Tjen penge på binære optioner

1# Mest indtjenende metode på Moneymarket.dk
En ny, effektiv og nem måde at tjene penge online på.

Binære optioner blev i 2009 introduceret for verden og har siden da, skabt flere 1000 velhavende mennesker. Selv som erfaren økonom eller som absolut nybegynder, vil binære optioner helt sikkert være spændende for dig, hvis du ønsker at tjene penge.

binære optioner

Se hvordan David fra Moneymarket, tjener 2500 kr. på 30 min.

Du kan herunder se en video som specialisten i binære optioner David – fra Moneymarket.dk har lavet. I videoen ses hvordan binære optioner har skaffet ham godt og vel 50.000 kr., og hvilken taktik som han og mange andre professionelle bruger.

 

Moneymarket.dk har udarbejdet en række live grafer som viser udfaldene på de binære optioner. Se graferne her.

Gør som David, og begynd at tjene penge på binære optioner. Vi bruger selv, og anbefaler klart Option888 som handelsplatform.

Besøg Option888 og kom igang med at tjene penge!

binære optioner

I teksten nedenfor, vil du kunne læse mere om hvad binære optioner er, hvordan man handler med det og hvorfor man egentlig bør gøre det.

Binære optioner som vi nu vil introducere dig for, er den metode på Moneymarket.dk, som der er mulighed for at tjene flest penge med. Nogle folk er blevet millionærer på at handle med binære optioner, og mange mennesker bruger dette som deres eneste indkomst. Der er eksempler på unge drenge i teenagealderen, der har tjent mange 100.000 kr., og ligeledes voksne uden nogen reel uddannelse der har kunne købe flot hus og bil, ved hjælp af binære optioner.

En binær option er et slags forecast eller ’gæt’, på hvordan en given værdi af et produkt vil udvikle sin værdi, over en bestemt periode. Man giver altså et bud på, om en værdi som f.eks. guld, vil stige eller falde i pris, indenfor en selvvalgt tidsramme. Har man lagt sine penge på, at guldet stiger i værdi indenfor 30 minutter, og det så gør det, får man typisk et beløb på 80% af den indsats man har lagt.

Se et eksempel
Binære optioner kan et eller andet sted sammenlignes med det at oddse. Lad os tage et eksempel.
Du er stor fan af fodboldholdet Real Madrid, og kender en masse til hvordan holdet spiller for tiden. Du beslutter dig for at oddse 200 kr. på at holdet vinder aftenens kamp, da du ud fra hvordan de har spillet for tiden, kan se en stor chance for at de vinder. Det viser sig at Real Madrid vinder, og du får dine penge igen med lidt fortjeneste. Havde holdet tabt ville du have mistet de 200 kr. du spillede for.
Forestil dig nu at det er i relation til binære optioner, du ’spiller’ dine penge.
I stedet for at være stor fan af Real Madrid, er du nu i stedet stor kender af værdien på Olie. I stedet for at oddse 200 kr. på dit hold, ’spiller’ du pengene på at Oliens værdi vil stige, da du kan se en stor chance for at det gør dette. Det viser sig at olien stiger i værdi som du havde forudset, og i stedet for at få pengene en smule igen som hvis du havde oddset, får du 80% af det beløb du spillede for altså godt og vel 160 kr. Havde du sat pengene forkert, og ’spillet’ på at værdien ville falde, ville du typisk mist 90% af det spillede beløb.
At bruge binære optioner til at tjene penge, er selvfølgelig ikke det samme som at oddse, da der er væsentligt bedre indtjeningsmuligheder, og det ikke går lige så meget til tilfældighederne.

Der er ekstremt mange metoder og strategier, som giver dig en større chance for at tjene penge på binære optioner. Moneymarket.dk vil blot her fortælle dig præcis hvordan du kommer i gang, og vise dig trin for trin hvordan man kommer i gang med at tjene penge.

Klik for at læse trin for trin guide
  1. Tilmeld dig en mægler(en binær handelsplatform). Moneymarket selv anbefaler, og bruger Option888, som er troværdige og sikre.
  2. Vælg et værdipapir. Dette kan være guld, olie, valuta og meget mere.
  3. Vælg indenfor hvilken tidsramme du vil spille.
  4. Vælg om værdien vil være steget eller faldet, på det sluttidspunkt du har sat.
  5. Vælg det beløb du vil spille for.
  6. Har du vurderet rigtigt får du op til 120% af det spillede beløb igen, har du gættet forkert kan du miste ned til 10 % af det spillede beløb.

Med denne ’investeringsform’ er der mulighed for at tjene rigtig gode penge, og dette kan blive indenfor en rigtig kort tidsperiode. Med binære optioner er der et ekstremt højt afkast/indtjening og sammenlignet med eksempelvis aktier, er der kæmpe indtjeningspotentiale. Da der er en så stor tilbagebetaling på det satsede beløb, kan man ekstremt hurtigt få de sine penge til at yngle. Er du god til at forudse et marked, god til at tjene penge på aktier eller har du blot en god mavefornemmelse for ting, er binære optioner lige noget for dig.

De 5 mest væsentlige grunde til at du skal handle med binære optioner

Med binære optioner er der mulighed for at få en hurtig indtjening. Modsat aktier og lignende, skal man ikke vente årevis, før man får en fornuftig indtjening.
Der er mulighed for at leve af det her! Mange mennesker i USA og England lever af at trade binære optioner. Disse mennesker bruger helt ned til 3 timer om ugen, og nogle tjener op imod millioner om måneden. Dette er blot en mulighed, og vi lover ikke herfra, at det kommer til at ske. Du skal klar over, at hvis du dygtig er chancen der altså!
Man kan tjene penge på selv de mindste udsving. Har man spillet ”call” altså satse på at en værdi stiger, og den blot gør dette med 1 sølle procent, modtager man stadig op imod 120% af det satsede beløb.
Det er ekstremt enkelt! Det er blot at spille på om kursen du spiller på stiger eller falder. Nemmere bliver det ikke!
Man kan investere i både opadgående og nedadgående aktier.

binære optioner

Klik på knappen og besøg mægleren Option888

Besøg Option888 og kom igang med at tjene penge!

Hanne Larsen
Kan man stadig bruge dette system? Og er det nemt at trække de penge jeg tjener ud?


Se videoen og kom igang med at tjene penge

tjen-penge-online

Skriv til mig hvis du har spørgsmål

Binære optioner