De 16 Mest Effektive Måder at Tjene Penge Hjemmefra

Brug disse metoder til at komme igang med at arbejde hjemmefra!

Moneymarket.dk har samlet en liste over relativt nemme og ikke så krævende metoder at tjene penge online på, og med alle metoderne kan du arbejde hjemmefra. Se dem nedenfor

arbejde hjemme

1. Tjen penge med kryptovaluta og arbejd hjemmefra

Der er idag rigtig mange danskere, som arbejder hjemmefra ved at handle på kryptovaluta (digitale valutaer) såsom Bitcoin. Hvis ikke du allerede har hørt om Bitcoin i de danske medier, kommer du med 100% garanti til det i fremtiden, da det af personer som Richard Branson og Bill Gates er blevet kaldt fremtidens penge! Du kan ved at bruge et kryptovaluta trading system, komme igang med at tjene penge  mens du arbejder hjemmefra. I videoen kan du se SkejsNinja.dk’s anmeldelse af et nyt software ved navn ProfitFarmers.

Afspil videoen, og se SkejsNinja tjene penge med ProfitFarmers 

Obs: For at du kan bruge ProfitFarmers, skal du købe en månedlig licens. De penge du trader med bliver i din egen rådighed og servicen tager INGEN handelsgebyrer. De anbefaler at du har mindst 20.000 kr. at handle for.

Du kan læse vores egen anmeldelse af ProfitFarmers her.

Tjen penge med Bitcoin og arbejd hjemmefra

Der er idag flere tusinde danskere som arbejder hjemmefra med kryptovaluta, og med god grund:

For det første giver krypto dig en god mulighed for at tjene ekstremt hurtige penge, da man faktisk kan skabe et overskud på flere 1000 kr. i løbet af få minutter.

Indtjeningsmetoden er for det andet ekstrem spændende og sjov at have med at gøre, og følger man de retningslinjer som vi anbefaler her fra Moneymarket, er sandsynlighederne for at komme ud med et overskud også rigtig store.

Kryptoer handles over internettet, hvilket giver dig mulighed for at tjene penge fra lige hvor du vil. Du kan arbejde hjemmefra med kryptovaluata, men så sandelig også gøre det på en trope ø i Grækenland.

Hvis du kunne tænke dig at lære mere om ProfitFarmers kan du tjekke en mere detaljeret gennemgang af dem i vores anmeldelse her.

tjene penge

2. Fortæl din mening og tjen penge

Noget som virksomheder altid har været interesserede i, er forbrugerdata. Forbrugerdata er som det også lyder af ordet, data fra forbrugere. Med dette menes altså viden om forbrugeres ønsker, præferencer, tanker osv.

Disse data er mange penge værd, da de giver virksomheder bedre muligheder for bl.a. at specificere og ændre på deres produkter, så forbrugerne for det de allerhelst vil have. Dette betyder altså også, at virksomhederne faktisk er villige til at betale dig penge for at udfylde betalte undersøgelser.

Helt simpelt går det ud på, at du svarer på en række spørgsmål, og dernæst får penge for antal gennemførte spørgeundersøgelser. Det er ikke virksomhederne selv som betaler pengene direkte til dig, men spørgeundersøgelsesportaler som Yougov, Eovendo og Survee. Disse undersøgelsesfirmaer har hjemmesider som du kan tilmelde dig, og herigennem tjene penge for din mening.

Hvis du vil se de steder man kan tjene penge for sin mening, og eventuelt læse mere om hvordan det foregår, kan du læse Moneymarkets indlæg: Tjen penge for din mening.

Oversigt over de bedste betalte undersøgelses sider:

Tjen mellem 10 – 30 kr. pr. spørgeskema!

Få op til 25 kr. pr. undersøgelse

Få omkring 30 kr. pr. spørgeundersøgelse

3. Deltag i konkurrencer og tjen penge

Deltag i konkurrencer og tjen pengeDet kan naturligvis diskuteres om dette er at tjene penge, da det jo i virkeligheden handler om at vinde dem. Uanset hvad man kan kalde det, giver det at deltage i konkurrencer, dig muligheden/chancen for at få en ekstra portion penge. Man kan enten være rigtig heldig og vinde et stort beløb, eller måske bare et mere beskedent.

