Tjen penge på Google Adsense

Tjen penge på Google Adsense

Flere og flere folk håber på at blive deres egen chef eller tjene ekstra penge ved at arbejde online. Der er mange fordele ved at tjene penge online og arbejde hjemmefra i stedet for på et kontor; for at tjene godt, er du dog nødt til at finde pålidelige online indkomstkilder.

En af de bedste måder at tjene penge online er med Google AdSense. Mange folk er i stand til at tjene en god sekundær indkomst med Google AdSense, og med tiden, er det endda muligt at bruge indkomsten som en primær kilde til penge. For at få succes med at tjene penge fra Google AdSense, er der nogle vigtige ting, du er nødt til at vide. Denne guide vil give dig de tips du skal bruge, for at kunne få succes og vil fuldt ud forklare hvad Google AdSense er, og hvordan det fungerer til at tillade folk at tjene penge online.

Alt om Google AdSense

Internetmarkedsføring er blevet afgørende for succesen af virksomheder på tværs af alle brancher og nicher, og en af de måder, virksomheder fremmer deres produkter og tjenester online, er gennem Google AdWords. Virksomheder placere bud på bestemte søgeord i et forsøg på at få deres annoncer vist, når folk der er på udkig efter bestemte varer, søger online eller besøger forskellige hjemmesider. Når deres annoncer vises, opkræver Google penge fra grossisterne.

For folk der blogger, har en hjemmeside, driver en YouTube-kanal eller har andre former for online ejendomme, er Google AdSense, som affiliate-markedsføring, en måde at tjene penge på dine medier. Når du tilmelder dig denne tjeneste, giver du Google tilladelse til at vise Google AdWords announcer sammen med dit indhold.

En af de største fordele ved at bruge Google AdSense til at tjene penge online er, at det er meget simpelt at få fortjeneste fra. Plus at Google er et velrenommeret firma, og de er kendt for altid at betale til tiden.

For at komme i gang med Google AdSense, skal du tilmelde dig og få en gratis konto, og have en blog eller YouTube-kanal, der allerede er etableret. Google vil gennemgå din anmodning om en konto og når du er godkendt kan du nemt integrere annoncerne ind i din hjemmeside med gratis plugins. Derefter klarer Google AdSense resten, ved at vise annoncer til dine blog-læsere, besøgende eller video-seere. Hver gang nogen klikker på en af annoncerne, vil du modtage en del af hvad Google tjente på klikket.

Ikke så hurtig!

Når man lærer om Google AdSense for første gang, tror mange folk straks at de vil kunne tjene en masse penge ved selv at klikke på annoncerne, eller bede folk om at klikke på dem, for dem. Dette er en sikker måde at ende med at blive smidt ud af Google AdSense-programmet.

Google bruger meget sofistikerede software til at overvåge aktivitet på hjemmesider, videoer og blogs udstyret med Google AdSense. Softwaren kan adskille reelle klik fra falske. Mens det lejlighedsvise klik ikke kan gå ubemærket hen, vil forsøg på at snyde systemet ende med at give dig et forbud fra AdSense.

Hvor meget kan du tjene med Google AdSense?

Alles erfaringer med AdSense er forskellige. Til at starte med, vil du måske ikke tjene en masse penge, da det kan tage tid at opbygge en portefølje af hjemmesider, eller en samling af medier til at få en stor indvirkning. Ved at bruge Google AdSense i en række af steder, kan du nemt tjene 200 $ eller mere hver måned.

Tjen penge på Google Adsense

At gøre dig selv klar til Google AdSense

Som tidligere nævnt, skal du allerede have en hjemmeside eller en YouTube-konto oprettet, før du ansøger om Google AdSense. Hvis du ikke allerede har det, er der ingen grund til at bekymre dig. At få en blog eller anden medieejendom klar til Google AdSense, er temmelig let. Denne guide vil føre dig gennem nogle af de måder, som du hurtigt kan få en ejendom lanceret, så du kan begynde at bruge Google AdSense.

