Jobtilbud: Tjen penge hjemmefra

jobtilbud tjen penge hjemmefra

Havde du nogensinde troet du ville kunne tjene penge hjemmefra, eller fra hvor end du er henne eller hvornår du har lyst? Nu har du muligheden for at tjene penge derhjemme med e-moderators.

Vi tilbyder dig muligheden for at arbejde som en chat operatør hjemmefra. Oplev friheden og fleksibiliteten, som denne jobmulighed giver dig, enten deltid eller fuldtid. Bliv en online chatoperatør.

Du har sikkert klaget mange gange over at det firma du arbejder for, ikke værdsætter dit arbejde. Hos os kan du finde den økonomiske frihed som du drømmer om. Du bestemmer selv dine arbejdstider og jo mere du arbejder, des mere tjener du.

Tjen penge online: Hvor meget kan du tjene som chatoperatør?

Nu besvarer vi, hvad der sikkert er det vigtigste spørgsmål for at motivere dig til at arbejde for os som chatoperatør: Hvor meget bliver du betalt?

En chatoperatør som arbejder derhjemme for e-moderators, kan tjene op til 10 USD pr besked! Det er et meget fornuftigt beløb med tanke på den benzin og transporttid du også sparer. Og alt kan gøres fra dit hjem, hvor din computer er og du kan gøre dig det komfortabelt i de timer du arbejder og tjener ekstra penge.

Fordele ved at arbejde som chatoperatør

Den største fordel ved denne fleksible arbejdsform er, at du kan gøre det fra hvor end du er, så længe der er internetforbindelse. Du kan arbejde fra stranden, fra din venindes hjem eller fra en cafe. En af de få krav vi stiller, er at det sprog du skriver på, er dit modersmål.

Fordele ved at arbejde hjemmefra

Det at arbejde hjemmefra har utallige fordele. Lad os se på de 3 vigtigste.

1.Folk som arbejder hjemmefra, sparer tid og penge på transport

Disse fordele er utvivlsomme, især hvis du bor i en stor by eller et andet sted langt fra dit arbejde. At beregne omkostningerne ved benzin eller offentlig transport er nemt. 

Hvad der ikke er nemt, er at vide hvor meget din tid er værd. Mange på arbejdsmarkedet bruger i gennemsnit 40 minutter om dagen på at pendle til og fra arbejde. Hvis du lægger alle arbejdsdage på året sammen, så løber det hurtigt op til mange timer.

Og vi lever kun én gang.

2.At arbejde hjemmefra udmønter sig i et mindre stressende og derfor sundere liv

Iblandt risikoen for kronisk stress, er nedsat immunforsvar, højt blodtryk, diabetes, hjerteproblemer, acne, eksem, depressions, angst eller problemer der stammer fra konstante spændinger, såsom muskelsammentrækninger eller bruxisme, som opstår når man bider sammen og skærer tænder når vi sover.

Det faktum at man ikke har nogle gnidninger med arbejdskollegaer eller en uhøflig chef, gør at man undgår daglige stressfyldte situationer. Dette giver dermed en bedre livskvalitet.

3. Fleksibelt arbejde

Du bestemmer derudover selv dine arbedstider når du arbejder hjemmefra som chatoperatør. Dette giver en bedre sammensætning for familier, men ikke bare det. Det betyder også at du kan stå op når du vil og slappe af som du har brug for, så længe du bare får arbejdet det du skal.

Fleksibiliteten angår ikke kun tiden. Du kan også arbejde i dit nattøj, hvis du ønsker det, og organisere og dekorere dit arbejdssted, ligesom du vil have det. Det virker som en lille ting, men det er det slet ikke. 

Det at være godt tilpas på dit arbejde øger produktiviteten. Og jo mere produktiv du er, des flere penge tjener du.

Faktisk stopper flere og flere med at anse deres sekundære job, hvor de arbejder hjemmefra for at tjene ekstra penge, til at anse det som deres primære job.

Krav og målsætninger når man arbejder som chatoperatør

Kravene er ikke mange, og du har kun brug for at have skrive og internet færdigheder. Og sandheden er, at I dag er det svært at finde en person som ikke har de evner. Alt sker igennem en computer, skrive beskeder og surfe på nettet, det er at chatte.

Målet med at arbejde som chatoperatør med e-moderators, er at stimulere samtaler og fremme skabelsen af varige relationer. Det vigtigste ved dette arbejde, er at være kreativ og at sikre sig at kunden har en positiv oplevelse på siden.

Inden du starter, vil du få adgang til oplæring for at vi kan se dine kvaliteter og indsamle den nødvendige data. Vi bruger primært Skype grundet dets hurtighed og nemhed.

Der vil du blive opdateret om kravene, og du vil få instruktioner om, hvad du skal gøre, og hvordan du skal efterleve virksomhedens politikker.

Efter denne oplæring, vil du starte med at få noget erfaring og begynde at tjene penge hjemmefra. Som regel kan du starte med at arbejde 24 timer efter du har overstået din oplæring.

Hvad venter du på? Kontakt os og gør dig klar til at opnå den økonomiske frihed, som du virkelig ønsker dig.

Skriv en kommentar

Scroll til toppen
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers?