Tjen penge for din mening hjemmefra

Hjemmesider som Eovendo, Survee og Toluna, er portaler som belønner brugerne for at give sine meninger og holdninger til kende. Når du har tilmeldt dig en portal, får du tilsendt spørgeskemaer og andre slags undersøgelser ud. Når du har besvaret undersøgelserne, vil du blive betalt for din mening!tjen penge hjemmefra

Moneymarket har samlet en liste over websteder med muligheder for at tjene penge for sin mening, og hjælper dig med at finde måder at tjene penge hjemmefra. Alle portaler er gennemtestet, og vi kommer med vurderinger af mulighed for indtjening af penge på den pågældende side.

WebsiderKort beskrivelseIndtjeningsmulighederBesøg
Tjen op til 25 kr pr. spørgeskema!
Tjen 25 øre hver gang du ser en reklamefilm
Brug 5-15 min. på at svare på deres spørgeskemaer, og køb ting for dine point.
Du kan her logge ind med Facebook. Tjen 1 og 10 kr pr. undersøgelse.
En dansk undersøgelses portal, med muligheder for udbetaling via. gavekort, samt donationer
Bliv inviteret til undersøgelser, og få mellem 8-40 kr for at besvare dem
Tjen penge med GlobalTestMarket, som er en af de største spillere på markedet.
Fin side, med spørgeskemaer som udløser gavekort.

Tjen penge for din mening

Anmeldelser af de mest populære portaler

Survee

Bedste indtjeningsmuligheder og nem oprettelse – Moneymarkets foretrukne

En side med rigtig godt indtjeningspotentiale. Survee, tilbyder op til 25 kr pr spørgeundersøgelse, og man modtager spørgeskemaerne et par gange om ugen. Så snart man har sparet 80 kr op på sin konto, kan man få udbetalt pengene via Paypal, som selvfølgelig er en sikker og pålidelig måde.

Det tog os 2 dage at skaffe 80 kr, og vi fik udbetalt pengene to dage efter. Det er altså et rigtig fint system, og rent indtjeningsmæssigt, er der ikke mange der slår Survee.

Indtjeningsmuligheder:

penge for din mening

Besøg Survee

tjen penge hjemmefra

Eovendo

Eovendo er en af de rigtig store spørgeskemaundersøgelser, og dette er der også en grund til. Hjemmesiden forstår mere end mange andre af sine konkurrenter, at få det at tjene penge til at være sjovt.

Konceptet består i at betale folk, for at fortælle deres mening om en række reklamefilm. Du får 25 øre for hver reklamefilm som man ser, men der er dog en begrænsning for hvor mange man kan se. Dette afhænger af dagen, og ligger på mellem 5 og 20 reklamer. Eovendo er helt sikkert en pålidelig hjemmeside, og overførslen til din konto sker blot via PayPal der også er helt gratis at oprette sig hos.

Indtjeningsmuligheder:

penge for din mening

Besøg Eovendo

Du kan her se en lille video som vi har lavet, der fortæller hvordan Eovendo fungerer, og hvordan man tilmelder sig det. Nemmere bliver det næsten ikke at komme i gang med at tjene penge for din mening hjemmefra.

Toluna

Toluna er en af de rigtig gode sider når det gælder spørgeundersøgelser. Selve interfacet/udseendet er rigtig pænt, og det er nemt at finde rundt på siden. En feature som Toluna skiller sig rigtig meget ud med, er at man også har kontakt til andre brugere af siden, og selv kan lave spørgeskemaer og snakke med andre.

Desuden kan Toluna downloades i App Store, så man hele tiden kan have spørgsmålene med på farten, og ikke kun kan tjen penge hjemmefra. Efter at have skaffet 19500 point kan man få gavekort på 50 kr, eller 50 kr udbetalt. Dette tog os ca. 45 minutter at skaffe, og vi modtog gavekortet 7 dage efter. Rigtig fin side, med godt indtjeningspotentiale.

Indtjeningsmuligheder:

penge for din mening

Besøg Toluna

penge for din mening

Opinionsland

Fin side. Det er nemt at oprette en bruger på opinionsland, og man kan sågar logge ind med sin Facebook bruger. Belønningerne på siden er attraktive og man kan komme i gang med undersøgelserne med det samme.

Man har muligheder for at donere lodder og de penge man tjener til velgørende formål. 1 point på siden er 0,07 kr værd, og en typisk undersøgelse giver 20-100 point. Det er et relativt højt beløb ift. sidens konkurrenter. Når man har optjent 500 point, kan man indløse et gavekort på 35 kr til et kontant beløb, som bliver overført gennem Paypal. Man kan også få gavekort til butikker som Matas, Ikea, Elgiganten og Coolstuff.

Indtjeningsmuligheder:

penge for din mening

Besøg Opinionsland

Mitpanel

Okay hjemmeside som er pålidelig. Man kan donere det man tjener på spørgeskemaer til et godt formål, eller benytte dem på gavekort til Magasin, Bog og Idé, Komplett, Matas og Ikea. man kan udover dette også få penge udbetalt kontant eller bestille en rejse. Varighederne på spørgeskemaerne er mellem 1-4 minutter, og man tjener i gennemsnit 5 kr per undersøgelse. Der er omkring 10 undersøgelser om dagen som kan besvares på.

Indtjeningsmuligheder:

penge for din mening

Besøg Mitpanel

YouGov

En god og brugervenlig side. Oprettelsen er nem, og muligheden for at tjene penge for din mening er høj. Der er flere forskellige undersøgelser tilgængelige, og man kan komme i gang med det samme. Ønsker man at tjene ekstra point, kan man referere YouGov til sine venner, og derigennem tjene ekstra. Man kan benytte sine point på konkurrencer, men også på www.pointshop.dk, som har et kæmpe udvalg af gode ting.

En typisk undersøgelse giver 100-500 point. På siden er 1 point = 0,08 kr værd, så en undersøgelse giver 8-40 kr.

Indtjeningsmuligheder:

tjen penge hjemmefra

Besøg YouGov

GlobalTestMarket

Rigtig fin hjemmeside som er pålidelig. Dette er en af de rigtig store spillere på markedet, og muligheden for at tjene penge for din mening er sådan set udmærket. Der er mulighed for at få udbetalt pengene kontat, og dette foregår via. overførsel til din konto.

Varighederne på spørgeskemaerne er mellem 1-4 minutter, og man tjener i gennemsnit 5 kr per undersøgelse. Der er omkring 10 undersøgelser om dagen som kan besvares på. Vi modtog pengene godt og vel en halv anden uge efter at vi bad om udbetaling, hvilket er en okay hastighed.

Indtjeningsmuligheder:

tjen penge hjemmefra

Besøg GlobalTestMarket

Your-Voice

Første indtryk af siden var ikke så godt, men så snart man er tilmeldt virker siden okay. Belønningerne er gavekort til Intersport, Magasin og Supergavekort. Hvis man ønsker at tjene bare lidt penge for din mening, er dette ikke siden med de store gevinster.

Indtjeningsmuligheder:

tjen penge hjemmefra

Besøg Your-Voice

Hjemmesider vi bevidst ikke har valgt at tage med:

Ipsos Access Panels

Virker som en meget rodet side og er desuden utroværdig. Ud fra det vi kunne læse os frem til, kunne man ikke købe noget eller tjene penge, og belønningerne var kun konkurrencer. For at sige det lige ud, så hold jer væk.

Pointblog

Pointblog.dk er sådan set en fin side. Man har mulighed for at lave indlæg og små blog udtalelser, som ved 150 ord, giver 150 point. Konceptet er altså fint, men indtjeningspotentialet er helt hen i vejret. For at give et eksempel koster en pakke tic tac 5000 point. Du skal altså lave ca. 34 undersøgelser for at få råd til sådan en, og dette mener vi ikke kan betaler sig at bruge sin tid på.

Hvis du stadig leder efter metoder til at tjene penge hjemmefra, kan du tjekke vores andre indlæg:

Lær at tjen penge online på – Affiliate marketing

Lær at tjen penge online på – Binære optioner

Se Moneymarkets svar på, hvordan bliver man rig?

Lær at arbejd hjemmefra


Top 3 mest indtjenende metoder

Kontakt David hvis du har spørgsmål:

Binære optioner

Top 3 mest indtjenende metoder

Like os på Facebook!