Tjen penge på Youtube

På månedlig basis er der over 1 mia mennesker verden over, som benytter sig af Youtube. 6 mia. timer bliver ligeledes hver måned brugt på mediet, og der bliver uploadet over 100 videoer i minuttet. Youtube er altså et kæmpe medie, hvor rigtig, rigtig, rigtig mange mennesker befinder sig, og dette giver selvfølgelig et stort indtjeningspotentiale.

Tjen penge på Youtube ved hjælp af Moneymarket.dk. Tjek guiden ud, og find ud af hvad du skal gøre for at tjene penge online.

tjen penge på youtube

Tjen penge på Youtube – Sådan gør du!

For lige hurtigt at give et overblik over hvad det hele handler om, vil vi lige på 5 linjer fortælle hvordan processen foregår.

Opret profil på Youtube.com

For at kunne tjene sine første penge er det naturligvis nødvendigt med en Youtube konto. Hvis man allerede har en Gmail konto kan man benytte sig af denne, men hvis man ikke har, og ønsker at få en, kan man helt gratis oprette en her: Google medlemskab.

Oprettelse af Google Adsense og Youtube partnerskab

Næste skridt er, at få muligheden for at tjene penge via sine videoer. For at kunne tjene disse penge er det nødvendigt med annoncer, og det skaffes ved at få et Youtube partnerskab. For at kunne få pengene som man genererer via sine videoer, skal man oprette en Google Adsense konto. Hvordan  begge disse ting gøres, vises i Moneymarkets video nedenfor.

Upload videoer

Lige så snart man har oprettet en profil kan man starte med at uploade videoer. Dette er slet ikke svært og man kan egentlig uploade lige hvad man vil, blot ikke pornografisk, stødende og lignende slags materiale. Moneymarket.dk har lavet en kort videotutorial, som fortæller hvordan man uploader en video på Youtube, indsætter annoncer og dermed tjener penge!

Skaf seere/views

Det vigtigste nu er selvfølgelig at skaffe seere til dine videoer. Jo flere der ser dine videoer jo flere penge tjener du. Der kan være mange måder at skaffe disse views, og nogle er selvfølgelig bedre end andre.

En helt banal måde er at lave en video med godt indhold. Dette kan være i form af en spændende, sjov, flot eller speciel video, og kun fantasien sætter grænser.

Moneymarket.dk har også her lavet en video tutorial, som fortæller om nogle basis elementer for at skaffe views til sine Facebook videoer. Trinnene som bliver gennemgået er:

Hvis du kunne tænke dig at lære andre måder at tjene penge på nettet, kan du læse Moneymarkets indlæg her:

Scroll to Top