Tjen penge på binære optioner

1# Mest indtjenende metode på Moneymarket.dk
En ny, effektiv og nem måde at tjene penge online på.

Binære optioner blev i 2009 introduceret for verden og har siden da, skabt flere 1000 velhavende mennesker. Selv som erfaren økonom eller som absolut nybegynder, vil binære optioner helt sikkert være spændende for dig, hvis du ønsker at tjene penge.

binære optioner

Se hvordan David fra Moneymarket, tjener 2500 kr. på 30 min.

Du kan herunder se en video som specialisten i binære optioner David – fra Moneymarket.dk har lavet. I videoen ses hvordan binære optioner har skaffet ham godt og vel 50.000 kr., og hvilken taktik som han og mange andre professionelle bruger.

 

Moneymarket.dk har udarbejdet en række live grafer som viser udfaldene på de binære optioner. Se graferne her.

Gør som David, og begynd at tjene penge på binære optioner. Vi bruger selv, og anbefaler klart BDSwiss som handelsplatform.

Besøg BDSwiss og kom igang med at tjene penge!

binære optioner

 

Har du lyst til at lære mere om binære optioner?

I teksten nedenfor, vil du kunne læse mere om hvad binære optioner er, hvordan man handler med det og hvorfor man egentlig bør gøre det.

Binære optioner som vi nu vil introducere dig for, er den metode på Moneymarket.dk, som der er mulighed for at tjene flest penge med. Nogle folk er blevet millionærer på at handle med binære optioner, og mange mennesker bruger dette som deres eneste indkomst. Der er eksempler på unge drenge i teenagealderen, der har tjent mange 100.000 kr., og ligeledes voksne uden nogen reel uddannelse der har kunne købe flot hus og bil, ved hjælp af binære optioner.

Hvad er binære optioner?

En binær option er et slags forecast eller ’gæt’, på hvordan en given værdi af et produkt vil udvikle sin værdi, over en bestemt periode. Man giver altså et bud på, om en værdi som f.eks. guld, vil stige eller falde i pris, indenfor en selvvalgt tidsramme. Har man lagt sine penge på, at guldet stiger i værdi indenfor 30 minutter, og det så gør det, får man typisk et beløb på 80% af den indsats man har lagt.

Se et eksempel

Binære optioner kan et eller andet sted sammenlignes med det at oddse. Lad os tage et eksempel.
Du er stor fan af fodboldholdet Real Madrid, og kender en masse til hvordan holdet spiller for tiden. Du beslutter dig for at oddse 200 kr. på at holdet vinder aftenens kamp, da du ud fra hvordan de har spillet for tiden, kan se en stor chance for at de vinder. Det viser sig at Real Madrid vinder, og du får dine penge igen med lidt fortjeneste. Havde holdet tabt ville du have mistet de 200 kr. du spillede for.
Forestil dig nu at det er i relation til binære optioner, du ’spiller’ dine penge.
I stedet for at være stor fan af Real Madrid, er du nu i stedet stor kender af værdien på Olie. I stedet for at oddse 200 kr. på dit hold, ’spiller’ du pengene på at Oliens værdi vil stige, da du kan se en stor chance for at det gør dette. Det viser sig at olien stiger i værdi som du havde forudset, og i stedet for at få pengene en smule igen som hvis du havde oddset, får du 80% af det beløb du spillede for altså godt og vel 160 kr. Havde du sat pengene forkert, og ’spillet’ på at værdien ville falde, ville du typisk mist 90% af det spillede beløb.
At bruge binære optioner til at tjene penge, er selvfølgelig ikke det samme som at oddse, da der er væsentligt bedre indtjeningsmuligheder, og det ikke går lige så meget til tilfældighederne.

Hvordan handler man så med binære optioner?

Der er ekstremt mange metoder og strategier, som giver dig en større chance for at tjene penge på binære optioner. Moneymarket.dk vil blot her fortælle dig præcis hvordan du kommer i gang, og vise dig trin for trin hvordan man kommer i gang med at tjene penge.

Klik for at læse trin for trin guide

 1. Tilmeld dig en mægler(en binær handelsplatform). Moneymarket selv anbefaler, og bruger BDSwiss, som er troværdige og sikre.
 2. Vælg et værdipapir. Dette kan være guld, olie, valuta og meget mere.
 3. Vælg indenfor hvilken tidsramme du vil spille.
 4. Vælg om værdien vil være steget eller faldet, på det sluttidspunkt du har sat.
 5. Vælg det beløb du vil spille for.

 

Har du vurderet rigtigt får du op til 120% af det spillede beløb igen, har du gættet forkert kan du miste ned til 10 % af det spillede beløb.

Hvorfor du skal handle med binære optioner

Med denne ’investeringsform’ er der mulighed for at tjene rigtig gode penge, og dette kan blive indenfor en rigtig kort tidsperiode. Med binære optioner er der et ekstremt højt afkast/indtjening og sammenlignet med eksempelvis aktier, er der kæmpe indtjeningspotentiale. Da der er en så stor tilbagebetaling på det satsede beløb, kan man ekstremt hurtigt få de sine penge til at yngle. Er du god til at forudse et marked, god til at handle med aktier eller har du blot en god mavefornemmelse for ting, er binære optioner lige noget for dig.

De 5 mest væsentlige grunde til at du skal handle med binære optioner

 • Med binære optioner er der mulighed for at få en hurtig indtjening. Modsat aktier og lignende, skal man ikke vente årevis, før man får en fornuftig indtjening.
 • Der er mulighed for at leve af det her! Mange mennesker i USA og England lever af at trade binære optioner. Disse mennesker bruger helt ned til 3 timer om ugen, og nogle tjener op imod millioner om måneden. Dette er blot en mulighed, og vi lover ikke herfra, at det kommer til at ske. Du skal klar over, at hvis du dygtig er chancen der altså!
 • Man kan tjene penge på selv de mindste udsving. Har man spillet ”call” altså satse på at en værdi stiger, og den blot gør dette med 1 sølle procent, modtager man stadig op imod 120% af det satsede beløb.
 • Det er ekstremt enkelt! Det er blot at spille på om kursen du spiller på stiger eller falder. Nemmere bliver det ikke!
 • Man kan investere i både opadgående og nedadgående aktier.

Binære optioner

 

Klik på knappen og besøg mægleren BDSwiss. Kom igang med at tjene penge i dag.

Besøg BDSwiss og kom igang med at tjene penge


78 kommentarer til “Tjen penge på binære optioner
 1. Kau siger:

  Hej David.
  Jeg fik set siden monkeymarket og faldt over binære optioner.
  Jeg tænkte på selv at starte, men er der noget specielt man lige skal være obs på som nybegynder?
  Har set din video, og det super lækkert ud!

  Men nu tænkte jeg ville spørge binærekongen ham selv, om han stadig handler på siden? Har overskud? Følger Kurs-tendenserne til handlerne, eller andre værktøjer? Og til sidst, om der er noget specielt man skal bide mærke i som nybegynder 😉

  Mvh Kau

  • Hej Kau
   Som nybegynder på binære optioner, er det altid vigtigt at være tålmodig!
   Det kan være fristende at ligge en masse handler, men generelt vil jeg anbefale at man kun ligger handler på de grafer der viser tydelige tendenser.
   Jeg handler stadig på BDSwiss ja, og laver hver uge rigtig gode overskud 🙂
   Benytter stadig samme strategi, som klart har vist sig at være den bedste!

   Sig endelig til hvis du har andre spørgsmål!

 2. Sebastian siger:

  Hej, er der andre sider hvor man kan indsætte mindre til at starte med David? Eller andre i der ved noget om det:)

 3. Mads siger:

  Hvordan går det idag? Bruger du stadig BDSwiss? Holder strategien? 🙂

  Overvejer selv at begynde at handle med binære optioner 🙂

  Mvh Mads

  • Hej Mads!

   Det kører stadig rigtig godt! Jeg handler op til 4 gange om ugen ved brug af den helt samme strategi. Handler kun på BDSwiss, som jeg har klart bedst erfaringer med 🙂
   Hvis du allerede er gået igang, kunne det være fedt at høre hvordan det er gået so far!

 4. Mille siger:

  Er det stadig fornuftigt at bruge?
  Kan det passe man ikke kan starte med mindre end 200EUR og hvis man fx fortryder har man så mulighed for at trække disse penge eller resterende ud igen?

 5. ilmisar siger:

  Hej, ville lige dele min oplevelse af at trade med binære optioner… Begyndte for over 1 uge siden…

  Det er sindsygt vildt det her! Fik et overskud i sidste uge på 5732 kr.

  Så stoppede jeg i en uge, og så prøvede igen i går. Fik et overskud på bare i går med hele 17 tusind kroner!!!! Spillede også i cirka 3 til 4 timer men alligevel! 17 tusind kroner på 4 timers arbejde. Det var selvfølgelig ikke uden pauser. Et tip til nybegyndere som jeg selv: Spil ikke med følelser! Aldrig tænk “Hvorfor spillede jeg nu også ‘op’ traden’. Tænk strategisk.

  Min strategi var den samme som i videoen. Spørg løs vis i har nogle spørgsmål til et eller andet. Er måske til hjælp. 🙂

  Vil anbefales!

  • Kenneth siger:

   Hvor meget startede du med i Euro? og hvor store er dine bets i følge din konto?

   Tjekker du traders valg og vælger ud fra der også, og køre du 15-30 min?

   Mvh Kenneth

  • Mads siger:

   Bruger du BDSwiss?

   har du prøvet at udbetale endnu.

   ringede de også til dig efter oprettelsen?

   mvh Mads

  • Merhba siger:

   Nogle muligheder for at spørge dig privat om hjælp?

  • Thir siger:

   Hej ilmisar.
   Kunne godt tænke mig at høre – hvordan det er gået med dig siden? 🙂

  • ilmisar siger:

   Hey alle sammen!

   Først og fremmest vil jeg lige nævne mit setup:

   Jeg har oprettet en konto på BDSwiss
   Startede med at indbetale 200€
   Handler ud fra den samme strategi som David
   Jeg ligger mine handler på mellem 30- og 45 min.
   Ligger altid bets på 25€ af gangen

   Jeg har siden sidste post handlet ca. 1 time dagligt og har tjent omkring 4000 kr. om ugen 😀

   Jeg fik min første udbetaling i forgårs og det helt ligetil. Følg systemet og hold hovedet koldt! Der er så gode penge at hente 😀

 6. ilmisar siger:

  Hej Moneymarket.

  Jeg er meget interreseret i binære optioner, men jeg ville lige spørge dig/jer om noget.

  Hvilken hjemmeside ville du anbefale? jeg har læst lidt der og der, men jeg ved stadig ikke hvilke jeg skal gå igang med. Anbefaler du stadig BD Swiss?

  Og vil du anbefale at jeg spiller med 60-sekunders ”spil’, et kvarters varighed ’spil’ eller en times handel.

  Jeg er en helt nybegynder og jeg har aldrig prøvet det før.

  • Moneymarket siger:

   Hej Ilmisar

   Vi anbefaler stadig BD Swiss, som uden tvivl har de bedste udbetalinger og bedste overskuelig.
   Personligt spiller jeg selv på 30 minutters handler, men har også haft succes med 60 sekunders. Vil nok anbefale dig at prøve 30 min., men du kan også prøve dig frem, og med det se hvad der passer bedst til dig.
   Held og lykke med handlerne! 🙂
   Mvh
   David

 7. lars siger:

  hej jeg har problemer med at få en indbetalt nogen penge på BDSwiss, er der nogen der kan hjælpe mig med hvad jeg skal gøre så jeg kan komme igang?
  på forhånd tak

  • Moneymarket siger:

   Hej Lars,
   der har været lidt problemer med indbetaling idag. Det skulle alt sammen være løst, og er rigtig ligetil nu 🙂

 8. Helle Schandorf Nielsen siger:

  Hvor finder man den side med de grafer i bruger.

 9. Tim siger:

  Hej . Ny trader her
  Jeg har oprettet bruger på BDSwiss og ville handle binære optioner men den siger at der ik er nogle til rådighed lige nu ? Hvor tit kan man handle med det ??

 10. Philip siger:

  Hvor finder i de der grafer/værktøjer som i bruger

 11. Helle Schandorf Nielsen siger:

  Hvor mange handler kan man have i gang på en gang.

 12. Lis siger:

  Har brugt BD Swiss hvor jeg også synes man kan se nogle gode grafer. Din metode er mega god 😀

 13. Alex siger:

  Fed artikel og nice med videoen som viser hvordan man kan gøre. Synes selv at det er rimelig lige til at tjene penge på binære optioner!

 14. Mikkel siger:

  Tusinde tak for de gode fifs! Har lige lavet 9 handler på BD Swiss, og vandt på 8 af dem! 3.200 kr. haps!

 15. Jakob siger:

  Hej,

  Hvis grafen er faldet indenfor for den sidste 30 min/en time, er tendensen så, at den vil falde igen indenfor de næste 30/15 min? Benyttede mig tidligere af 60 sekunders metoden, men oplevede at metoden fejlede og er derfor pænt broke og vil tjene beløbet igen… men denne metode lyder nu mere sikker end den anden.

  • Moneymarket siger:

   Hejsa!
   Som hovedregel følger grafen sin tendens. Er den faldet de sidste 30 min., vil chancen for at den falder altså være større end for at den stiger 🙂
   Den metode du tidligere har brugt, har vi også eksperimenteret men, men netop den har også været uden succes!
   Held og lykke med dine handler!
   Mvh
   David

   • Helle Schandorf Nielsen siger:

    Men på et eller andet tidspunkt vil den vel begynde at stige igen, især hvis den er faldet meget indenfor det sidste stykke tid, og omvendt, hvis den er steget meget, vil den vel også begynde at falde igen på et tidspunkt.

  • Bjarne Bech siger:

   Hej Jacob

   Vandt du dine penge igen, er nysgerrig da jeg prøver at komme igang med binære optioner

 16. Henrik siger:

  Hej moneymarket og andre bruger.

  Nu d.d har jeg oprettet mig på BDSwiss og vil prøve at handle med Binær optioner. start kapital: 200€ + 100€ bonus. 300€ total. jeg vil løbende opdater denne post 😀

  GOD JAGT !

  • Jakob siger:

   Hvordan går det med din saldo? Og fungerer systemet okay?

   • Moneymarket siger:

    Hej Jakob.

    Systemet fungerer i bedste velgående. Jeg har hevet mange af pengene ud fra min saldo på BDSwiss, men uden at nævne et tal har jeg væsentlig flere penge på den end i videoen 🙂
    Fortsætter man med at bruge strategien, ender man hurtigt med en god portion penge på sin bruger 🙂
    Mvh
    David

    • Olav siger:

     Hej David

     Hvordan går det i dag? Tjener du stadig penge i dag?
     Hvor mange penge skal man ca helst “investere” før man har nok balance til at kunne håndtere et tab?

     Har handlet lodt med firmaet “yes option” via deres mand Howard. Indtil videre er det ikke gået helt som forventet:-( Nogen der har erfaringer mede dette Firma?

     Han har dog lovet at han gerne vil hjælpe mig med at tjene peng-ene tilbage, men at der skal være mere “balance” på kontoen:-(

     • Moneymarket siger:

      Hej Olav,
      det går stadig ekstremt godt med handlen på binære optioner. Jeg handler stadig på BDSwiss, og gør det jævnligt 🙂

      Jeg kender ikke personligt til Yesoption, men vil klart anbefale dig at benytte BDSwiss!
      Sig endelig til hvad du finder ud af!

     • Olav siger:

      Hej David!

      Tak for dit svar!

      Jeg er ikke rigtig kommet igang endnu.
      Ægerligt, for jeg havde indtryk at at der var mange der profiterede rigtig godt på renteudviklingen.

      Jeg blev ringet op af min account manager fra yes option, der anbefalede mig at låne 35.ooo (=ca 5000$) for så ville han garantere mig et kæmpe overskud i løbet af ca 2 uger:-)

      jeg valgte dog “kun” at låne 15,000 da jeg naturligvis var bange for at miste mine pengene, selv om han sagde han nok skulle hjælpe mig:-)

      Nu siger han at han stadig gerne vil hjælpe mig, men at det naturligvis vil tage lidt længere tid, pga det mindre beløb. (+ at markedet har ændret sig siden)

      Han foreslår at spæde kontoen op til ca. 5000$ vha bonusser m.v. for at være i stand til at forsvare kontoen, (man vinder jo ikke altid), og så begynde at lave mange handler derefter.

      Lyder det som en realistisk strategi for dig?

      Ville naturligvis gerne kunne trække et pænt beløb ud sidst på måneden, men er også nervøs for om noget går galt, så jeg endten mister pengene, eller aldrig kommer til at lave så stort overskud at jeg bliver i stand til at trække nogen penge ud overhovedet:-(

      Hvad med bonus, er det normalt noget man skal betale tilbage inden man kan få lov at trække penge ud?

      Hvor lang tid tror du det ville tage for dig,(at tjene lånet hjem + overskud) med “kun” 15.000 Dkr (=ca.2200$) på kontoen?

      Ville blive glad hvis havde tid til at yddybe dit svar!

      Olav

 17. Niller siger:

  Er der noget sted man ka finde graferne hvor man kan bruge det på iphone, eller kan man bare bruge graferne der er på selve BDSwiss?

  • Moneymarket siger:

   Hej Niels
   Vi arbejder pt. på at få dem live på mobiler også, men det er rimelig krævende arbejde at få det til at fungere. De grafer som er på Bd Swiss’ egen side kan også sagtens bruges ja!
   Held og lykke med handlen!

   Mvh
   David

 18. Nicklas siger:

  Ser ganske nemt ud. 🙂
  Nu var du god/heldig at ramme 8/9 og derfor lækkert overskud. Men Hvor tit oplever du at det går den anden vej og kun måske 3/9 rigtige og dermed underskud?

  Vil du anbefale man laver 30 minutters handler eller er kortere ligeså godt?

  • Moneymarket siger:

   Hej Nicklas

   Ja det kræver ikke den store raketvidenskab 😉
   Ved hjælp af denne metode, som jeg finder som den klart bedste, laver jeg meget sjældent underskud på mine handler.

   Som udgangspunkt anbefaler jeg 15 minutter +, da handler på kortere tid er mere til tilfældighederne. Alfa og omega er at have tålmodighed!

 19. Natasha siger:

  Hej, jeg kunne godt tænke mig at prøve binære optioner, dog vil jeg også gerne vide hvor gammel man skal være før man kan beskæftige sig med det? 🙂

  Hilsen Natasha

  • Moneymarket siger:

   Hej Natasha
   For at kunne handle med binære optioner skal man være myndig. Dette vil altså sige, at man skal være over 18 år. Man kan dog godt spille på andres CPR-nummer, hvis du eksempelvis skulle have en søskende over 18, en ven eller dine forældre 🙂

   Mvh
   David
   Moneymarket.d

 20. August siger:

  Hvordan er det med udbetaling? Fra dag tild dag? 🙂

  • Moneymarket siger:

   Hej August.

   Ja, du er i stand til at få udbetalt dine penge fra dag til dag. Det tager typisk en bankdag før du har pengene på kontoen.

   Mvh
   David

 21. J.T siger:

  Nu er det et stykke tid siden at denne video er blevet lagt ud. Så ville vide om det her stadig er noget der virker? Samtidig er jeg lidt skeptisk omkring det, og vil gerne snakke med eventuelt David eller en anden ansat for at få besvaret nogle spørgsmål.

  I øvrigt en rigtig fin video og forklaring på det hele 🙂

  J.T

  • Moneymarket siger:

   Hej J.T

   Binære optioner kan selvfølgelig stadig handles på, og metoden som jeg selv følger i videon kan bruges til fulde fem. Synes faktisk at markederne og værdipapirerne er blevet endnu nemmere at læse, i forhold til hvad de tidligere har været! Jeg handler selv ved hjælp af denne metode flere gange dagligt, og anbefaler stadig folk at bruge den 🙂

   Jeg er glad for at du synes om videoen, og kan bruge forklaringen til noget!
   Du kan evenetuelt sende mig en mail på admin@moneymarket.dk.

   Mvh
   David

 22. sanne siger:

  jeg mener du havde mange åbne på en gang – den du henviser til har kun en åben ?

  • Moneymarket siger:

   Hej Sanne.

   Ja det er korrekt. De første grafer som jeg bruger i filmen, er ikke længere tilgængelige, men det betyder nu ikke noget. Den jeg henviser til, skal du blot selv gå ind og ændre værdipapir på, og så vil du have mulighed for at se alle slags værdier du kan handle på.
   Mvh
   David

 23. sanne siger:

  eller graferne

 24. sanne siger:

  hvordan fandt du tendensen, er den også på samme side som du handler på ?
  mvh sanne

 25. Tobias siger:

  Hej, vil lige hører om dette stadig er aktuelt at bruge? 🙂

 26. mathias kuhlmann siger:

  Kan man ikke spille hvis man er under 18? For jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve det her! 🙂

 27. M.L siger:

  Hej David.
  Er der mulighed for at komme i telefonisk kontakt med dig?
  Det hele lyder rigtig spændende, men jeg er skeptisk og kune godt bruge din vejledning.
  Håber at høre fra dig.
  Mvh-

 28. Svend siger:

  jeres side med grafer kan jeg ikke se, er den nede eller gør jeg noget forkert?

  svend

 29. Line siger:

  Er der mulighed for at man kan få tilsendt videoen og graferne? jeg kan nemlig ikke se dem på hjemmesiden, der står at de er udløbet. Det må gerne sendes til linemosgaard@hotmail.com

 30. Victor siger:

  Kan man ikke hvis man er under 18 år?

  • Moneymarket siger:

   I visse tilfælde kan du. Hvis dette ikke er muligt kan du høre om en af dine forældre (eller dem som er myndige over dig) vil godkende det, eller ligge navn til.
   Mvh
   Moneymarket.dk

 31. Thomas siger:

  Virker det her? 🙂

  • Moneymarket siger:

   Hej Thomas. Som vi skriver, og som David også nævner i videoen, er dette ikke en 100% garanti for at du kan tjene mange penge. Metoden som vi henviser til giver dog med stor garanti et højt afkast, og er tålmodig kan du tjene gode penge!

 32. Kim siger:

  Hvad side bruger du? Syntes det svært at finde en der er ligeså godt sat op..

  Vh

 33. Patrick Christensen siger:

  Den taktik/strategi som David følger gavner sig virkelig, hvis man er påpasselig med det man laver. Har tjent 3000 kr allerede nu!

 34. Anne Præst siger:

  Hvordan er det gået David efter at videoen er blevet lavet? 🙂
  Vh
  Anne

  • Moneymarket siger:

   David spiller fortsat på binære optioner, og har naturligvis stadig et fornuftigt overskud 🙂

 35. Christian siger:

  Har prøvet mig lidt frem, ud fra den måde David har spillet. Det fungerer okay for mig og har tjent godt og vel 1000 kr 😀

7 Pings/Trackbacks til "Tjen penge på binære optioner"
 1. […] af indtjeningsformer. Blandt disse kan nævnes affiliate marketing, facebook annoncering og binære optioner. Der er ikke eksempler på mange af disse slags virksomheder i eksempelvis Nigeria, da internettet […]

 2. […] Hvis du kunne tænke dig at læse mere om blot nogle af de ovenfor nævnte metoder at tjene penge på, kan du besøge hjemmesiden Moneymarket.dk. Hjemmesiden har specialiseret sig i at fortælle om hvordan man tjener penge online. Blandt disse kan nævnes hvordan man tjener penge gennem Facebook, Youtube, Affiliate marketing og binære optioner. […]

 3. […] er en del optioner, som handlende kan benytte sig af, efterhånden som de vover sig ind i Forex handel. En af disse metoder er binære optioner. At Lære hvordan man handler binære optioner, især fоr […]

 4. […] hjælp af daglig indlæring af diagrammet og signalerne. Ѕiden det ikke er let at lære at forstå handelssignalerne, er det vigtigt at gøre dette dagligt. Dette vil bidrage til at øge dine chancer for nemt at […]

 5. […] ved at tjene penge på nettet, og 2% af disse tjener penge ved at handle på optioner og aktier. Danmark som vi kender det i dag er altså ekstremt anderledes, og hvem ved, om 100 år […]

 6. […] binære option, hvis popularitet har vist sig at være stigende, er en nyere investeringsmetode. Ad begrebet i sig selv, kan man udlede, hvad den binære option i realiteten er. At noget i sagens […]

 7. […] handel med binære optioner er den handlendes analytiske evner essentielle. Markedsmæssige ændringer forekommer, men disse […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Se videoen og kom igang med at tjene penge

tjen-penge-online

Kontakt David hvis du har spørgsmål

Binære optioner