På Moneymarket.dk har vi listet en række helt gratis konkurrencer, som du blot ved at skrive din email og udfylde et par spørgsmål kan deltage i.

4. Arbejd hjemmefra med handel på aktier

En metode som er væsentlig mere langsigtet end de andre nævnte metoder, er handel på aktier. Denne indtjeningsform giver dig ikke et afkast før der er gået en del tid, så hvis du er ude efter en hurtig måde at tjene penge på, er dette måske ikke lige den rette at vælge.

Dette er en rigtig solid og stabil måde at tjene passive penge på, og kan selvfølgelig gøres indenfor hjemmets rammer. Det bedste sted at købe aktier er NAGA, da der er et stort udvalg af aktier, og 0 gebyrer på aktie handel.

Se en af deres reklamer her:

 

Dette er en handelsplatform for både danske og internationale aktier, og platformen tilbyder 100% gratis aktiehandel

Du betaler altså ikke gebyrer eller kurtage for at handle med NAGA.

Tilmeld dig NAGA handelsplatform her, og kom igang med aktie handel fra dit hjem.

Du kan også tage et kig på vores mere detaljerede gennemgang over, hvordan du kan tjene penge på aktier. 

5. Arbejd hjemmefra og tjen penge online med affiliate marketing

Dette er igen en af de mest populære indtjeningsmetoder på hjemmesiden, og dette er med god grund. Med affiliate marketing kan man tjene gode og stabile penge, og indtjeningsformen kan benyttes på mange forskellige måder.

Helt grundlæggende handler affiliate marketing, om at reklame for andres produkter eller ydelser. For at gøre dette får man en hvis kommission, altså penge. Affiliate marketing kan let arbejdes på hjemmefra og kan samtidig sagtens skabe penge nok til at man kan nøjes med udelukkende det.

Du kan læse Moneymarkets indlæg om affiliate marketing her.

6. Brug Fiverr.com til at tjene penge på dine egenskaber

Brug Fiverr.com til at tjene penge på dine egenskaber

Fiverr.com er en helt fantastisk portal, som man kan benytte sig af både når man ønsker at ’sælge’ sine egenskaber og ’købe’ andres egenskaber. Dette med salg og køb af egenskaber kan måske godt lyde lidt mærkeligt, men der er en helt normal forklaring på det.

På Fiverr.com opretter man sig som bruger, og kan så sælge forskellige ydelser til folks om ønsker at købe dem. Ligeledes kan man købe ydelser fra folk som kan et eller andre som du efterspørger. Fiverr.com er en ekstrem spændende portal, som har kæmpe succes rundt omkring i verden.

Du kan lære mere om hvordan du tjener penge på Fiverr, ved at læse vores blogindlæg her: Arbejd hjemmefra med Fiverr.

7. Tjen penge på at lave Youtube videoer

En af de store grunde til at Youtube er blevet så populært, er den kæmpe video database, hvor man kan finde videoer af stort set hvad som helst. Populariteten er igennem årene steget mere og mere, i takt med at der også er kommet flere og flere videoer. En af de primære grunde til, at der bliver lagt så mange videoer ud, er udover at man ønsker at dele sjove og informerende videoer ud, at man kan tjene penge på dem.

Med Youtube kan man nemt arbejde hjemmefra, og mere præcist hvordan man gør, kan du se i vores indlæg: Tjen penge på Youtube.

8. Oversæt tekster og tjen penge hjemmefra

De fleste danskere kan tale og skrive mere end blot det danske sprog, og dette giver muligheder for at tjene gode penge på nettet. Ved at tilmelde sig portaler som Fiverr og Elance, kan man tilbyde folk rundt omkring i verden at oversætte tekster. Man kan let tjene gode penge ved hjælp af denne metode, og det super ved det er at det man kan arbejde hjemmefra.

Kunne du tænke dig at læse mere om at tjene penge på at oversætte, kan du læse vores artikel her: Arbejd hjemmefra og tjen penge på at oversætte.

Oversæt tekster og tjen penge hjemmefra

9. Skriv tekster for folk og virksomheder og tjen hurtige penge

Ligesom man kan tjene penge på at oversætte tekster, er der også rigtig gode muligheder for at tjene penge ved at skrive tekster. Ved at skrive tekster for virksomheder eller private, kan man let komme op på en timeløn på 150-200 kr. hvis ikke mere, selvfølgelig afhængigt af hvor god man er. Typisk vil man modtage en hvis pengesats pr. ord, og dette kan strække sig fra 10 øre pr. ord, og hvis man er rigtig dygtig helt op mod 1 kr. pr. ord.

På både Fiverr og Elance, som der er skrevet om tidligere, tager de fleste brugere/skribenter herinde omkring 10 øre pr. ord. Går man hen og bliver rigtig god, kan nogle virksomheder sågar finde på at tage fat i en personligt, og tilbyde et slags oversættelses job. Virksomheden vil med stor sandsynlighed tilbyde at man udføre arbejdet hos dem, men man kan også sagtens arbejd hjemmefra.

Læs mere om at tjene penge på at skrive tekster her.

10. Arbejd hjemmefra ved at lave logoer

Hvis man er lidt kreativ og kan finde ud af at bruge programmer som GIMP eller Photoshop, kan man lære at lave flotte og brugbare logoer. På Fiverr.com eller andre lignende portaler kan du sælge de producerede logoer for en okay mængde penge. Jo bedre man bliver, des flere penge kan man selvfølgelig tage for logoerne.

Som udgangspunkt bliver man betalt omkring 30 kr. pr. logo på Fiverr, men mange andre store virksomheder tilbyder flere tusinde kr. for et godt logo.

11. Tjen penge på Facebook

Tjen penge på FacebookSom du nok har lagt mærke til, hvis du vel og mærket selv har eller har haft en Facebook bruger, er der tonsvis af virksomheder som ønsker at komme ud med deres budskab på Facebook. Der er mange annoncer rundt omkring på det sociale medie, og hver gang en person klikker på dem, tager Facebook et hvis beløb fra annoncøren.

Ved hjælp af affiliate marketing kan du hente annoncer hos affiliate netværk, og annoncere med disse på Facebook. Hver gang en person klikker på annoncen, betaler du et hvis beløb for at sende brugeren videre til den hjemmeside som du reklamere for. Herinde kan der være en chance for at brugeren køber eller bestiller noget, som så giver dig en hvis kommission.

Er man dygtig til Facebook annoncering kan man tjene rigtig gode penge, men chancen for at miste penge er der selvfølgelig også.

Hvis du vil læse om en anden, mindre risikofyldt måde at tjene penge på Facebook, kan du læse vores artikel her: Tjen penge hjemmefra på Facebook.

12. Lav hjemmesider for andre, og tjen gode penge

Er man dygtig til at lave hjemmesider, kan man sælge disse til både virksomheder og private. Har man ingen anelse om hvordan man laver en hjemmeside, kan dette naturligvis læres, og har man bare en smule snilde for det med computere, tager det ikke lang tid at få en grundlæggende viden om emnet.

Der kan være flere forskellige måder, at sælge en hjemmeside på. Man kan starte med at prøve at finde nogle eventuelle interesserede virksomheder eller kunder, kontakte dem, og høre om de kunne være interesseret i at få udviklet en hjemmeside.

Som udgangspunkt kan man ikke tage så mange penge for den når man ikke har nogle referencer eller noget, men det er en god start, og man kan godt tjene et par tusinde kroner.

Den anden måde man kan gøre det på er, at se på forskellige virksomheders hjemmesider, og vurdere om de trænger til en opfrisker. Hvis du tænker at de eventuelt kunne være interesserede, kan du lave en hjemmeside uden at de ved det, og så vise virksomheden det som et forslag på en eventuel hjemmeside.

Denne metode er lidt risikabel, da man skal ligge arbejde i noget man ikke ved om man tjener penge på, men man kan tilgengæld let arbejde hjemmefra.

13. Lav dine egne hjemmesider og tjen penge

Hvis du alligevel har lært hvordan man laver hjemmesider, kan du også forsøge at lave dine egne hjemmesider. På disse kan du sætte affiliate- eller Adsense annoncer ind, og dermed tjene penge på dine reklamer.

Adsense annoncer er rimelig nemme at implementere på sin hjemmeside, og er ofte også relevante for den person som er inde på din hjemmeside, da de hele tiden tilpasser sig brugerens interesser. Hvis du har lyst kan du også læse mere om affiliate marketing her. Du kan også tage et kig på hvordan man tjener penge på Google Adsense i denne guide.

14. Blog og tjen penge

Blog og tjen pengeBlogs på nettet bliver mere og mere populære, og er man god til at skaffe læsere til sin blog er der også gode muligheder for at tjene penge her.

Ved hjælp af aftaler med diverse firmaer kan man reklamere for deres produkter på ens blog, og alt afhængigt af hvor mange læsere man har, vil man modtage penge for eksponeringen.

Man kan også på blogs benytte sig af affiliate marketing, og anbefale samt teste produkter, som man herefter refererer til. En blog er i virkeligheden en hjemmeside, så man kan selv lave en, eller tilmelde sig et såkaldt blognetværk, som hjælper en med de helt grundlæggende ting. Når man har en blog kan man arbejd hjemmefra, og nogle bloggere laver sågar ikke andet end at administrere deres ‘hjemmeside’.

Hvis du vil se andre måder du kan tjene penge på en hjemmeside, så tag et kig på denne artikel “14 måder at tjene penge på en hjemmeside”.

15. Tjen penge på at sælge billeder

Langt de fleste mennesker nu til dages har både smartphones og kameraer, og dette er faktisk nogle gode værktøjer til at tjene penge. Der er nemlig rigtig mange hjemmesider, aviser og andre slags medier, som efterspørger billeder. Dette betyder, at det er muligt for dig at sælge dem, og dette gøres relativt nemt.

Inde på denne hjemmeside, kan du uploade dine billeder, sætte dem til salg, og dermed tjene penge på dem. Man kan tage billedere af mere eller mindre hvad som helst, men specielt populære billeder er portrætter af mennesker som interagere med et eller andet, og store panorama billeder af flotte udsigte.

Det er svært at leve af at sælge billeder, men kan vel og mærket arbejd hjemmefra og tjene lidt ekstra penge.

16. Gør det muligt at arbejde hjemmefra med Instagram

Det er rent faktisk muligt at tjene penge på det sociale medie Instagram. Mange mennesker benytter kun mediet til at poste billeder omkring dem selv, deres mad, hund eller hvad det nu end kan være. 

Men Instagram kan bruges til meget mere en bare at tage billeder af dig selv og dit eget privatliv. 

Har du mere end et par tusinde følgere, kan du bruge mediet til at blive betalt for sponsorerede billeder, og endda helt selv promovere dine egne såkaldte infoprodukter. 

Der skal en del til for at kunne gøre din instagram til en penge generende maskine, som kan tillade dig at arbejde i dit eget hjem, men det er absolut en mulighed. 

Afsluttende ord omkring det at skabe dit eget job hjemmefra

Som du har kunne læse dig frem til, er der massevis af metoder som du kan bruge til at skabe en indtægt fra dit hjem. Hvad dig holder dig tilbage fra at arbejde hjemme er ikke mangel på information eller metoder, men nærmere dig selv…

Det er vigtigt at du gør en indsats for at komme igang med at skabe din indtægt fra hjemmet, og du skal være klar over at det kommer til at være en smule svært til at starte med…

Vi anbefaler at du prøver at samle så meget information sammen som muligt, men så derfra, faktisk agerer på det du lærer. Der er ingen andre end dig selv som kan hjælpe dig med at skabe din egen arbejdsplads i dit hjem!

Scroll til toppen