Bliv Produkttester og Tjen Penge Hjemmefra

Bliv produkttester og tjen penge hjemmefra

Hver gang en virksomhed skal sætte noget i produktion og derefter på markedet, har de brug for at vide, at deres produkt er brugbart. Dette giver dig muligheden for at blive produkttester! Virksomhederne har brug for testpersoner som kan vurdere, om produktet kan bruges i deres hverdag.

Her kan du være med til at hjælpe. Ved at blive produkttester hjælper du virksomheder med at teste et givent produkt og vurdere, om det er brugbart.

Dette er et job for dig, der vil være med til at kvalitetssikre salg af diverse produkter, ved blot at sidde og arbejde derhjemme og vente på, at produktet bliver tilsendt til dig. Du kan dermed i din fritid tjene penge som produkttester inden for hjemmets egne fire vægge.

Hvilke produkter kan man teste?

Der er ingen grænser for, hvad man kan komme til at teste, hvis man søger job som produkttester. Dette kommer helt an på, hvilke produkter de forskellige virksomheder ønsker at få testet.

På flere hjemmesider kan du selv udvælge, hvilke typer af produkter, du ønsker eller fortrækker at teste.

Eksempler på typer af produkter, du kan teste kan være:

  • Elektronik
  • Underholdning og oplevelser
  • Kosmetik og plejeprodukter
  • Mode
  • Interiør og ting til hjemmet

Samt alverdens andre typer af produkter, som der er behov for, kan blive testet. Du kan naturligvis vælge at teste flere forskellige typer af produkter, men ønsker du eksempelvis at være foruden kosmetiske produkter, kan du blot fravælge den kategori, og nøjes med det, du helst vil teste.

Hvordan fungerer et job som produkttester?

Der findes mange forskellige hjemmesider, hvor man kan tilmelde sig til at teste produkter. Langt de fleste steder kræver det blot, at du indtaster dine oplysninger, og så er du ellers klar til at komme i gang. Når du er blevet godkendt som produkttester, vil du få tilsendt produkter direkte til din dør, som du skal i gang med at teste.

Der kan blive krævet, at du benytter produktet mere, end du måske ville gøre normalt i din hverdag. Det kan eksempelvis være, du skal benytte en creme både morgen og aften i en uge, for at få resultatet af dette. Eller du skal måske teste sugeevnen på en støvsuger, på større ting end blot nullermænd under sengen.

Efter du har testet produktet

Når produktet er testet, vil du blive bedt om at give feedback på produktet, så virksomheden ved, om der er noget, der skal justeres på, eller om produktet fungerer, som det skal. Dette foregår typisk ved at de sender dig en spørgeundersøgelse som du så skal udfylde.

Nogle steder vil du blive bedt om at give feedback tilbage til virksomheden, hvor du hos andre vil blive bedt om at skrive en udførlig anmeldelse af produktet.

Det kan variere, hvor meget der forventes, du skal skrive, når du giver feedback tilbage af produktet.

Hvor mange penge kan man tjene?

produkttester og tjen penge hjemmefraDet kan variere meget fra virksomhed til virksomhed og fra produkt til produkt, hvad du kan tjene på at blive produkttester. Nogle steder vil du blive betalt et beløb, alt efter hvilket produkt der er testet, i hvilket omfang det er testet og hvor lang en feedback-tekst du skal skrive.

Jo flere produkter du har mulighed for og tid til at teste, jo flere nemme penge kan du tjene på ganske kort tid. Det kræver dog, at du har både tid til og mulighed for, at teste det produkt, du får tilsendt.

Flere steder får du lov at beholde det testede produkt, frem for at få en større sum penge. Dette kan være en stor besparelse for dig, da de produkter der skal testes, som ofte er noget, man har brug for i sin hverdag.

På den måde sparer og tjener man penge på en og samme tid og ender således i det store hele med at have flere penge mellem hænderne.

Hvem kan få job som produkttester?

Den rette produkttester søges blandt alle typer af mennesker. Dette er både unge som gamle og mænd som kvinder. Der vil derfor stort set altid være produkter, hvor netop du er den optimale testperson.

Mange steder udvælges der, hvem der får lov at teste hvad, alt efter hvilken type du er. Det giver eksempelvis sig selv at lade børnefamilier teste legetøj, lade kvinder teste kvindemode osv.

Der er også flere produkter, der gerne skal testes af mange forskellige typer, for på den måde at finde ud af, hos hvilke personer produktet duer bedst.

Dette kan eksempelvis være en robotstøvsuger, der både skal testes af store børnefamilier, for at se, om den kan klare læsset, eller hos svage ældre, for at se, om den er til nogen hjælp for folk, der har svært ved selv at svinge en støvsuger.

Der er så at sige ingen grænser for, hvem der kan være med til at teste produkter.

Vær forberedt, inden du bliver produkttester

Som nævnt er det meget froskelligt, hvilke typer af produkttestere, der søges til de froskellige produkter. Der kan være perioder, hvor der ikke er behov for at få testet produkter af din profil, og så kan der være perioder, hvor der er rift om en som dig.

Dermed er det vigtigt, at du ikke giver op, hvis du ikke bliver udvalgt som produkttester i første omgang. Et godt råd er, at blive ved med at søge om at blive produkttester. Så skal der nok være nogen, der pludselig har brug for dig.

Ligeledes kan det være en god ide at ansøge om at blive tester på flere forskellige hjemmesider. På den måde er der større chance for, at en af dem hurtigt har brug for dig.

Få og simple krav til dig

produkttester og tjen penge hjemmefraDer kræves ikke store og besværlige opgaver af dig, som produkttester. Dog er der få egenskaber, du skal kunne stå inde for

Have et godt og flydende skriftligt sprog, da du skal udarbejde en skriftlig anmeldelse, når produktet er testet
Gå all in på en testning, selvom det ikke er det produkt i verden, du aller helst vil teste. Du får naturligvis ikke tilsendt produkter, du ikke selv har sagt ja til
Have et grundlæggende kendskab til forskellige brands og produkter, så du kan teste dem optimalt
Vi håber at artiklen har givet dig en god idé omkring hvordan man bliver produkttester, og at du nu kan komme igang med at teste produkter! Alt held og lykke her fra!

Scroll til toppen
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers?