider om sig med tilfældige tal for at forvirre os og få os til at tænke at de er velfungerende. ProfitFarmers har en artikel der forklarer præcist hvordan de beregner deres resultater og statistikker. Ingen sludder. Total gennemsigtighed.
 3. Jeg har fundet  videoberetninger fra rigtige, offentligt anerkendte mennesker, der bruger, og som laver penge på ProfitFarmers. Krypto virksomheder har en tendens til at have de der falske, betalte anmeldelser. Jeg tænker ikke, at ProfitFarmers behøver at forfalske deres anmeldelser, da de faktisk tilbyder værdi for deres medlemmer.
 4. Der er rigtige mennesker fra deres virksomhed som står bag disse resultater. Størstedelen af kryptorelaterede virksomheder er ekstremt hemmelighedsfulde og vil gemme sig fra offentlighedens søgelys… Matthew Tansley (grundlæggeren) laver hver uge en video hvor han gennemgår deres resultater. Hvorfor skulle han have lyst til at vise sit navn og ansigt hvis deres resultater ikke var reelle?
 5. De prøver aktivt at lære folk hvordan deres system virker. Alt deres indhold er tilgængeligt her, selv før man køber sit medlemskab. Jeg mener, hvorfor ville nogen bruge tid på at lære nogen noget hvis de ikke selv troede på at det virkede!

webinar profitfarmers

Det der gør det for mig, er at disse er resultater som du og jeg kunne have haft. Man følger et signal ved bare et par enkelte klik. (Om lidt viser jeg hvordan det rent faktisk ser ud!)

På grund af deres stop loss funktion er der minimale tab forbundet ved at bruge disse signaler. Specielt når man ser det i forhold til hvor meget og hvor ofte deres signaler vinder.

Der er ikke længere grund til at søge efter hvad man skal handle med. Der er ikke noget med at skulle spore priser for at kunne komme ind og ud. Der er ikke noget med konstant at frygte for prissvingninger. Det er den nye tidsalders smarte måde at handle på!

Hvordan fungerer ProfitFarmers? Skridt for skridt:

For at vise dig hvor ligetil det er at bruge ProfitFarmers, har jeg gennemgået hvert enkelt skridt fra tilmelding til hvordan man får den første fortjeneste.

1. Tilmelding (Tid: 5-10 minutter)

Første skridt er at blive en ProfitFarmer! De har tre typer medlemskaber typer. Jeg valgte 3-måneders-pakken, da man derved får én af månederne gratis!

Tilmelding-Tid 5-10-minutter
Tilkobling af din gratis Binance-konto

2. Tilkobling af din gratis Binance-konto (Tid: 5 minutter)

For at kunne bruge deres autotrading feature skal du oprette og tilkoble din GRATIS Binance-konto til din ProfitFarmers ved brug af en API nøgle. Takket være deres vejledningsvideo var dette et meget nemt skridt for mig, også før jeg overhovedet vidste hvad ‘API’ faktisk stod for.

3. Sikre dig at du har BTC og USDT i din Binance wallet

Alle kryptovalutaer på deres signaler er forhandlet med USDT eller BTC. Disse er to af de største, tilgængelige cryptocurrencies! ProfitFarmers anbefaler at man har omkring 10,000 kr af dem begge for at få det meste ud af deres signaler.

Du køber disse coins direkte gennem Binance ved at bruge et kreditkort. ProfitFarmers har en hurtig og nem vejledningsvideo i tilfælde af at du går i stå. Hvis du har en slags coin, men ikke den anden, kan du nemt konvertere dem på dashboardet.

Sikre dig at du har BTC og USDT i din Binance wallet
At folge dit forste handelssignal

4. At følge dit første handelssignal

Det er overraskende hvor nemt det er at gøre dette. Du skal bare indtaste den sum penge du vil bruge og trykke på ‘bekræft’! Selvom man kan tilpasse ting såsom hvilken pris du vil købe og sælge dine coins for, så valgte jeg at lade det blive ved de forudindstillede muligheder. Hurtigt og enkelt 🙂

5. Spor dine handler

Ved at klikke ind på watchlist, vil du kunne se alle de handelssignaler du har fulgt. Parret med push-notifikationer gennem deres mobilapp gør det det meget nemt at holde dig opdateret på hvordan det går med dine handler.

Spor dine handler
Tjekke op pa lukkede handler

6. Tjekke op på lukkede handler

Ved at klikke ind på oversigten over lukkede handler vil du kunne se alle de fornyligt gennemførte handelssignaler. – Af en eller anden grund, inkluderer dette også handler du ikke selv personligt har kopieret.

tjene penge

Som du kan se, er det utroligt nemt at bruge ProfitFarmers. Faktisk er det så nemt at jeg vil tro at enhver 60-årig ville kunne bruge denne platform! Ved samtidig at bruge deres ‘How-to’ videoer, kræver det stort set ingen tid at finde ud hvordan man bruger det.

ProfitFarmers vs. Alternative muligheder

Nu hvor vi har gennemgået hvad ProfitFarmers gør og hvordan de gør det, skulle vi så ikke tage at se på hvordan de kan hamle op med andre måder at tjene penge på?

ProfitFarmers vs. Copy-trading on eToro

Copy-trading på eToro:

Aka. social trading. Til trods for at denne metode rent faktisk kan virke, bliver du bombarderet med alle mulige slags handelsgebyrer og kommissioner som kan gøre det vanskeligt at få en fortjeneste på det. Har du derudover nogensinde lagt mærke til at de i deres ansvarsfraskrivelse siger at 74 % af brugerne taber penge på at handle med CFDs? Ret foruroligende…

Copy-Trading on ProfitFarmers:

I stedet for at kopiere en tilfældig person, producerer deres algoritme optimale handelsplaner, som du kan følge med det samme. Alle dine penge forbliver på Binance, så der vil slet ikke være nogle kommissioner fra ProfitFarmers. Lagde du derudover mærke til statistikken ovenfor? 76% af deres signaler har genereret penge i løbet af de seneste tre måneder!

ProfitFarmers vs. Fast ejendom

Fast ejendom:

Dette er en fantastisk måde at investere på for folk med 600000+ DKK på bankkontoen. Det er enten dét eller at tage et lån i banken med høje renter der fratager dig 30% (eller mere) af din indtjening. Og, du bliver nødt til at vente 5-10 år før du oplever et investeringsafkast.

ProfitFarmers:

Du behøver ikke mere end 6000-30000 DKK for at kunne starte op, og dit overskud går direkte ned i din lomme. Ikke ned i bankens beholdning… Nu er det så godt nok ikke et løfte, men jeg hører at der er stor sandsynlighed for at du får din første fortjeneste indenfor 2-3 dages brug af ProfitFarmers.

ProfitFarmers vs. E-handel

E-handel:

Det kan kræve ÅR før du ser et investeringsafkast. Du kommer til at skulle bruge timevis på at lære og tusindvis af kroner på at investere i din e-handel virksomhed uden nogen garanti for at det kan betale sig i det lange løb!

ProfitFarmers:

Klik og kopiér straks handelssignaler med høj sandsynlighed fra DAG 1. Lav din konto på under 30 minutter. Det kræves ikke at man bruger timevis på at sætte sig ind i alt muligt. Der er ikke behov for at investere flere måneder af ens liv, uden at have en garanti for at se resultater.

Sidste tanker

De bedste ting ved ProfitFarmers:

 1. Adgang til handelssignaler med resultater for rentabilitet (~75% vinderchance!)
 2. Der er ingen grund til at bekymre sig om at handle, da du praktisk set kan automatisere dine handler gennem Binance. a. Det betyder også at pengene du tjener og handler med bliver i dine hænder, separeret fra ProfitFarmers.
 3. Absolut ingen kommissioner eller gebyrer fra ProfitFarmers. Det er blot ét, simpelt abonnement!
 4. Alle vejledningsvideoer. Det gør det problemfrit at bruge ProfitFarmers

Den største ulempe ved ProfitFarmers:

Platformen er ikke være tilgængelig for alle. Det bliver sagt på ProfitFarmers hjemmeside, at der ikke er et ubegrænset medlemskaber tilgængeligt.

Grunden hertil er for at sikre at handelssignalerne fungerer så godt som muligt for de mennesker som bruger dem. Hvis der var for mange mennesker, der handlede med de samme signaler, ville det reducere effektiviteten.

Det er en skam at tænke på at ikke alle vil have muligheedn for at prøve ProfitFarmers…

Hvem er ProfitFarmers for?

Hvis du har mindst 20.000 kr. at handle for, forstår at dette værktøj ikke vil gøre dig til en millionær natten over, og er klar til at give handel med krypto valuta  en chance, så vil jeg sige at du skal melde dig ind i ProfitFarmers!

Vent lige, hvorfor behøver jeg mindst 20.000 DKK? Det er fordi du bliver nødt til at bruge penge, for at kunne tjene penge. Det er ikke noget ProfitFarmers tjekker når du tilmelder dig, men de anbefaler det kraftigt. Når du tænker over deres medlemskabsgebyrer, så vil alt under 20.000 kr. at handle for mindske din rentabilitet, og det vil derfor ikke være dét værd.

tjene penge

Dét bringer os til slutningen af min ProfitFarmers anmeldelse! Jeg tror, at denne platform har evnen til at transformere måden hvorpå du tjener penge online vha. Handel med cryptocurrency. Her er hvorfor:

 • Deres ekspert-klasse handelssignaler fjerner behovet for at lære sig hvordan man finder sine egne handler.
 • Deres semi-auto handelsfeature fjerner tid og stress, som er forbundet med manuel handel. Du kan bare indstille den, og derefter glemme alt om den! Jeg kan godt lide dét slogan.
 • Du har fuld kontrol over de penge du har i din Binance wallet. Dette betyder også at der ikke er nogle gebyrer eller kommissioner for at bruge deres platform!

Nu (og KUN nu) hvor du er fuldt ud informeret, så klik her og besøg deres hjemmeside, og prøv selv ProfitFarmers af!

Scroll to Top