Tjen penge på at se Reklamer

Tjen penge på at se reklamer

Reklamer er som regel noget, vi undgår. Vi skruer over på en anden kanal, når der er reklamepause i vores yndlingstv-serie. Vi skifter radiokanal, når den velkendte reklamejingle lyder, og vi gider ikke læse blade plastret til med reklamer. Men vidste du at du faktisk kan tjene penge på at se reklamer?

Ligeså meget vi undgår reklamer, ligeså meget har vi faktisk brug for dem. Uden reklamer ville vi nemlig ikke vide, hvilke produkter, der er ude på markedet nu og her, og om det i så fald er noget, vi har brug for.

Du kan både hjælpe dig selv, virksomhederne bag reklamerne og resten af den danske befolkning ved at bedømme reklamer og samtidig tjene penge på reklamerne. På den måde kommer du ikke blot til at hjælpe virksomhederne med at lave relevante og interessante reklamer, som danskerne rent faktisk gider at se, du tjener også penge på at se reklamer.

Herunder får du en uudførlig guide til, hvordan du kommer i gang med at tjene penge på reklamer.

Vores 2 top anbefalede side til at tjene penge på reklamer og betalte undersøgelser:

Kom igang med at tjene penge for din mening hos YouGov. Dette er den bedste danske portal for betalte undersøgelser!

5/5

Opinionsland er en fantastisk portal som er brugervenlig og har gode udbetalinger.

4.5/5

Virksomhederne ønsker din mening

Lyder det for godt til at være sandt at få penge for at se reklamer?

Det er det ikke.

Reklamebranchen og virksomheder ønsker nemlig at høre din mening, så de kan udvikle deres produkter og målrette deres reklamer, så de bliver relevante for deres forbrugere.

I nutidens samfund har alle mulighed for at byde ind på markedet med deres produkter, så det gælder for virksomhederne om at skille sig ud fra de andre konkurrenter og fange seernes opmærksomhed blandt tusindvis af andre reklamer.

Og det er her, du kommer ind i billedet.

For virksomhederne kan ikke skille sig ud, hvis de ikke ved, hvad det er, som fanger forbrugernes blik og gør, at de har lyst til at købe deres produkter. Derfor søger de folk, som har lyst til at bedømme deres reklamer, så kan de kan gøre sig bemærket i mængden, og du kan tjene lidt ekstra lommepenge.

Tjen penge på reklamer – sådan gør du

Hvis du gerne vil se reklamer og tjene penge, så skal du tilmelde dig betalte undersøgelser. Det er forskellige paneler, som udbyder de betalte undersøgelser. En måde at komme i gang er at gå ind på panelernes egne hjemmesider og tilmelde sig. Paneler, som udbyder betalte undersøgelser, er fx Opionsland, M3 Panel og Toluna.

Der eksisterer dog også en lidt nemmere og mere sikker måde at tjene penge på at se reklamer. Du kan nemlig finde bestemte hjemmesider, hvor du kan skrive dig op til flere undersøgelsespaneler på en gang. Fordelen ved at tilmelde sig på den måde er, at de pågældende virksomheder bag hjemmesiderne, bruger tid på at finde de bedste betalte undersøgelser, som både giver godt og er lovlige. Der findes flere eksempler på ulovlige paneler, som snyder folk for deres penge, og det er du ikke interesseret i at blive en del af. Du skulle jo helst fortsætte med at tjene på at se reklamer.

Kom i gang med det samme

Tjen penge på at se reklamerHvis du vælger den sidste løsning, kan du komme i gang med at tjene på reklamer på ingen tid. Alt du skal gøre er at udfylde din profil og vælge hvilke paneler, du ønsker at modtage betalte undersøgelser fra.

Det er vigtigt, at du udfylder din profil korrekt og detaljeret. Jo mere panelerne ved om dig, jo større chance er der for, at de vil vælge dig som bedømmer, og du vil heller ikke modtage undersøgelser, som er irrelevante for dig.

Når du vælger paneler, skal du derfor også vælge efter, hvad du reelt kan give en mening omkring. Hvis du er ung studerende, kan du fx være en relevant stemme i forhold til at bedømme en reklame for smartphones. Men det giver til gengæld ikke mening, at du modtager reklamer for bleer, når du ikke selv har fået børn endnu.

En af de bedste steder at tjene penge på sin mening, er Yougov.dk. Du kan tilmelde dig deres hjemmeside helt gratis, og være igang med at tjene penge på få minutter.

Hvor meget tid skal du bruge på det?

At tjene penge på at se reklamer er ikke blot en nem måde at få lidt ekstra skillinger, det er også et af de mest fleksible job, du kan få. Du bestemmer nemlig helt selv, hvornår du vil besvare undersøgelserne. Om du gør det hjemme i sofaen, i frokostpausen på dit normale arbejde, eller mens du sidder i bussen, er helt op til dig.

Det kan dog på det kraftigste anbefales at svare så hurtigt som muligt og fx ikke vente flere dage. I så fald kan du nemlig risikere at undersøgelsen er lukket for besvarelser. Ligeledes kan nogle paneler finde på at dele deres bedømmere op i forhold til, hvor hurtigt de normalt besvarer deres reklameundersøgelser. Hvis du er hurtig, er du dermed mere attraktiv og kan forvente at blive udvalgt til flere undersøgelser.

Hvor meget tjener du på at se reklamer?

Det skal først og fremmest understreges, at du ikke bliver mange millionær på at se reklamer og tjene penge. Men du kan tjene nok til lidt ekstra sjov i hverdagen. Hvor meget du tjener, afhænger af, hvor mange paneler du skriver dig op til, og hvor mange undersøgelser du deltager i. Jo flere paneler, jo mere detaljeret din profil er, og jo hurtigere du er til at besvare, jo bedre er dine chancer for at tjene flere penge på at se reklamer.

Hver gang du besvarer en undersøgelse, optjener du nogle points på din konto. Når du har opsamlet nok points, kan du veksle dem til tjente penge. Men du kan faktisk også vælge at veksle dine points til gavekort, produkter eller donere dem til velgørenhed.

Måske du står og mangler nogle hårprodukter, som du kan veksle dine points til, eller måske synes du, at der er andre, som trænger mere til dem end dig. Det er altså helt op til dig selv, om du vil se reklamer og tjene penge eller benytte dine optjente points til noget andet.

Du kan afmelde dig når som helst

Tjen penge på at se reklamerDu binder dig ikke, når du tilmelder dig de forskellige paneler. Det betyder, at du når som helst kan afmelde dig, ligesom du altid kan tilmelde dig igen. Du kan både vælge at afmelde dig ét bestemt panel, men stadigvæk være tilmeldt andre, ligesom du kan afmelde dig alle panelerne, hvis du slet ikke gider at bedømme reklamer længere. Det kan være du i nogle perioder, hvor pengene er små, har behov for at tjene penge på at se reklamer, mens du ikke andre perioder ikke behøver eller blot ikke har tid.

Scroll to Top