10 Tips til succes med at Arbejde Hjemmefra

arbejde hjemmefra

At arbejde hjemmefra lyder tiltrækkende, gør det ikke? Idéen med kun at være få skridt væk fra dit køkken og have friheden til at arbejde I din pyjamas, er bestemt lokkende, og for mange folk gør det at arbejde hjemmefra det meget lettere at tage dem af deres familie og at have en bedre blanding af arbejdslivet.

Du kan lære alt om Bitcoin og drive en handelsvirksomhed fra dit hjemmekontor.

Du kan starte en YouTube-kanal og lave et studie i dit hjem.

Du kan også få freelance job eller tjene penge på din Instagram-konto ved hjælp af firmaer der søger sponsorerede indlæg.

Det betyder, at du kan finde et job, der passer til dine talenter, livsstil og tidsplan, uden at skulle sidde på et kontor..

Men at arbejde hjemmefra har stadig sine ulemper. Der er nogle ulemper ved at have dit hus som dit kontor. Du får måske en reduktion i din løn, og måske dukker der konflikter op med venner og familiemedlemmer der ikke helt forstår at du er nødt til at fokusere på arbejde I arbejdstiden.

Plus at det at arbejde hjemmefra kan betyde at du aldrig helt har fri når du har fri; måske kommer du til at arbejde mere end du nogensinde gjorde på kontoret, bruge alle ugens syv dage og arbejde i længere tid, fordi dit kontor kun er få skridt væk.

Den gode nyhed er, at du med nogle simple skridt kan dæmpe nogle af problemerne der er forbundet med at arbejde hjemmefra, så du kan få den bedst mulige oplevelse. Her er 10 ting du kan gøre for at gøre det at arbejde hjemmefra mere produktivt og mindre fyldt med besvær:

1. Tal med din familie

Før du begynder din første hjemmearbejdsdag, så sæt dig ned med din familie og diskutér den nye ordning. Gør det klart at du er nødt til at være i stand til at fokusere på dit arbejde, og have så få distraktioner og forstyrrelser som muligt I løbet af dine arbejdstimer.

Etablér et regelsæt angående hvornår dine familiemedlemmer eller værelseskammerater må afbryde dig og hvornår de ikke må, og beslut dig for hvor dit forstyrrelsesfrie arbejdsrum skal være. Selvom det måske tager noget tid for alle at tilpasse sig den nye situation, vil du reducere risikoen for diskussioner og drama ved at fastlægge nogle retningslinjer fra starten af.

2. Forsøg ikke gøre det hele

Ligesom du er nødt til at sætte nogle forventninger for din familie, omkring hvordan tingene er nødt til at være når du arbejder, så er du også nødt til at have en samtale med dig selv omkring det at arbejde hjemmefra.

Du vil ikke være I stand til at være hjemmegående forældre på fuld tid og fuldtidsansat, og du er måske nødt til at leve med et rodet hjem engang imellem. Vær ikke bange for indrømme når du har brug for hjælp fra en babysitter, barnepige eller en husholderske. At være hjemme og arbejde betyder ikke at du også skal tage dig af dine børn og lave husarbejde!

3. Gør krav på et område

For at det skal lykkes at arbejde hjemmefra, er du nødt til at have et område sat til side, som kun er for dig. Det mest ideelle scenarie er at lave et rum I dit hjem til dit kontor, i det mindste I arbejdstimerne. Hvis det ikke er muligt, så udpeg i det mindste et stille hjørne I et rum, som skal fungere som din arbejdsstation.

At komme til det samme sted for at arbejde hver dag vil hjælpe dig med at skabe en succesrutine. Plus at dine familiemedlemmer eller værelseskammerater vil vide at du ikke skal forstyrres, når du befinder dig i din arbejdszone.

4. Efterlad dig alting

Når du tager på arbejde på et kontor er du i stand til at få en afstand fra problemer, der foregår i dit hus. Derhjemme har du ikke den luksus af en fysisk adskillelse mellem dit hjem og dit arbejdsliv, så du er nødt til at etablere en I dit sind.

Når du sætter dig ned ved din arbejdsstation, så læg andre tanker til side. Lad folk i dit hus vide at du ikke er tilgængelig for at diskutere problemer, indtil din arbejdsdag er ovre.

