Tjen penge på binære optioner

1# Mest indtjenende metode på Moneymarket.dk
En ny, effektiv og nem måde at tjene penge online på.

Binære optioner blev i 2009 introduceret for verden og har siden da, skabt flere 1000 velhavende mennesker. Selv som erfaren økonom eller som absolut nybegynder, vil binære optioner helt sikkert være spændende for dig, hvis du ønsker at tjene penge.

binære optioner

Se hvordan Anton fra Moneymarket, tjener 2500 kr. på 30 min.

Du kan herunder se en video som specialisten i binære optioner Anton – fra Moneymarket.dk har lavet. I videoen ses hvordan binære optioner har skaffet ham godt og vel 50.000 kr., og hvilken taktik som han og mange andre professionelle bruger.

 

Moneymarket.dk har udarbejdet en række live grafer som viser udfaldene på de binære optioner. Se graferne her.

Gør som Anton, og begynd at tjene penge på binære optioner. Vi bruger selv, og anbefaler klart 365Trading som handelsplatform.

Besøg 365Trading og kom igang med at tjene penge!

binære optioner

I teksten nedenfor, vil du kunne læse mere om hvad binære optioner er, hvordan man handler med det og hvorfor man egentlig bør gøre det.

Binære optioner som vi nu vil introducere dig for, er den metode på Moneymarket.dk, som der er mulighed for at tjene flest penge med. Nogle folk er blevet millionærer på at handle med binære optioner, og mange mennesker bruger dette som deres eneste indkomst. Der er eksempler på unge drenge i teenagealderen, der har tjent mange 100.000 kr., og ligeledes voksne uden nogen reel uddannelse der har kunne købe flot hus og bil, ved hjælp af binære optioner.

En binær option er et slags forecast eller ’gæt’, på hvordan en given værdi af et produkt vil udvikle sin værdi, over en bestemt periode. Man giver altså et bud på, om en værdi som f.eks. guld, vil stige eller falde i pris, indenfor en selvvalgt tidsramme. Har man lagt sine penge på, at guldet stiger i værdi indenfor 30 minutter, og det så gør det, får man typisk et beløb på 80% af den indsats man har lagt.

Se et eksempel
Binære optioner kan et eller andet sted sammenlignes med det at oddse. Lad os tage et eksempel.
Du er stor fan af fodboldholdet Real Madrid, og kender en masse til hvordan holdet spiller for tiden. Du beslutter dig for at oddse 200 kr. på at holdet vinder aftenens kamp, da du ud fra hvordan de har spillet for tiden, kan se en stor chance for at de vinder. Det viser sig at Real Madrid vinder, og du får dine penge igen med lidt fortjeneste. Havde holdet tabt ville du have mistet de 200 kr. du spillede for.
Forestil dig nu at det er i relation til binære optioner, du ’spiller’ dine penge.
I stedet for at være stor fan af Real Madrid, er du nu i stedet stor kender af værdien på Olie. I stedet for at oddse 200 kr. på dit hold, ’spiller’ du pengene på at Oliens værdi vil stige, da du kan se en stor chance for at det gør dette. Det viser sig at olien stiger i værdi som du havde forudset, og i stedet for at få pengene en smule igen som hvis du havde oddset, får du 80% af det beløb du spillede for altså godt og vel 160 kr. Havde du sat pengene forkert, og ’spillet’ på at værdien ville falde, ville du typisk mist 90% af det spillede beløb.
At bruge binære optioner til at tjene penge, er selvfølgelig ikke det samme som at oddse, da der er væsentligt bedre indtjeningsmuligheder, og det ikke går lige så meget til tilfældighederne.

Der er ekstremt mange metoder og strategier, som giver dig en større chance for at tjene penge på binære optioner. Moneymarket.dk vil blot her fortælle dig præcis hvordan du kommer i gang, og vise dig trin for trin hvordan man kommer i gang med at tjene penge.

Klik for at læse trin for trin guide
  1. Tilmeld dig en mægler(en binær handelsplatform). Moneymarket selv anbefaler, og bruger 365Trading, som er troværdige og sikre.
  2. Vælg et værdipapir. Dette kan være guld, olie, valuta og meget mere.
  3. Vælg indenfor hvilken tidsramme du vil spille.
  4. Vælg om værdien vil være steget eller faldet, på det sluttidspunkt du har sat.
  5. Vælg det beløb du vil spille for.
  6. Har du vurderet rigtigt får du op til 120% af det spillede beløb igen, har du gættet forkert kan du miste ned til 10 % af det spillede beløb.

Med denne ’investeringsform’ er der mulighed for at tjene rigtig gode penge, og dette kan blive indenfor en rigtig kort tidsperiode. Med binære optioner er der et ekstremt højt afkast/indtjening og sammenlignet med eksempelvis aktier, er der kæmpe indtjeningspotentiale. Da der er en så stor tilbagebetaling på det satsede beløb, kan man ekstremt hurtigt få de sine penge til at yngle. Er du god til at forudse et marked, god til at handle med aktier eller har du blot en god mavefornemmelse for ting, er binære optioner lige noget for dig.

De 5 mest væsentlige grunde til at du skal handle med binære optioner

Med binære optioner er der mulighed for at få en hurtig indtjening. Modsat aktier og lignende, skal man ikke vente årevis, før man får en fornuftig indtjening.
Der er mulighed for at leve af det her! Mange mennesker i USA og England lever af at trade binære optioner. Disse mennesker bruger helt ned til 3 timer om ugen, og nogle tjener op imod millioner om måneden. Dette er blot en mulighed, og vi lover ikke herfra, at det kommer til at ske. Du skal klar over, at hvis du dygtig er chancen der altså!
Man kan tjene penge på selv de mindste udsving. Har man spillet ”call” altså satse på at en værdi stiger, og den blot gør dette med 1 sølle procent, modtager man stadig op imod 120% af det satsede beløb.
Det er ekstremt enkelt! Det er blot at spille på om kursen du spiller på stiger eller falder. Nemmere bliver det ikke!
Man kan investere i både opadgående og nedadgående aktier.

binære optioner

Klik på knappen og besøg mægleren 365Trading. Kom igang med at tjene penge i dag.

Besøg 365Trading og kom igang med at tjene penge!

Søren Kolin Gøttlicher
heej moneymarket.

har et par spørgsmål til binære optioner.
hvad er mindstebeløb man kan smide på en handel? 🙂
Anton Christensen
Hej Søren

Minimums beløbet på en handel $1 eller 1€. Der kan altså laves rigtig mange handler på, relativt lidt penge 🙂

Held og lykke!
Martin Jensen
Hej, ville lige dele min oplevelse af at trade med binære optioner Begyndte for over 1 uge siden

Det er sindsygt vildt det her! Fik et overskud i sidste uge på 5732 kr.

Så stoppede jeg i en uge, og så prøvede igen i går. Fik et overskud på bare i går med hele 17 tusind kroner!!!! Spillede også i cirka 3 til 4 timer men alligevel! 17 tusind kroner på 4 timers arbejde. Det var selvfølgelig ikke uden pauser. Et tip til nybegyndere som jeg selv: Spil ikke med følelser! Aldrig tænk Hvorfor spillede jeg nu også op traden. Tænk strategisk.

Min strategi var den samme som i videoen. Spørg løs vis i har nogle spørgsmål til et eller andet. Er måske til hjælp. 🙂

Vil anbefales!
Mona Daniella Nielsen
Hvor meget startede du med i Euro? og hvor store er dine bets i følge din konto?

Tjekker du traders valg og vælger ud fra der også, og køre du 15-30 min?

Mvh Kenneth
John Bergman
Bruger du 365Trading?

har du prøvet at udbetale endnu.

ringede de også til dig efter oprettelsen?

mvh Mads
Andreas Pagsberg
Hvor finder i de der grafer/værktøjer som i bruger
Anton Christensen
Hej Andreas.
Du kan finde graferne lige her http://www.moneymarket.dk/live-graf-binaere-optioner/

Mvh
Anton
André Nehman Høyer
Hej Moneymarket.

Jeg er meget interreseret i binære optioner, men jeg ville lige spørge dig/jer om noget.

Hvilken hjemmeside ville du anbefale? jeg har læst lidt der og der, men jeg ved stadig ikke hvilke jeg skal gå igang med. Anbefaler du stadig 365Trading?

Og vil du anbefale at jeg spiller med 60-sekunders spil, et kvarters varighed spil eller en times handel.

Jeg er en helt nybegynder og jeg har aldrig prøvet det før.
Anton Christensen
Hej André

Vi anbefaler stadig Option 888, som uden tvivl har de bedste udbetalinger og bedste overskuelig.
Personligt spiller jeg selv på 30 minutters handler, men har også haft succes med 60 sekunders. Vil nok anbefale dig at prøve 30 min., men du kan også prøve dig frem, og med det se hvad der passer bedst til dig.
Held og lykke med handlerne! 🙂
Mvh
Anton
Niels Møldrup Petersen
Hvor mange handler kan man have i gang på en gang.
Anton Christensen
Hej Niels
På 365trading er der ingen begrænsninger for antal aktive handler 🙂
Mette Høyer
Har brugt 365Trading hvor jeg også synes man kan se nogle gode grafer. Din metode er mega god
Mathias Arleth
Fed artikel og nice med videoen som viser hvordan man kan gøre. Synes selv at det er rimelig lige til at tjene penge på binære optioner!
Frederik Greve Hansen
Er der noget sted man ka finde graferne hvor man kan bruge det på iphone, eller kan man bare bruge graferne der er på selve 365Trading?
Anton Christensen
Hej Frederik
Vi arbejder pt. på at få dem live på mobiler også, men det er rimelig krævende arbejde at få det til at fungere. De grafer som er på 365Trading egen side kan også sagtens bruges ja!
Held og lykke med handlen!

Mvh
Anton
Julie Bendix Skovhøj
Ser ganske nemt ud. 🙂
Nu var du god/heldig at ramme 8/9 og derfor lækkert overskud. Men Hvor tit oplever du at det går den anden vej og kun måske 3/9 rigtige og dermed underskud?

Vil du anbefale man laver 30 minutters handler eller er kortere ligeså godt?
Anton Christensen
Hej Julie

Ja det kræver ikke den store raketvidenskab 😉
Ved hjælp af denne metode, som jeg finder som den klart bedste, laver jeg meget sjældent underskud på mine handler.

Som udgangspunkt anbefaler jeg 15 minutter +, da handler på kortere tid er mere til tilfældighederne. Alfa og omega er at have tålmodighed!
Emil Kjærsgaard
Hvordan er det med udbetaling? Fra dag til dag?
Anton Christensen
Hej Emil.

Ja, du er i stand til at få udbetalt dine penge fra dag til dag. Det tager typisk en bankdag før du har pengene på kontoen.

Mvh
Anton
Charlotte Lundsfryd Andersen
Nu er det et stykke tid siden at denne video er blevet lagt ud. Så ville vide om det her stadig er noget der virker? Samtidig er jeg lidt skeptisk omkring det, og vil gerne snakke med eventuelt Anton eller en anden ansat for at få besvaret nogle spørgsmål.

I øvrigt en rigtig fin video og forklaring på det hele 🙂 Charlotte
Anton Christensen
Hej Charlotte

Binære optioner kan selvfølgelig stadig handles på, og metoden som jeg selv følger i videon kan bruges til fulde fem. Synes faktisk at markederne og værdipapirerne er blevet endnu nemmere at læse, i forhold til hvad de tidligere har været! Jeg handler selv ved hjælp af denne metode flere gange dagligt, og anbefaler stadig folk at bruge den 🙂

Jeg er glad for at du synes om videoen, og kan bruge forklaringen til noget!
Du kan evenetuelt sende mig en mail på david@moneymarket.dk.

Mvh
Anton
Daniel Kim Andreasen
Hej, vil lige hører om dette stadig er aktuelt at bruge?
Anton Christensen
Hej Daniel.
Ja det er det da! Binære optioner er endda stadig relativt nyt 🙂
Ulrich Cort Hansen
Hej Anton.
Er der mulighed for at komme i telefonisk kontakt med dig?
Det hele lyder rigtig spændende, men jeg er skeptisk og kune godt bruge din vejledning.
Håber at høre fra dig.
Mvh-
Anton Christensen
Hej
Du er velkommen til at skrive til david@moneymarket.dk Her kan du skrive dit telefon nr. så ringer jeg dig op 🙂
Mvh
Anton
Bettina Blyme
Er der mulighed for at man kan få tilsendt videoen og graferne? jeg kan nemlig ikke se dem på hjemmesiden, der står at de er udløbet. Det må gerne sendes til bettinablyme2@hotmail.com
Anton Christensen
Hej Bettina.
Videoen og graferne skulle være til at se nu. Hvis du stadig ikke kan se dem må du meget gerne vende tilbage, så sender vi dem nemlig til dig 🙂
Se graferne i Menuen øverst eller klik linket.
Bettina Blyme
Jeg kan godt se videoen nu, men graferne kan jeg stadig ikke se. Har i mulighed for at sende et link hvor man kommer direkte til graferne? på forhånd tak.
Bettina Blyme
Jeg har kigget lidt på den hjemmeside som i anbefaler men jeg er lidt i tvivl om det koster noget at registrere sig? Kender i til andre hjemmesider hvor det er muligt at “satse” mindre end 100 euro?
Anton Christensen
Hej igen Bettina. Her har du et link til en online graf over værdipapirer: http://www.fxstreet.com/rates-charts/forex-charts/ Hos 365Trading kan du satse helt ned til 5€ på såkaldte 1 minute optioner, og ned til 25€ på normale. Du kan tilmelde dig 365Trading her.
Søren Olsen
Virker det her?
Anton Christensen
Er der mulighed for at man kan få tilsendt videoen og graferne? jeg kan nemlig ikke se dem på hjemmesiden, der står at de er udløbet. Det må gerne sendes til bettinablyme2@hotmail.com
Jan Olsen
Hvad side bruger du? Syntes det svært at finde en der er ligeså godt sat op.. Vh
Anton Christensen
Hej Jan.
Hvis du tænker på hvilken side vi bruger til live graferne, har Moneymarket selv udarbejdet en side. Du kan finde den under topmenuen.
Lars Olsen
Den taktik/strategi som Anton følger gavner sig virkelig, hvis man er påpasselig med det man laver. Har tjent 3000 kr allerede nu!
Johnny Bonde Stisen
Hvordan er det gået Anton efter at videoen er blevet lavet? 🙂
Vh
Johnny
Anton Christensen
Anton spiller fortsat på binære optioner, og har naturligvis stadig et fornuftigt overskud
Søren Engelbreth
Har prøvet mig lidt frem, ud fra den måde Anton har spillet. Det fungerer okay for mig og har tjent godt og vel 1000 kr


Se videoen og kom igang med at tjene penge

tjen-penge-online

Kontakt Anton hvis du har spørgsmål

Binære optioner