Tjen penge på at SMS’e

Tjen penge på at SMS’e

Det er ganske sandt… Blot ved at sidde med telefonen er du nu i stand til at tjene penge. Konceptet er relativt simpelt, og har været på markedet i en længere periode. Denne måde at tjen penge på er ganske gratis (du skal dog betale for din egen sms takst) og kræver ikke andet en at du udfylder en lille tilmeldingsblanket.

Det er undersøgelses bureauet Opeepl Insights som har stablet projektet på benene, og giver dig ved hjælp af et samarbejde med store virksomheder som McDonald’s, Ebay og Carlsberg, muligheden for at tjene en lille sjat penge ekstra om dagen. Denne form for online indtjening kan sammenlignes meget godt med det at tjene penge for din mening. Her foregår alt “arbejdet” blot over telefonen, mens det at svare på spørgeundersøgelser typisk foregår på internettet.

"Svar på op til 30 spørgsmål om dagen, og bliv betalt 2 kr. pr svar!"

Sådan foregår det

Hos Opeepl har du mulighed for at tjene penge ved at besvare på en række spørgsmål, som er tilsendt fra større virksomheder, der ønsker din mening og holdning på nogle forskellige ting. Spørgsmålene kan f.eks. være “Hvornår spiste du sidst fastfood?” og her vil du have 4 forskellige svar muligheder. Det er altså ganske simple spørgsmål, og kræver ikke ret meget af dig.

Spørgsmålene som Opeepl sender ud til dig, vil du modtage mellem kl. 9-22. Pr. spørgsmål du svarer på, modtager du 2. kr. I de fleste tilfælde bliver der sendt mellem 3-5 forskellige spørgsmål til dig, så der er altså en okay mulighed for at tjene penge. Det spørgsmål/undersøgelse som du skal svare på skal besvares indenfor 30 min.

Så snart du har tjent over 40 kr., kan du få penge udbetalt til din bankkonto, fra din Opeepl login-side.

Hvordan tilmelder jeg mig?

  1. Tilmeld dit telefon nr. og din email på Opeepl
  2. Indtast bekræftelses kode som du modtager via. SMS i feltet på hjemmesiden
  3. Godkend den tilsendte aktiveringsemail

Du skulle nu være klar til at gå i krig med spørgeundersøgelserne, som du vil modtage indenfor den næste korte tid.

God fornøjelse!

Hvis du kunne tænke dig at lære at tjene penge på andre måder, kan du besøge en af de følgende sider:

Scroll til toppen