14 Måder at Tjene Penge på en Hjemmeside

måder at tjene penge på online

Hvis du udforsker måder at tjene penge på online, vil du ofte læse om folk der tjener penge på hjemmesider, men at opdage hvordan du faktisk kan forvandle en hjemmeside til en indkomstkilde, kan være svært. Trods alt vil det, at lave en simpel hjemmeside og hoste den på en webserver ikke bare få pengene til at rulle ind.

Sandheden er at der er mange måder du kan tjene penge på, fra en hjemmeside, hvilket giver dig en bred vifte af muligheder for at skabe en god ekstra indkomst. Med flere hjemmesider der sikkert alle genererer penge, begynder du måske på et tidspunkt at tjene nok til at blive finansielt uafhængig, men det starter alt sammen med at vælge den rette måde for din hjemmeside at tjene penge på.

Læs videre for at opdage 14 af de bedste måder at tjene penge på, på en hjemmeside, så du kan komme på rette vej til at tjene penge online.

1. E-mail-markedsføring

E-mail-markedsføring er muligvis den mest effektive metode til at tjene penge hurtigt. Med en god e-mail distributionsliste, kan du generere indtægt, promovere dine brands og holde trafikken til din hjemmeside kørende hele tiden.

Du kan bruge e-mail-markedsføring til:

 • Direkte at markedsføre produkter og tjenester til nuværende og potentielle kunder
 • Forsyne abonnenter med rapporter der er monetiserede
 • Forøge trafikken til en monetiseret hjemmeside for at tjene penge

Selvfølgelig afhænger succesen med e-mail-markedsføring af, at sætte den rette liste sammen. En af de bedste måder at gøre det på, er med en lightbox pop-up.

Disse pop-ups vises lige over toppen af en hjemmeside, i stedet for at åbne et helt nyt vindue, så de er diskrete, og de er meget nemme at lægge mærke til. De fremstår ikke som spam for hjemmesidens besøgende.

Boksen vil typisk sige noget i retning af: “tilmeld dig vores nyhedsbrev” eller “få adgang til eksklusive tilbud ved at skrive dig på vores e-mail-liste.” Sidens besøgende har valget om at lukke boksen hvis de ikke ønsker at give deres e-mail-adresser, men de fleste folk vil indtaste deres e-mail-adresser, for at eliminere vinduet.

Appen, PopUp Domination, er en af de bedste ligtbox pop-ups på markedet og kan fungere med en hvilken som helst hjemmeside. Appen har en masse forskellige designs og farvetemaer, så du kan vælge en der passer bedst med din hjemmeside.

Hvis du ikke ønsker at tilføje en lightbox pop-up på din hjemmeside, kan du bruge en squeeze side til at opmuntre folk til at skrive sig på din e-mail-liste. En squeeze side er en destinationsside der er lavet specifikt til at samle e-mail-adresser.

Siden bør være forsynet med information omkring fordelene ved at skrive sig på din liste. Find en måde for din side at løse et problem, love at besvare et vigtigt spørgsmål eller fange læserens interesse på en anden måde. Skitsér hurtigt hvordan det at tilføje deres navn til e-mail-listen, vil hjælpe dem på en eller anden måde. Gør siden så attraktiv og professionel, som muligt. En side der ligner spam vil ikke konvertere besøgende til abonnenter. Du skal også sørge for at sikre dig at siden er optimeret til søgemaskinen, så folk vil finde den når de surfer på nettet.

I tillæg til at skabe en lightbox pop-up eller en squeeze side, vil du også skulle bruge en service til at håndtere din e-mail-liste og hjælpe dig med at lancere og følge dine e-mail markedsføringskampagner. AWeber er et af de bedste programmer at bruge til dette formål.

Fordele ved e-mail-markedsføring:

 • Tillader dig at markedsføre direkte til dine kunder
 • En enkelt e-mail-adresse kan skabe en stor indtægt
 • Let for enhver at gøre
 • Bevist at være en meget effektiv måde, regelmæssigt at tjene penge på online

Ulemper ved e-mail-markedsføring:

 • Du er nødt til konstant at tilføje til din e-mail distributionsliste og at finde nye navne at tilføje kan blive udfordrende
 • E-mail-kvalitet er vigtigt, da abonnenter måske sletter deres navne fra din e-mail-liste hvis de ikke synes om indholdet

2. Sælg Annoncer

Alle hjemmesider har nogle tomme områder, og der er virksomheder derude der er villige til at betale penge for at få deres annoncer vist i de områder. Der er en masse forskellige måder hvorpå at sælge annoncer på en hjemmeside give betaling, inklusiv:

 • Betalt pr. Klik, hvor du modtager indtægt når nogen klikker på et link
 • Betalt pr. 1.000 visninger, hvor du modtager indtægt hver gang en annonce bliver vist 1.000 gange
 • Betalt pr. Tidsramme, hvor du modtager periodisk indtægt for at holde en annonce vist på din hjemmeside, i en bestemt periode

Du kan inkludere annoncer på din hjemmeside på én eller to måder. Først og fremmest kan du selv opsøge potentielle annoncører. Dette kan tage tid, men hvis det lykkes for dig at sælge nogle annoncer, vil du kunne beholde alle de penge du tjener. Hvis du ikke har tid til at opsøge annoncører eller ikke ved hvordan, kan du bruge en tredjepartstjeneste, såsom et internet markedsføringsselskab, eller en tjeneste som Google AdWords. Med en mellemmand vil noget af den genererede indtægt fra annoncerne gå til tredjeparten.

Fordele ved at sælge annoncer:

 • Med den rette betalingsstruktur, kan annoncer være garanteret indkomst
 • Meget let at gøre
 • Tillader dig at networke og opbygge relationer med andre virksomheder

Ulemper ved at sælge annoncer:

 • Annoncer kan aflede opmærksomheden fra dit indhold
 • Udskiftning af annoncører er almindeligt, hvilket betyder at du jævnligt kommer til at skulle bruge tid på at opdatere din hjemmeside med nye annoncer
 • For at få garanteret indtægt, er du muligvis nødt til at begrænse den mængde du kan tjene. For eksempel ved du at du kommer til at tjene penge ved at vise en annonce der er betalt pr. tidsramme, men mængden kan være betydelig mindre, end hvad du ville tjene med en 1.000 visningers, eller betalt pr. klik struktur.
måder at tjene penge på online

3. Lav en jobsektion

En jobsektion er en sektion af en hjemmeside hvor der er vist en liste af ledige jobs inden for et specifikt erhverv. Sektionen er produceret automatisk af en hjemmeside plug-in, og jobbene som bliver vist er brugerdefinerede til at relatere til dit indhold.

Du tjener penge når nogen klikker på et af jobbene for at lære mere omkring ansættelsesmuligheden.

For at denne monetisation kan være effektiv, skal plug-in’et vise sig i et område på hjemmesiden der er let at få øje på. Du skal også bruge en masse besøgende på hjemmesiden for at generere indtægt fra denne type opsætning. Hvis du kunne tænke dig at give det et forsøg, bør du prøve Jobpress til WordPress, et af de bedste plug-ins til jobsektioner.

Fordele ved at lave en jobsektion:

 • Det kræver absolut intet arbejde fra din side af
 • Kan få din hjemmeside til at fremstå mere troværdig og professionel

Ulemper ved at lave en jobsektion:

 • Passer ikke til alle typer af hjemmesider
 • Kun profitabel for hjemmesider med meget trafik
 • Kan være meget rivaliserende

4. Sælg tjenesteydelser

Blog læsere besøger din hjemmeside fordi de sætter pris på den information du giver. De stoler på dig og ser dig som en ekspert på dit område. At sælge tjenesteydelser, tillader dig at kapitalisere den tillid og værdi der hører til dit brand, og tjene penge på din blog.

Tænk over hvordan du kan hjælpe dine læsere udover bare at forsyne dem med informationer. For eksempel kunne du, hvis du har en blok om ernæring, udbyde ernæringsrådgivning eller madplaner. For at gøre dette, tilføjer du en side til din hjemmeside hvor du forklarer om dine tjenesteydelser, og derefter enten opfordre dine læsere til at kontakte dig for mere information, eller have en indkøbsvogn på siden, der tillader dem at købe tjenesteydelsen med det samme. Du kan endda bruge betaling med kryptovaluta som endnu en måde at tjene penge.

Fordele ved at sælge tjenesteydelser:

 • Mange folk vil drage nytte af tjenesteydelser hvis de kan lide dit blogindhold
 • Det kan generere store indtægter
 • Meget let at levere til dine kunder
 • Lav refunderingspris

Ulemper ved at sælge tjenesteydelser:

 • Du vil aktivt skulle investere din tid for at tjene penge
 • Du vil være nødt til at give kundeservice, hvilket kan være stressfuldt
 • Antallet af salg er normalt ikke stabilt, så indkomsten vil variere

5. Bliv partner og skriv anmeldelser

Anmeldelser af produkter kan være et godt blogindhold og give gode penge til din hjemmeside. Lige meget hvad din niche er, kan du finde partnerprogrammer der er relevante for din blog, og der er mange virksomheder derude, som er ivrige efter at give gratis vareprøver i bytte for gratis reklame. Når nogen køber et produkt ved at klikke på linket du giver dem, vil du modtage en portion af salget.

Fordele ved at skrive partneranmeldelser:

 • Meget effektiv måde at tjene penge på
 • Større profit end annoncer og e-mail-markedsføring
 • Du får gratis vareprøver til at teste og anmelde
 • Tillader dig at være i forbindelse med top brands
 • Kan hjælpe dig med at opbygge dit brand

Ulemper ved at skrive partneranmeldelser:

 • Du er nødt til at være ærlig i dine anmeldelser for at holde læsernes tillid ved lige, så nogle gange er du nødt til at sige negative ting, men dette kan ende med at du mister en partner. Derfor skal du vælge de produkter som du bedst kan anmelde
 • Indkomsten kommer muligvis ind kort efter at blogopslaget er udgivet, så du vil ikke få kontinuerlig omsætning fra hver anmeldelse

6. Bliv partner og reklamér for produkter

At reklamere for produkter som partner, ligner det at anmelde produkter, på den made at du giver læseren værdi ved at anbefale ting som du ved er gavnlige for folk, som er interesseret i din niche. Forskellen er, at i stedet for at skrive anmeldelser af produktet, reklamerer du for det på en anden måde.
arbejde hjemmefra

For eksempel, hvis du skriver en blog om hjemmesidedesign, giver du måske en liste over fem forskellige temaer der er lavet af udviklere, som du har en partneraftale med. Du kan også nævne et bestemt produkt eller tjeneste, i teksten til et opslag. Hvis du eksempelvis havde en fitnessblog og talte om vigtigheden af at forblive hydreret, nævner du måske en bestemt sportsvandflaske, som du finder bekvemmelig at tage med I træningscenteret.

Når produkterne som du reklamere for sælger, så vil du modtage provision fra partneren. Der er mange eksempler på folk der er blevet millionærer, bare fra affiliate kommissioner. Hvis din hjemmeside får stabil trafik og læsere har tendens til at komme tilbage for at læse dine blogopslag gennem tiden, så kan du generere en masse passiv indkomst gennem produktreklame.

Du kan også læse vores vejledning om at tjene penge som en affiliate partner her.

Fordele ved at reklamere for partnerprodukter:

 • Stort potentiale for at tjene en stor mængde indtægt
 • Store fortjenester er mulige
 • Tillader dig løbende at generere passiv indkomst

Ulemper ved at reklamere for partnerprodukter:

 • Mængden du kan tjene kan variere
 • Afsætning kan være uregelmæssig; nogle produkter afsættes bedre end andre, og det kan være svært at forudse hvilke produkter der vil klare sig godt.