Mulighed 1: Lav en BlogSpot-blog

BlogSpot er en platform til at skabe og hoste blogs, det er gratis at oprette og bruge. Google styrer BlogSpot-platform, så det er meget nemt at integrere Goodle AdSense-annoncer ind i designet af blogs, oprettet på systemet. Selv om du aldrig har lavet en hjemmeside før, kan du få en BlogSpot-blog lanceret på ca. 10 minutter. Denne metode anbefales til dem, der er helt nye til online arbejde.

Her er nogle tips for succes på BlogSpot:

1. Vælg det rette domænenavn

BlogSpot tillader dig at oprette navnet på din blog, og du ønsker at vælge et, der relaterer til emnet for din hjemmeside, er let at udtale og mindeværdig.

2. Vælg en Niche

Din blog skal være viet til et bestemt emne. Du kan vælge lige hvad du ønsker fra mode til teknologi til det finansielle til popkultur til mad. Når du har etableret en niche, så skriv et par blogindlæg. Få dem til at fylde mindst 400 ord og inkluder billeder. Indholds-editoren i BlogSpot gør det nemt at oprette blog-indlæg.

3. Upgradér med en skabelon

BlogSpot giver dig mulighed for at vælge fra en række forskellige gratis skabeloner; men hvis du vil have dit websted til at skille sig ud og opmuntre til klik, er det ofte godt at opgradere til en tredjeparts gratis skabelon. Der findes flere hundrede, som du kan vælge imellem online.

4. Hav to essentielle sider

BlogSpot giver dig mulighed for at vælge fra en række forskellige gratis skabeloner; maHver BlogSpot-blog skal have en ’om os’-side og en ’kontakt’-side. Ved at inkludere disse sider, får din hjemmeside legitimitet og kan hjælpe med at få den vist højere i søgemaskinerne.en hvis du vil have dit websted til at skille sig ud og opmuntre til klik, er det ofte godt at opgradere til en tredjeparts gratis skabelon. Der findes flere hundrede, som du kan vælge imellem online.

Mulighed 2: Lav en WordPress-blog

Hvis du har noget erfaring med at blogge eller lave hjemmesider, kan det, at bruge en WordPressside til Google AdSense, være den perfekte løsning for dig. WordPress er den mest populære blog-platform, og næsten en fjerdedel af alle hjemmesider i verden er lavet med den.

WordPress er lidt mere kompleks end Blogger, hvilket er grunden til platformen anbefales til dem, der har lidt mere erfaring. Hjemmesiden giver dig adgang til flere gratis skabeloner, spændende widgets og værktøjer der lader dig tilføje funktionalitet til din hjemmeside, og mange tilpasningsmuligheder for at gøre din hjemmeside til én af slagsen.

Der er mange gode vejledninger online, som vil hjælpe dig med at komme i gang med at bruge WordPress. Hvis du har meget erfaring med computere, vil du muligvis være i stand til at lære dig selv det, undervejs, da systemet er intuitivt og der er instruktioner på skærmen på mange af siderne.

Mulighed 3: Start en YouTube-kanal

Hvis du ikke kan lide at skrive, kan du stadig tjene penge med Google AdSense. YouTube gør det muligt at generere indtægter ved at vise Google-annoncer i bannere på videoer. Du kan lave videoer på en bred vifte af emner, herunder:

Når du har tænkt på en niche, er du klar til at begynde at bruge YouTube. Du kan oprette en konto og starte din egen kanal gratis. Du kan optage video med din mobiltelefon eller webcam, eller du kan købe skærmoptagelses-softwareprogrammer, som Camtasia til at lave videoer på din computer.

Før du kan ansøge om en Google AdSense-konto, skal du producere og uploade mindst 5 til 10 videoer. Kvaliteten af videoerne, har betydning. Du kan ikke bare lægge 10 videoer op, der kun varer et par sekunder, og forvente at få din ansøgning godkendt. Efter at du har 5-10 videoer uploadet, så vent en uge eller noget, før du ansøger.