5. Hold dig til din arbejdsplan

tips til arbejde hjemmefraNår du arbejder hjemmefra er du sikkert nødt til at bruge et vist antal timer for at gennemføre dit arbejde, men der vil ikke være nogen til at kigge dig over skulderen, for at sikre at du bruger de timer, som du har lovet. Det er derfor du er nødt til at være selvdisciplineret og sørge for at du begynder og stopper din daglige arbejdsdag på de tidspunkter, som du specificerer. Ellers kan du få nogle dårlige vaner med at holde tidligt fri eller holde lange pauser, hvilket kan få din præstation til at lide, og bringe dig i fedtefadet hos din chef.

6. Få dig en rutine

For at få succes med at arbejde hjemmefra, er du nødt til at have en almindelig rutine, ligesom du har på kontoret. Begynd og slut din dag på fastsatte tidspunkter. Sæt noget tid til side til en frokostpause, og tag én eller to pauser i løbet af dagen. Du kan bruge de pauser til at slappe af, se til huslige gøremål eller forlad dit hjem for at klare de ærinder, som du skal have klaret. Bare sørg for at du klarer dem inden for almindelige intervaller, så du kommer ind i en rutine med at arbejde på fastlagte tidspunkter, som du bestemmer dig for.

7. Sørg for at din chef kan få fat på dig

Hvis du gerne vil være i stand til at fortsætte med at arbejde hjemmefra, er din chef nødt til at vide at du udfører dit arbejde som lovet, og han eller hun vil blive mistænksom hvis det er umuligt at få fat på dig. Sørg for at din chef kan få fat på dig hvor end du er. Når du har behov for ikke at være til at få fat I, på grund af en arbejdsrelateret opgave eller en personlig aftale, så fortæl det til din chef inden. Sørg også for at holde din chef ajour ved korte samtaler på fastlagte tidspunkter.

8. Sæt dig mål og opnå dem

For at fortsætte med at nyde friheden ved at arbejde hjemmefra, er du nødt til at producere for din arbejdsgiver. Det er ikke altid nemt når du ikke har motivationen til at arbejde i andre folks nærvær. Derfor er det vigtigt at sætte mål for dig selv hver dag. Bestem dig for hvad du er nødt til at fuldende når arbejdsdagen begynder, og kryds disse ting af, efter du har gennemført dem.

Arbejd hårdt for at vedligeholde den høje præcision og kvalitet af dit arbejde. Du vil helst fortsætte med at præstere, som du gjorde på kontoret, selvom du ikke længere er i din aflukkede boks. Benyt værktøjer såsom tjenester til videokonferencer for at kommunikere med kolleger, men undgå fristelsen af at lade samarbejdssessioner blive til hyggesnak.

9. Isolér ikke dig selv

Du vil hurtigt blive ulykkelig af at arbejde hjemmefra, hvis du aldrig nogen som helst kontakt med omverdenen. Sørg for at du regelmæssigt forlader huset, især hvis du arbejder hjemmefra fem dage om ugen og ikke har behov for at besøge klienter, eller ofte tage ind på kontoret til møder. Du kan gå en tur i dine pauser, eller arbejde fra en café en eftermiddag, bare for at komme ud af huset.

10. Hold dig selv ved lige

At arbejde på et kontor betyder at du sidder ned rigtig meget, og at arbejde hjemmefra betyder at du sidder ned meget mere, da du ikke engang skal parkere en bil og gå ind på kontoret, eller gå hen til busstoppestedet eller togstationen for den offentlige transport.

Sørg for at få motioneret regelmæssigt for at gøre op for den forøgede mængde af tid, hvor du sidder ned, som et job hvor du arbejder hjemmefra medfører. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at reducere din risiko for at tage på, og lide af dårlig cirkulation, men det vil også hjælpe dig med at lette stress og give dig mere energi.

At arbejde hjemmefra plejede at blive set ned på, fordi man ikke kunne tjene lige så meget som på et almindeligt job. I dag har alle de rige mennesker slet ikke almindelige jobs. De har bygget deres imperier hjemmefra. Du kan blive som dem, hvis du følger vores succestips og forbliver disciplineret hele vejen igennem.

Skriv en kommentar

Scroll til toppen
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers?