Tjen penge som Livsstilscoach

livsstilscoach

Leder du efter et hjemmearbejde der lader dig være din egen chef, tjene penge og stadig have med folk at gøre?

Så kan life coaching være lige noget for dig. Der er et stigende krav på life coaches, og industrien er allerede vurderet til $2 milliarder. Du behøver heller ikke at have en speciel uddannelse for at blive life coach. Faktisk så kan de fleste folk begynde med meget lidt træning. Den vigtigste ting er at være en person med en positiv attitude, og en ægte lyst til at hjælpe folk med at forbedre deres liv.

Hvis det lyder som dig, så læs videre og lær mere om hvordan du bliver en life coach.

Livsstilscoach – Jobbeskrivelse

Så hvad laver en life coach helt præcist?

Dette er en ret speciel indtjeningsmetode. Du kan sammenligne en life coach med en træner for et sportshold. Træneren hjælper holdet med at finde på strategier, for at hjælpe dem med at vinde kampe. Han eller hun påpeger spillernes styrker og svagheder, og hjælper dem med at udvikle deres færdigheder for at overkomme forhindringerne, som står i deres vej for at udmærke sig i konkurrencen.

Life coaches gør det samme, men i stedet for at træne atleter, så træner de mænd og kvinder som har visse mål i livet. En coach mødes måske med klienter online ved hjælp af Skype eller en lignende service, over telefonen eller ansigt til ansigt i deres hjem, deres klienters hjem eller I offentlige steder som caféer. De giver også deres klienter øvelser og opgaver, som de skal løse mellem sessionerne.

Mange life coaches vælger at specialisere sig på et bestemt område. For eksempel er nogle life coaches fokuserede på at hjælpe folk med at udvikle deres karisma. Andre assisterer folk med at bygge organisatoriske færdigheder, blive mere detaljeorienteret eller opnå deres drømme. Der er frit slag på alle hylder; du kan vælge enhver type speciale, som du føler der er efterspørgsel efter, og som interesserer dig.

At komme i gang med at blive Life Coach

At blive en life coach og begynde at tjene penge på det, kræver ikke nogen speciel uddannelse eller certifikat, selvom der er programmer du kan gennemføre, der vil certificere dig som en life coach. Dette kan hjælpe dig med at tiltrække nye klienter, men det er ikke et krav for at begynde. Følg disse simple trin, for at blive en life coach:

1. Find dine interesser

Før du kommer ind til sagens kerne med at etablere en life coach forretning, er du nødt til at tage et skridt tilbage, og finde ud af hvorfor det at blive en life coach er noget du gerne vil. Spørg dig selv om hvorfor du helt præcist ønsker at blive en life coach. Hvad er det ved branchen der tiltrækker dig? Hvordan forestiller du dig hjælpe folk? Hvad ville være belønnende for dig, som en life coach?

Når du tænker over din egen motivation, vil du begynde at se en vej fremad. For eksempel, hvis du bestemmer dig for at du gerne vil hjælpe folk med at blive gladere, vælger du muligvis at hjælpe folk der kæmper for at opnå deres mål. Hvis du kunne tænke dig at gøre livet mere simpelt for dine klienter, vil en organisatorisk life coach måske passe bedre til dig.

2. Læs på lektien

For at blive en life coach behøver du ikke nogen formel uddannelse, men du har brug for viden og ekspertise. Når du har besluttet dig for hvilket aspekt a coaching der appellerer til dig, er du nødt til at lære noget om området. Skaf dig en bred vifte af selvhjælpsbøger relateret til dit emne. Læs dem grundigt og tag noter. Evaluér det material du læser. Hvad giver mening for dig? Hvad ville du være tryg ved at føre videre til dine klienter? Hvilke øvelser og aktiviteter blev gennemgået i bøgerne, som du kunne bruge som inspiration til at lave opgaver til dine klienter?

Mens du vil være nødt til at få læst en masse før du starter, vil du ikke være færdig før du starter din forretning. Gode coaches er nødt til konstant at fortsætte med at lære, hvilket betyder at tage på kurser og seminarer, og fortsætte med at læse op på emner relaterede til din niche.

3. Bliv coached

Hvis du virkelig ønsker at blive en god life coach, er du nødt til at have nogen at lære af. At hyre en life coach kan være til gavn for begyndere, da det vil tillade dig at se hvordan det er at være på den anden side af en coaching-session. Du vil måske endda have godt af at mødes med et par coaches til et par få sessioner, før du starter din forretning. Du vil hurtigt se at alle life coaches har deres egen stil, og at blive udsat for forskellige måder at coache på, vil hjælpe dig med at bestemme dig for hvordan du ønsker at omgås dine klienter. livsstilscoach

Hvordan du tjener penge som en livsstilscoach

Når du har fået den viden og noget førstehåndserfaring med at være en life coach, vil du være klar til at starte din forretning og starte med at arbejde med klienter. Her er hvordan du begynder at tjene penge som en life coach:

1. Lav en hjemmeside

I dag vil flest folk kigge efter life coaches online, og vil gerne læse om de potentielle coaches services før de melder sig til en session. Derfor er du nødt til at have en hjemmeside der ser professionel ud, når du åbner forretningen.