Efter du har din internetejendom

Den sværeste del ved at komme i gang med Google AdSense er, at få din internetejendom på plads. Når du er færdig med det, er resten forholdsvis let. Før du går videre, er det vigtigt at bemærke, at Google AdSense er selektiv om hvilke typer internetejendomme, de vil godkende.

Hvis din side er halvt færdig, blottet for indhold eller fyldt med ringe tekst, der tydeligvis ikke er andet end spam, bliver du nok ikke godkendt. Du skal vise, at du har en hjemmeside eller en YouTube-kanal, der tilbyder værdi til nogle typer af publikum. Sørg for at dit indhold er godt, før du ansøger, for at spare dig selv besvær og frustration. Når du er sikker på at din blog, hjemmeside eller kanal er af god kvalitet og tilbøjelig til at imponere Google, er du klar til at komme videre.

Indsend din AdSense-ansøgning

Når du er tilfreds med dit web-indhold, kan du ansøge om din Google AdSense-konto. Du kan gøre dette, ved at besøge hjemmesiden, Google AdSense, og derefter udfylde formularen, der indlæses. Sørg for at tage dig god tid og besvar alle spørgsmålene helt.

Når du har indsendt din AdSense-ansøgning, vil det tage et par dage for Google at gennemgå din app og beslutte om de skal godkende den, eller ej. I nogle tilfælde vil det tage en uge eller mere, før du hører noget. Hvis du er godkendt, vil du kunne begynde at bruge AdSense med det samme. Hvis ikke, så bliv ikke afskrækket. Det kan tage 2 eller flere ansøgninger, at blive godkendt. Bare foretag de ændringer, som Google anbefaler og send ansøgningen igen. Du kan søge online for at lære mere om den slags ting, der kan få Google til afslå en konto.

Efter din AdSense-godkendelse

Tjen penge på Google AdsenseNår du modtager besked fra Google om at din AdSense konto er godkendt, kan du ikke bare læne dig tilbage og lade pengene rulle ind! Du bliver nødt til at fortsætte med at arbejde, for at maksimere den profit, som du er i stand til at tjene ved at vise Google-annoncer.

Den første ting, du skal gøre er at installere Google AdSense på din blog, hjemmeside eller YouTube-kanal. Der er forskellige måder at gøre det på, afhængigt af hvilken platform du bruger. Du kan tjekke i ’hjælp’-sektionerne på platformene, eller søge online efter en trinvis vejledning om, hvordan man tilføjer Google AdSense.

Når du har Google AdSense installeret, skal du muligvis vente 24 til 48 timer for at annoncer begynder at blive vist, på din hjemmeside eller din video. Når du er i stand til at se annoncerne, er du klar til at begynde at promovere din hjemmeside. Du kan bruge sociale medier, opslagstavler, andre folks blogs og mange andre metoder til at få trafik til din hjemmeside. Husk–at for at tjene penge fra Google AdSense, er folk nødt til at klikke på annoncerne, og du er nødt til at skabe trafik til din side eller videoer, for at have nogen som helst chance for at de gør det.

Med tiden skal du fortsætte med at producere godt kvalitetsindhold, for at sørge for at besøgende kommer til din hjemmeside og øge dine chancer for klik. Gør det til et mål at udgive en ny video, blog-indlæg eller artikel, mindst én gang hver uge eller oftere hvis tidsplanen tillader det. Hver gang, du tilføjer noget nyt, så promovér indholdet. Du vil langsomt se indtægterne begynde at vokse, i din Google AdSense-konto.

Google Adsense er ikke den eneste måde du kan tjene penge online. Hvis du har en hjemmeside bør du helt klart kigge på denne artikel, som viser de 14 bedste måder at tjene penge på et website.

Scroll to Top