7. Giv medlemskaber eller bonusindhold

Denne metode til monetisation af en hjemmeside vinder popularitet, fordi den kan være utrolig populær. Grundlæggende, med medlemskaber og bonusindhold, producerer du ekstra indhold der er af lige så høj værdi til dit publikum, og opkræver et gebyr for at få adgang til det.

Medlemskaber gør læsere i stand til at få adgang til alt dit eksklusive indhold, i et bestemt stykke tid, i bytte for et gebyr der automatisk bliver genopkrævet indtil de annullerer deres medlemskab. Med bonusindhold køber læsere adgang til hvert enkelt blogopslag, video, e-bog eller andre typer af indhold pr. efterspørgsel.

Du kan lave alle mulige ting til bonusindhold. For eksempel kunne dette opslag have links til bonusindhold med video eller skriftlige vejledninger, for hvordan man sætter hver af metoderne for at monetisere din hjemmeside op. Den vigtigste ting er, at tilbyde indhold, som folk vil være villige til at betale for, og at fortsætte med at lave godt indhold for at medlemmerne ikke annullerer deres abonnementer.

Fordele ved medlemskaber og bonusindhold:

 • Kan give en vedvarende strøm af indkomst
 • Med tidsbestemte indstillinger for udgivelse, kan du skabe en masse indhold på én gang, og distribuere det over et langt stykke tid
 • Partnere kan give dig trafik
 • Potentiale til at give dig en stor indtægt

Ulemper ved medlemskaber og bonusindhold:

 • Indledende opsætning kan tage meget af din tid
 • Du vil være nødt til at arbejde regelmæssigt for at producere bonusindhold

8. Sælg et digitalt produkt

Når du har fået en mængde læsere til din blog, kan du generere indkomst ved at sælge et digitalt produkt, der relaterer til dit indhold og giver dit publikum værdi. Du kunne for eksempel sælge en e-bog eller et sæt af instruktionsvideoer omkring et emne, der relaterer sig til din niche.

Den sværeste del er at udvikle indhold. Så snart det er produceret, kan du gore reklame for det på den måde som du laver dine blogopslag, gennem din markedsføring på sociale medier, relationer til andre blogge og gennem partnermarkedsføring. Et enkelt digitalt produkt kan give en stor indkomst, i et langt stykke tid, givet at indholdet forbliver værdifuldt for læseren gennem tiden, og ikke bliver forældet hurtigt.

Fordele ved at sælge et digitalt produkt:

 • Partnere kan øge trafikken til din hjemmeside, og give en passiv strøm af indkomst
 • Opbygger dit brand og gør dig til en autoritet i din niche
 • Meget stort indtægtspotentiale

Ulemper ved at sælge et digitalt produkt:

 • Det kræver meget tid at skabe produktet og opbygge et partnernetværk

9. Sælge kataloglister

Der er ikke mange bloggere der bruger kataloglister til at tjene penge på deres hjemmesider. På den ene side er det en skam, fordi det kan være en meget profitable made at generere indkomst fra nettet, men på den anden side kan det være gode nyheder for dig, da du potentielt kunne være den eneste person I din niche, der tilbyder denne værdifulde service for læsere.

En katalogliste er en liste med links til hjemmesider, der er relevante for dit specifikke område. Hver side som er på listen, betaler et gebyr for at blive vist på listen i et bestemt stykke tid, og du kan lave det sådan at de automatisk bliver opkrævet gebyret, således at de kan forny aftalen ved slutningen af perioden, medmindre de annullerer. Der vil være masser af arbejde i starten med at finde hjemmesider der ønsker at være på din liste, men når det hele er sat op og kører, så kan du tjene en vedvarende strøm af indtægter uden at skulle lave mere end at opdatere din liste, engang imellem.

Kataloglister er gode alternativer til annoncer, hvis du er bekymret for hvordan annoncerne vil påvirke din hjemmesides udseende, og brugeroplevelsen. For at sørge for at de listede sider fornyer, er de nødt til at få trafik fra din katalogliste, hvilket gør det vigtigt at du placerer kataloglisten et godt sted på din hjemmeside, og løbende refererer dine læsere til den.

Fordele ved at sælge pladser på din katalogliste:

 • Kan være meget profitabelt
 • Gavnlig for læsere
 • Normalt ikke brugt, så det adskiller din hjemmeside fra andre
 • Kan være garanteret indkomst

Ulemper ved at sælge pladser på din katalogliste:

 • Opsætningen kan komme til at koste
 • Høj internettrafik behoves for at tiltrække sider til listen
måder at tjene penge på online

10. Tilbyd webinars

Webinars er online seminarer der omhandler et specifikt emne, som er tilgængelige gennem et link som du giver. Du kan tjene penge på webinars på den ene eller den anden måde. Den første mulighed er at opkræve penge for selve webinaret. I dette tilfælde er du nødt til finde på et emne, som vil lokke dine læsere til at melde sig til.

Den anden mulighed er at sælge et produkt i løbet af dit webinar. Du kunne, med denne metode, gøre reklame for et partnerprodukt, dit eget digitale produkt eller en tjenesteydelse. Bare sørg for at webinaret er af værdi, og ikke bare er en reklame for hvad end du sælger.

Du vil være nødt til at investere i et godt webinar softwareprogram, før du kan komme i gang. GoToMeeting er et godt valg, og det er gratis og let at bruge. Det vil være en god idé at gore dit første webinar gratis, for at komme ordentligt I gang med det. Hvis dine deltagere nyder oplevelsen, vil de være villige til at betale for en fremtidig session.
Fordele ved at tilbyde webinars:

 • Giver dig mulighed for at opbygge relationer til dine læsere
 • Giver en god mængde værdi til købere

Ulemper ved at tilbyde webinars:

 • Kræver en investering af din tid
 • Software til webinarer kan være dyre
 • Kan være svært at vælge et godt tidspunkt for mange brugere

11. Sælg noget med vejledninger

Vejledninger bliver læst af mange, fordi mange folk går på nettet for at kigge efter trin-for-trin instruktioner, for at gennemføre forskellige opgaver. Ved at tilføje vejledninger til din blog, er næsten en garanteret måde at få internettrafik på, og når du får smidt en reklame for et produkt ind i vejledningen, kan du generere indkomst ved at konvertere læsere. Du kunne vælge at sælge dit digitale produkt eller tjenesteydelse sammen med vejledningen, eller give links til partnerprodukter, som kan blive brugt til at gennemføre vejledningen. Du kan også se vores artikel om at tjene penge som en tutor. Fordele ved at sælge via vejledninger:

 • Giver læsere indhold af meget høj kvalitet
 • Kan rangere højt på søgemaskiner
 • Producerer indhold der holder værdien, og som kan generere penge i lang tid
 • Let at støbe sammen

Ulemper ved at sælge via vejledninger:

 • At vælge produkter kan tage tid

12. Sælg en e-bog

Flere og flere folk vælger at læse e-bøger, frem for at købe fysiske bøger. Ved at producere en bog som folk kan læse på en mobil enhed, har du potentialet til at nå et nyt publikum udover din blog, eller til at forsyne dine bloglæsere med yderligere indhold til en pris. Der er to måder hvorpå du kan sælge en e-bog.

Den første er, at du kan tilbyde din bog gennem en hjemmeside som Amazon eller Apple iBooks store.

Den anden er, at du kan sælge e-bogen på din hjemmeside. Med den første metode kan du samle blogopslag og lave det til en bog.

Med den anden metode er du nødt til at generere nyt indhold, enten af dig selv eller med fra en spøgelsesforfatter.At have en selvudgivet e-bog på markedet kan gøre dig til mere af en autoritet inden for dit område, og gøre dig til en ekspert inden for din niche. Dette kan hjælpe dig med at tjene penge og arbejde hjemmefra på et utal af andre måder I fremtiden, selv hvis salget af din bog alene ikke producerer en stor indtægt.

