Om os

om oss moneymarket

I oktober 2013 blev www.moneymarket.dk oprettet. Ideen bag hjemmesiden er at hjælpe folk til at finde ud af, præcis hvordan man tjener penge på nettet. Nettet bliver brugt mere og mere i dag, og der er rigtig gode indtjeningsmuligheder. Det kan for mange være rigtig svært at finde ud af hvor man skal starte, hvis man ønsker at skabe en ekstra indkomst på nettet. Mange står måske også med spørgsmålet om det i det hele taget kan lade sig gøre at tjene penge på nettet. Denne tvivl hos den gængse dansker, ønsker Moneymarket at fjerne, og dette er en af årsagerne til sidens stiftelse.

Moneymarket.dk hjælper med at finde de rette ressourcer til at kunne komme  i gang med at tjene sin første portion penge på nettet. Følger man de guides der er på siden, har man skabt sig en god grundviden omkring det at tjene penge på nettet, og kan i næsten alle tilfælde, helt omkostningsfrit komme i gang med at tjene penge. Hvis man har lyst kan man skrive med de forskellige repræsentanter til de forskellige indtjeningsmetoder, og sågar selv komme med sine kommentarer til hvordan de forskellige måder at tjene penge på nettet er.

Skulle du selv kende til nogle indtjeningsmetoder som vi ikke har stående her på hjemmesiden, vil vi meget gerne høre fra dig. Moneymarket.dk forsøger hele tiden at være up to date på de forskellige måder at tjene penge på nettet, og tillader os også at sortere de metoder fra, som vi ikke mener er gode nok. Et rigtig godt sted at starte, hivs man vil igang med at tjene penge online, er henholdsvis på forsiden, og på siden “Hvordan tjener man penge online”

De guides som ligger på hjemmesiden, er ikke nogen garanti for at tjene penge, men er blot en vejledning, som kan hjælpe dig rigtig godt på vej!

Ønsker du at kontakte os, kan du gøre det her: Kontakt os.

Du kan også skrive en direkte mail til: [email protected]

Scroll to Top