Tjen penge som Tutor

Tjen penge som tutor

Ønsker du at tjene nogle ekstra penge for at spare sammen til en tur eller til at købe noget specielt, eller til at betale regninger, eller fordi du ønsker at blive selvstændig og arbejde hjemmefra? At arbejde som en privat tutor er en af de rigtig gode måder at tjene penge online, især hvis du selv er studerende, er en underviser eller arbejder inden for et område relateret til et fag, som Engelsk, videnskab eller matematik. Det kan endda blive dit fuldtids online job, hvis det er det du leder efter!

Selv under tider med økonomisk nedgang, er der altid en efterspørgsel efter private tutorer. Studerende på alle aldre har behov for assistance til at gennemføre opgaver, og læse til eksamener, og de eller deres forældre er ofte villige til at betale for at få hjælp. Hvis det at være en privat tutor lyder interessant, så læs videre for at lære alt hvad du har brug for at vide, for at komme i gang i branchen.

Hvorfor skulle du blive en privat tutor?

At være en privat tutor kan give dig et utal af fordele. Nogle af fordelene ved at være en online tutor, inkluderer:

  • En mulighed for at tjene godt

Private tutorer har potentialet til at tjene meget mere pr. time, end folk i mage andre erhverv. Alt afhængig af niveauet hos den person du hjælper, og din egen uddannelse og erfaring, kan du kræve alt fra $20 til $50 pr. time for dine tjenester.

  • En chance for at forbedre dit CV

At have været privat tutor vil se godt ud på dit CV, lige meget om du udelukkende arbejder inden for det erhverv, eller gør det som et sekundært job. De folk som du hjælper eller deres forældre, kan også være gode referencer at give til potentielle arbejdsgivere.

  • Du kan bestemme din egen arbejdsplan

Du kan føre dit private tutor-job ind i din egen arbejdsplan, i stedet for at skulle rapportere til arbejdet, på et tidspunkt som din arbejdsgiver har specificeret. Dette gør det at være privat tutor til det perfekte job for en fuldtidsstuderende, eller for en med et fuldtidsjob.

Ville du være en god privat tutor?

Ikke alle er født til at være en privat tutor. For at finde ud af om du burde eller ikke burde overveje at arbejde inden for den branche, så overvej dine svar på disse spørgsmål:

Vil du være i stand til at holde styr på dine timer og din økonomi, på egen hånd?

Når du arbejder for en arbejdsgiver, indleverer du et timekort eller dine timer til din chef, hvorefter du modtager betaling. I mange tilfælde bliver din løn direkte udbetalt for dig. At være privat tutor kræver at du holder styr på de timer du har arbejdet, og regelmæssigt opkræver betalingen fra dine klienter. Du er også nødt til at holde styr på de penge du tjener, og besøge banken for at ligge pengene ind på din konto.

Er du god til at have med folk at gøre?

At være privat tutor kræver at du arbejder tæt med voksne, teenager eller børn. Du er nødt til at være god til at kommunikere, og opretholde en positiv attitude. Store mængder tålmodighed er også et krav, for at kunne håndtere studerende der kæmper for at lære, eller som bliver frustrerede og vrede.

Vigtige ting at gøre før du bliver tutor

Hvis du ønsker at blive succesfuld som en privat tutor, skal du:

1. Indberette din forretning til Skat

Hvis du modtager penge som en privat tutor, skal du betale indkomstskat af dem. Afhængigt af hvilket land du bor i, er processen med at registrere dig hos Skat, forskellig. Du ønsker muligvis at snakke med en revisor for a få nogle råd, før du begynder: SKATS guide til B-skat

2. Et baggrundstjek er en god idé

Hvis du planlægger at tutor børn, så overvej at få lavet et kriminelt baggrundstjek på dig selv. På denne måde kan du udlevere informationen til forældre, for at de kan lette sindet ved at vide at du ikke vil gøre deres børn fortræd.

3. Du bør få dine klienter til at skrive under på en kontrakt

For at sikre at der ikke er nogen misforståelser med dine klienter, så lav et dokument der fortæller hvad du vil give som tutor, hvor ofte du vil møde op, hvor lange dine sessioner vil være og det koster. Skriv også hvornår betaling skal ske. Få også klienten til at underskrive og datere dokumentet. Giv dem en kopi af kontrakten.

4. Sæt konkurrencedygtige priser

Undersøg hvad private tutorer, med dit uddannelses- og erfaringsniveau, tjener i dit område.

At få klienter

Tjen penge som tutor

Der er et utal af måder hvorpå du kan finde klienter som privat tutor. Du kan slå flyers og skilte op i dit nabolag, eller få en annonce i avisen.

Spred budskabet om, at du tilbyder tutor-services, på sociale medier. Brug internettet til tiltrække forretning ved at oprette en professionel hjemmeside, som lister dine tjenester, forklarer om dine erfaringer og ekspertise, og giver dine kontaktoplysninger. Du kan også bruge sociale medier til at markedsføre dig selv og vise, hvad du gør. Nogle vejledere har faktisk været i stand til at gøre deres vejledning til passiv indkomst ved at poste og tjene penge på YouTube.

Når du begynder at få klienter, så overvej at give en form for frynsegode for henvisninger. Måske kan du tilbyde en gratis session for hver ny klient, som en af dine eksisterende klienter sender dig, eller du kan give dem en lille gave, såsom et gavekort for hver henvisning.

At arbejde som en tutor, kaldes på en made at arbejde som en freelancer. Et andet godt sted at finde kunder, kunne være på hjemmesiden, Fiverr. Du kan læse mere om at tjene penge på Fiverr her.

I og med at du højst sandsynligt skal udføre arbejdet som tutor hjemmefra, kan det være en god idé at kigge på disse artikler før du går igang:

At arbejde som tutor er som at finde et freelance job. Et godt sted at finde kunder kan være på hjemmesiden Fiverr. Du kan læse mere om at tjene penge på Fiverr her.

Scroll to Top