Invester og lad dine penge tjene flere penge til dig

Invester og lad dine penge tjene flere penge til dig

Synes du, at det er en fantastisk fornemmelse at modtage din lønseddel sidste hverdag i måneden og se, hvordan hårdt slid på arbejdet har båret frugt? Hvis det er noget, du kan nikke genkendende til, så forestil dig engang hvordan det må være at kunne tjene flere penge uden at skulle arbejde mere! 

Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det ikke – det er nemlig præcis, hvad der sker, når du investerer.

Sådan fungerer investeringer

Der findes mange forskellige typer af investeringer; lige fra aktiehandel til cfd handel. Fælles for alle investeringerne er, at du ikke behøver at røre en finger, når først du har investeret dine penge. 

Her tjener dine penge flere penge for dig, og man kan således sige, at det er pengene i stedet for dig, der gør det hårde arbejde.

Fortjenesten på dine investeringer afhænger selvfølgelig af hvor mange penge, du har investeret. Et godt råd kan derfor være at reinvestere det overskud, du får fra dine investeringer, i nye investeringer. 

På den måde kommer alle dine investeringer til at blive ramt af en sneboldeffekt, hvor fortjenesten måske i starten er lille, men gradvist bliver større og større i takt med, at du reinvesterer dine overskud.

Er det sikkert at investere?

Der er kun en ting, der er sikkert her i livet… og det gælder også, når du investerer. Uanset hvad du hører, findes der ingen investeringer, der er 100% sikre. Der findes dog investeringer, hvor sikkerheden er meget tæt på 100%, ligesom der også findes investeringer, hvor sikkerheden er langt lavere.

For at opveje det vil du typisk få et større afkast på dine risikofyldte investeringer, mens de mere sikre investeringer giver et lavere afkast. Din opgave er så at finde investeringer, hvor du får et uforholdsmæssigt stort afkast ift. den risiko, du løber.

Hvor stort et afkast kan du forvente?

Det er stort set umuligt at svare på hvor stort et afkast, du kan forvente, når du investerer. Vi kan dog tage et kig på aktiemarkedet, der historisk giver et afkast på 7% i gennemsnit. Her kan du altså forvente at forrente dine penge med 7% år efter år – hvis du vel at mærke klarer dig gennemsnitligt.

7% lyder måske ikke af meget, men i takt med, at du investerer flere af dine penge, og at renters rente-effekten slår ind, kan du faktisk opnår rigtigt store fortjenester over tid. Det gælder blot om at komme i gang snarest – jo længere tidshorisont, jo bedre mulighed for at tjene mange penge på investering!

Skriv en kommentar

Scroll til toppen
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers?