De 20 Mest Almindelige Hjemmearbejdsjob

mest almindelige hjemmearbejdsjob

Mange folk i dag, stræber efter at arbejde hjemmefra eller finde et online job, og undersøgelser viser, at omkring 40 procent af den amerikanske arbejdsstyrke distancearbejder, mindst på deltid, og disse tal forventes kun at stige.

En nylig undersøgelse udført af GlobalWorkplaceAnalytics fandt, at jobs hjemmefra stiger i hver ansættelsessektor, og er steget med 80 %, fra 2005 til 2016.

Den største vækst blev set i statens offentlige arbejdspladser, hvor hjemmearbejdspositionerne er steget med 122 procent.

Distancearbejdspositioner steg med 80 procent i nonprofit og med 70 procent med for-profit virksomheder, mens lokale regeringer øgede distancearbejdspositioner med 62 procent i løbet af denne tidsramme.

Men hvem er det egentlig, der arbejder hjemme? Hjemmesiden FlexJobs, som hjælper folk med at finde distancearbejde, som tillader dem at arbejde hjemmefra, analyserede for nylig stillingsbetegnelserne for tilgængelige opslag, for at finde ud af hvilke jobtitler der er mest udbredte blandt hjemmearbejdstagere.

Her er en liste over de 20 mest populære jobtitler, lige fra freelance jobs, til dem, der arbejder for virksomheder og meget mere.

20. Virtuel assistent

19. Leder af forretningsudvikling

18. SEO og markedsføringsassistent

17. Fremmedsprogstolk eller oversætter

16. Grafisk designer eller grafisk designspecialist

15. Forsikringsjusterer

14. Rejserådgiver

13. UI Designer eller UX Designer

12. Livsstils Coach

11. Systemanalytiker

10. Adjunkt professor

9. Medicinsk koder eller medicinsk kodningsspecialist

8. Case-leder

7. Software-udvikler

6. Account Executive eller Account Manager

5. Ingeniør

4. Salgsassistent eller salgsrepræsentant

3. Kundeservicerepræsentant eller kundeserviceassistent

2. Konsulent

1. Skribent

mest almindelige hjemmearbejdsjobNogle af disse stillinger er oplæringsjob, der kræver lidt eller ingen erfaring, mens andre kræver særlig træning, nogle gymnasium eller en bachelorgrad eller akademisk grad. Selvfølgelig vil de bedst betalende job være dem, der kræver mere end blot en studentereksamen.

Hjemmearbejdsstillingsbetegnelser findes i en bred vifte af industrier. De mest almindelige job kategorier for job, der involverer at arbejde helt hjemmefra eller distancearbejde i det mindste en del af tiden, omfatter:

5. Administrative områder

4. Informationsteknologi

3. Salg

2. Uddannelse

1. Sundhedspleje

Mange folk, der arbejder hjemmefra er selvstændige eller er uafhængige entreprenører, men jobmuligheder med arbejdsgivere, der involverer distancearbejde, bliver stadig mere almindelige. Du kan endda starte din egen virksomhed hjemmefra, i et felt som kryptovaluta handel.

Arbejder du selv hjemmefra?

Tag et kig på disse artikler, som alle kan være god hjælp til dem der arbejder hjemmefra:

Skriv en kommentar

Scroll to Top