Hvis du er interesseret i at tjene penge på en e-bog, bør du tjekke vores vejledning til hvordan man tjener penge på en e-bog.

Fordele ved at sælge en e-bog:

 • Øger autoriteten af din hjemmeside
 • Kan generere indtægt over et langt stykke tid
 • Åbner døren op for foredrag og andre former for rådgivning

Ulemper ved at sælge en e-bog:

 • Kan tage lang tid hvis du selv skriver bogen
 • Kan være dyrt hvis du hyrer en spøgelsesforfatter
 • Vil muligvis ikke være profitabel i sig selv

13. Give træning og Workshops

Dine læsere besøger din hjemmeside fordi de værdsætter den information du giver dem, og mange af dem vil sikkert være villige til at betale penge for at lære mere omkring din niche, direkte fra dig.

Træning og workshops giver dem muligheden for netop dette, og hvis du markedsfører og prissætter dem korrekt, kan de være meget profitable for dig. Tricket er at finde på de rette emner for dine læsere. Du kan holde træningerne og workshopsne live for én pris, og derefter give læsere, som ikke havde mulighed for at deltage, mulighed for at købe optagelser eller videoer fra begivenheden, til en reduceret pris, hvilket giver dig to forskellige måder at tjene penge på. Du kunne også begynde at tjene penge som online coach.

Fordele ved træning og workshops:

 • Stor potential indtægtsstrøm
 • Kan blive en mulighed for foredrag
 • Hjælper med at gøre dig til en solid ekspert på dit område

Ulemper ved træning og workshops:

 • Kræver en stor investering i tid
 • At markedsføre dine træninger og workshops kan være svært
 • Kan være stressfuldt

14. Sælg din hjemmeside

Hvis du tjener penge med din hjemmeside, kan det at sælge den tillade dig at tjene stort på alt det arbejde du har lagt id et indtil videre.
arbejde hjemmefra
Mens idéen om at sælge din hjemmeside måske gør dig nervøs i starten, kunne mængden af penge som du potentielt kunne tjene, være så stor at dine nerver hurtigt ville slappe af. Der har været tilfælde hvor succesfulde blogs blev solgt for så meget, at ejerne ikke havde behov for at arbejde i flere år efter salget.

For at sælge din hjemmeside, kan du arbejde gennem en online forretningsmægler eller gennem en hjemmesideservice som Flippa, Aminos Virksomhedsbørs eller Sitetrader. Begge af disse metoder kræver at du betaler et gebyr, enten til mægleren eller til hjemmesideservicesen, for at hjælpe dig med at gennemføre salget, og det er en god idé at tjekke nogle få muligheder før du indvilliger at bruge nogen som helst service eller mægler.Fordele ved at sælge din hjemmeside:

 • Giver dig en stor sum penge på én gang
 • Processen kan gennemføres på kun 1 måned

Ulemper ved at sælge din hjemmeside:

 • Når din hjemmeside er solgt, vil du fuldstændig miste det aktiv.
 • Du vil ikke længere direkte være i stand til at tjene penge med den hjemmeside; dog, hvis du har en anden hjemmeside, vil du muligvis være i stand til at fortsætte med at tjene en passiv indkomst, ved at være en partner til din gamle hjemmeside.

Andre måder at tjene penge på, på internettet

At eje en hjemmeside, og derefter monetisere den, er ikke den eneste måde at tjene penge på, på internettet. Der er flere forskellige andre måder hvorpå du kan skabe en ekstra indkomst på internettet, og de fleste af dem er ligeså gode, som at monetisere en hjemmeside.

Hvis du er interesseret i at lære om flere måder at tjene penge på online, så tjek vores side som viser de bedste måder at tjene penge på, på internettet.

Hvis du har spørgsmål vedrørende det at tjene penge på din blog eller din hjemmeside, eller generelle spørgsmål omkring det at tjene penge på internettet, er du velkommen til at efterlade en kommentar, eller skrive til os på vores kontaktside.

Skriv en kommentar

Scroll to Top