Begreber

Hvis du er i tvivl om nogle af begreberne som bliver nævnt på denne side, har du her mulighed for at læse lidt om de forskellige begreber indenfor indtjening i den online verden.

Affiliate netværk:

En virksomhed som har massere annoncer samlet ét sted, som du helt gratis kan hente. Disse annoncer kan bruges til at tjene penge, gennem affiliate marketing.

Binære optioner:

Dette er en handelsform, som giver mulighed for at lave rigtig fornuftige afkast. Binære optioner går ud på at handle på forskellige værdiers kurs. Her laver man et ‘sats’ på om hvorvidt værdiens kurs går op eller ned indenfor et hvis tidsrum. Dette kan gøre ud fra forskellige strategier og vurderinger. Anton fra Moneymarket benytter en speciel strategi, som du selv kan se her.

Commision:

Dette kaldes også på dansk en kommision, og er det beløb (i penge) man modtager for et lead.

CPC/PPA

Oversat til Cost per Click eller Pay per Click. Betyder hvad et klik koster for virksomheden, altså den indtjening du får.

Forbrugerdata:

Den data som forskellige analyseinstitutter henter ind fra forbrugere og lignende. Denne data er mange penge værd, og giver folk mulighed for at tjene penge for deres mening hjemmefra.

Google Adsense:

Dette er et program fra Google, som giver folk inden for online verden mulighed for at tjene penge gennem annoncer på deres hjemmeside. Man bliver betalt for de kliks der bliver lavet på annoncerne på ens side. Du kan ansøge om Google Adsense medlemskab her. Du kan også læse mere om hvordan du kan tjene penge på Google Adsense her.

Impressions eller visninger

Dette ligger meget i ordet, altså hvor mange gange din bannerreklamer bliver vist.

Lead:

Når man skaffer et salg eller en data om forbrugeren til annoncen.

Social media:

Det vel nok mest populære sociale medie er Facebook. Et socialt medie er et samle sted for mennesker på nettet. Der er gode muligheder for at tjene penge gennem sociale medier. Se eventuelt hvordan man tjener penge på Facebook lige her.

Tracking

En undersøgelse af sin egen side, ens kunder, ens annoncer osv.

Youtube partnerskab

Et partnerskab hos Youtube (som er ejet af google). Dette partnerskab giver folk med Youtube kanaler mulighed for at tjene penge på deres videoer. Du kan se hvordan man tjener penge på Youtube her, og desuden se en video om hvordan man tilmelder sig her.

Er du stadig i tvivl om noget?

Stil os spørgsmål her.

Scroll til toppen
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers?