Tjen penge på undersøgelser på nettet

Hjemmesider som Eovendo, Survee og Toluna, er portaler som belønner brugerne for at give sine meninger og holdninger til kende. Når du har tilmeldt dig en portal, får du tilsendt spørgeskemaer og andre slags undersøgelser ud. Når du har besvaret undersøgelserne, vil du blive betalt for din mening!

tjen penge på spørgeskemaer

Moneymarket har samlet en liste over websteder med muligheder for at tjene penge for sin mening, og hjælper dig med at finde måder at tjene penge hjemmefra. Alle portaler er gennemtestet, og vi kommer med vurderinger af mulighed for indtjening af penge på den pågældende side.

WebsiderKort beskrivelseIndtjeningsmulighederBesøg
yougov logoBliv inviteret til undersøgelser, og få mellem 8-40 kr for at besvare dem

Moneymarkets foretrukne
Besøg side
Toluna logoBrug 5-15 min. på at svare på deres spørgeskemaer, og køb ting for dine point. Besøg side
iSay logoEn god og stabil platform. Besøg side
OpinionsLand logoTjen mellem 1 kr. og 10 kr pr. undersøgelse. Besøg side
Eovendo logoTjen penge på flere forskellige måder. Besøg side
tjene penge

Anmeldelser af de mest populære portaler

Bedste indtjeningsmuligheder og nem oprettelse – Moneymarkets foretrukne

En god og brugervenlig side. Oprettelsen er nem, og muligheden for at tjene penge for din mening er høj. Der er flere forskellige undersøgelser tilgængelige, og man kan komme i gang med det samme. Ønsker man at tjene ekstra point, kan man referere YouGov til sine venner, og derigennem tjene ekstra. Man kan benytte sine point på konkurrencer, men også på www.pointshop.dk, som har et kæmpe udvalg af gode ting.

En typisk undersøgelse giver 100-500 point. På siden er 1 point = 0,08 kr værd, så en undersøgelse giver 8-40 kr.

Indtjeningsmuligheder:

betalte undersøgelser online

Toluna er en af de bedste sider når det gælder spørgeundersøgelser. Selve interfacet/udseendet er rigtig pænt, og det er nemt at finde rundt på siden. En feature som Toluna skiller sig rigtig meget ud med, er at man også har kontakt til andre brugere af siden, og selv kan lave spørgeskemaer og snakke med andre.

Desuden kan Toluna downloades i App Store, så man hele tiden kan have spørgsmålene med på farten, og ikke kun kan tjen penge hjemmefra.

Efter at have skaffet 19500 point kan man få gavekort på 50 kr, eller 50 kr udbetalt. Dette tog os ca. 45 minutter at skaffe, og vi modtog gavekortet 7 dage efter. Rigtig fin side, med godt indtjeningspotentiale.

Indtjeningsmuligheder:

betalte undersøgelser online
tjen penge på spørgeskemaer

I-say / Ipsos er en side med rigtig godt indtjeningspotentiale. I-say, tilbyder op til 25 kr pr spørgeundersøgelse, og man modtager spørgeskemaerne et par gange om ugen. Så snart man har sparet 80 kr op på sin konto, kan man få udbetalt pengene via Paypal, som selvfølgelig er en sikker og pålidelig måde.

Det tog os 2 dage at skaffe 80 kr, og vi fik udbetalt pengene to dage efter. Det er altså et rigtig fint system, og rent indtjeningsmæssigt, er der ikke mange der slår I-Say.

Indtjeningsmuligheder:

betalte undersøgelser online

En rigtig fin side. Det er nemt at oprette en bruger på opinionsland, og man kan sågar logge ind med sin Facebook bruger. Belønningerne på siden er attraktive og man kan komme i gang med undersøgelserne med det samme.

Hos Opinionsland har du muligheden for at donere lodder og de penge man tjener til velgørende formål. 1 point på siden er 0,07 kr værd, og en typisk undersøgelse giver 20-100 point. Det er et relativt højt beløb ift. sidens konkurrenter. Når man har optjent 500 point, kan man indløse et gavekort på 35 kr til et kontant beløb, som bliver overført gennem Paypal. Man kan også få gavekort til butikker som Matas, Ikea, Elgiganten og Coolstuff.

Indtjeningsmuligheder:

betalte undersøgelser online
betalte undersøgelser online

Eovendo er en af de rigtig store spørgeskemaundersøgelser, og dette er der også en grund til. Hjemmesiden forstår mere end mange andre af sine konkurrenter, at få det at tjene penge til at være sjovt.

Konceptet består i at betale folk, for at fortælle deres mening om en række reklamefilm. Du får 25 øre for hver reklamefilm som man ser, men der er dog en begrænsning for hvor mange man kan se. Dette afhænger af dagen, og ligger på mellem 5 og 20 reklamer. Eovendo er helt sikkert en pålidelig hjemmeside, og overførslen til din konto sker blot via PayPal der også er helt gratis at oprette sig hos.

Indtjeningsmuligheder:

tjen penge på spørgeskema

Du kan her se en lille video som vi har lavet, der fortæller hvordan Eovendo fungerer, og hvordan man tilmelder sig det. Nemmere bliver det næsten ikke at komme i gang med at tjene penge for din mening hjemmefra.

tjene penge

Hjemmesider vi bevidst ikke har valgt at tage med:

Hjemmesiderne nedenfor har vi ikke haft gode erfaringer med, når det kommer til det at tjene penge for sin mening.

Det kan være værd at prøve nogle af dem, men generelt anbefaler vi ikke at man bruger sin tid på disse sider.

Global Test Market

Virker som en meget rodet side og er desuden utroværdig. Ud fra det vi kunne læse os frem til, kunne man ikke købe noget eller tjene penge, og belønningerne var kun konkurrencer. For at sige det lige ud, så hold jer væk.

Pointblog

Pointblog.dk er sådan set en fin side. Man har mulighed for at lave indlæg og små blog udtalelser, som ved 150 ord, giver 150 point. Konceptet er altså fint, men indtjeningspotentialet er helt hen i vejret. For at give et eksempel koster en pakke tic tac 5000 point. Du skal altså lave ca. 34 undersøgelser for at få råd til sådan en, og dette mener vi ikke kan betaler sig at bruge sin tid på.

Hvis du stadig leder efter metoder til at tjene penge hjemmefra, kan du tjekke vores andre indlæg:

Scroll til toppen