Du behøver ikke at betale en professionel webdesigner for at gøre arbejdet. Ved at bruge en tjeneste som WordPress eller Wix vil du være i stand til at lave en attraktiv hjemmeside, uden at skulle skrive nogen koder. Bare sørg for grundigt at læse korrektur på dit webindhold. Når først din hjemmeside er oppe og køre, kan du hvis du skaffer nok trafik også bruger andre måder at tjene penge på din side.

2. Spred budskabet

Når du er klar til at tage imod klienter, så lad folk vide det. Fortæl det til dine venner, familiemedlemmer og bekendte, men lad være med at sige ”nu er jeg en life coach.” Forklar præcist hvad din service er og hvordan den hjælper folk. Tal om dit arbejde på sociale medier, og overvej at tilbyde en gratis 30 minutters life coach introduktions session, for at få folk til at prøve din service.

3. Bliv en ressource

En af de bedste måder at få nye klienter på, er ved at lave webindhold relateret til dit område. Du kan lave videoer, starte en blog, optage podcasts eller vælge en kombination af to eller tre af disse typer af media. Lav korte artikler, optagelser eller videoer om emner der relaterer til dit specielle område. Sørg for at du giver brugbar information, men du stadig efterlader læserne til at ville have mere. for eksempel kunne du måske skrive et blogindlæg omkring 4 måder at gøre dit liv mere simpelt på. I slutningen kan du så opfordre folk til at kontakte dig for flere idéer.

4. Vær synlig på de sociale medier

Lav profiler på sociale medier. På denne måde har du en bedre chance for at tjene penge på Instagram og andre hjemmesider som Twitter, LinkedIn, Facebook og Pinterest.

Brug lidt tid mindst to eller tre gange om ugen på at tilføje indhold til dine konti. Du kan også starte og tjene penge på en YouTube-kanal ved at lave videoer med uddrag af dine bedste råd og vejledning. Sociale medier er en fantastisk måde at nå potentielle kunder og holde dine nuværende involverede.

5. Invitér offentligheden

At tilbyde seminarer og workshops id it lokale område, kan hjælpe med at sprede budskabet om din life coach forretning. Lej et lille rum og sæt et nominelt gebyr på $10 til $20, for at deltage. Giv brugbar information på workshopsne, og brug da begivenheden som en måde at aftale gratis 30 minutters coachingsessioner, for at forsøge at tiltrække nye klienter.

6. Udvid din horisont

For at tjene penge på internettet som en life coach, kan du gøre mere end bare at holde coachingsessioner. Skriv e-bøger om emner relateret til din niche, eller tilbyd dine services, som en offentlig foredragsholder. Ikke nok med at du vil skabe indtægt på disse relaterede aktiviteter, men du vil også hjælpe dig selv med at gøre dig til en solid ekspert på dit område, hvilket kan hjælpe med at hive nye klienter ind. Mens nogle livsstilscoaches tjener beskedne lønninger, har markedsførings genierne været i stand til at gøre jobbet til lukrative tale jobs og udgivelser af tilbud, der tjener dem millioner

Bør du blive en life coach?

livsstilscoachFor den rette person kan det, at være en life coach, være et godt job, og et der tillader masser af frihed. Man har mulighed for at udføre arbejdet fra sit hjem, og mængden af penge man kan tjene på det er ubegrænset. Tro det eller ej, men det kan faktisk godt lade sig gøre at blive rig som livstilscoach. Du er dog er stadig nødt til at være sikker på at jobbet passer godt til dig, hvis du ønsker at sikre din succes. En god life coach skal:

Være tilfreds med en beskeden løn

Den gennemsnitlige life coach tjener $40.000 pr. år i USA, og arbejder ofte for folk der tjener $100.000 eller mere. For nogle folk, kan dette føre til vrede og stress.

Have en passioneret, drevet personlighed

Når du først lige er startet som en life coach, vil du højest sandsynligt kæmpe med at finde klienter. Hvis ikke du er typen der kan forblive motiveret og fortsætte med at arbejde i modgang, er det at være en life coach nok ikke noget for dig.

Være god til at løse problemer

Hvis du ikke er i stand til at finde på løsninger til din klients problemer, vil du ikke være i stand til at få dem til at komme tilbage til dig.

Scroll to Top