5 Ulemper Ved at Arbejde Hjemmefra

arbejde hjemmefra

Når nogen nævner det at arbejde hjemmefra, sukker du muligvis længselsfuldt og forestiller dig alle de måder dit liv ville blive bedre hvis du kunne arbejde fra et hjemmekontor, I stedet for at skulle tage på arbejde hver eneste dag.

Du ville ikke længere have alt det besvær og den stress fra trafikken eller udgiften til offentlig transport.

Du ville ikke skulle bekymre dig om at klæde dig fint på hver eneste dag, og du ville have færre forstyrrelser uden dine kolleger omkring dig.

Du ville også have lidt eller endda meget mere fleksibilitet i din arbejdsplan, så du kunne have bedre balance mellem arbejde, familie og din egen tid.

Du ville måske endda have muligheden for at have et andet job der kunne skabe dig en ekstra indkomst.

At arbejde hjemmefra giver dig også mulighed for at tjene penge gennem forskellige metoder, herunder Bitcoin-handel og indtjening på en en blog, og det har mange fordele.

Men stadig, når man ser bort fra alle fordelene ved at arbejde hjemmefra, så er der også nogle ulemper ved det. Mens fordelene, for de fleste folk, er langt større end ulemperne, er det stadig vigtigt at kende til ulemperne ved at arbejde hjemmefra før du springer ud i det. På denne måde vil du ikke blive overrumplet, og kan allerede have nogle mulige løsninger på problemer i tankerne, for at forbedre situationer eller overkomme forhindringer.

1. Folk vil muligvis formode at du er arbejdsløs

Mange folk forstår ikke helt konceptet af at du skaber en indkomst hjemmefra, og antager at nogen der distancearbejder, faktisk slet ikke arbejder. Det kan være at folk skriver til dig på telefon eller e-mail, eller ringer til dig omkring mulige jobs de har hørt om, fordi de tror du er arbejdsløs eller ikke får nok arbejde. Lad ikke din stolthed blive forværret af dette. Bare tag det som et tegn på at folk omkring dig, bekymrer sig om dig.

2. Du får måske dårlig samvittighed

Mens du sikkert føler dig spændt på at begynde at arbejde hjemmefra, vil du måske også have dårlig samvittighed omkring det. Når du sidder midt i et konferenceopkald med sweatpants på, og forestiller dig dine kolleger i jakkesæt eller højhælede sko og strømpebukser, føler du det måske lidt akavet. Måske får du også dårlig samvittighed over at tage fri, når du laver din egen arbejdsplan når du arbejder hjemmefra – men prøv at lade være.

Så længe du arbejder i det antal timer som du har aftalt med din chef, er du ikke forpligtet til arbejde hvert minut af dagen. Du vil måske også få endnu dårligere samvittighed når tingene ikke går efter planen med dit arbejde, fordi dit firma stoler på at du nu kan gennemføre arbejdet derhjemme, og du ønsker at bevise at det er en god idé at du arbejder hjemmefra.

3. Du vil være nødt til at sætte grænser for andre folk …

Som det allerede er forklaret, så er det ikke alle folk der helt forstår konceptet af at arbejde hjemmefra, og tænker derfor nok ikke over at de skal respektere dit behov for at fokusere på dit arbejde under dine almindelige arbejdstimer. Vær forberedt på at folk kigger ind, ønsker at sludre i telefon og på andre måder hiver dig væk fra din dag.
arbejde hjemmefra
Når disse ting finder sted er det vigtigt at tage hånd om dem med det samme. Forklar venligt at selvom du ville elske at være i stand til at snakke med dem eller besøge dem, er dette tidspunktet hvor du skal arbejde. Lad det ikke ligge og fortæl dig selv at du vil sige noget næste gang, da det kan føre til konfrontation eller sårede følelser i fremtiden.

4. …Og for dig selv

Fordi du ikke længere har en fysisk adskillelse mellem arbejde og hjem, kan du muligvis komme til at lade arbejdet krybe ind I dit privatliv og overtage din tid derhjemme. Mange folk som begynder at arbejde hjemmefra, gør det for at have en blanding af arbejdslivet, men ender alligevel efter et stykke tid med at balancen vipper i den anden retning igen. Sørg for at du fortsætter med de basale ting, såsom at bade, klæde dig på og forlad huset for at være sammen med andre folk.

5. Du vælger måske at det ikke er noget for dig

Her er den største hemmelighed ved det at arbejde hjemmefra–det er ikke noget for alle. Nogle folk er nødt til at være omkring andre folk for at have succes, og det er okay. Hvis det går op for dig at det at arbejde hjemmefra ikke er noget for dig, så er det bedst at være ærlig omkring det, både med dig selv og din arbejdsgiver, i stedet for at lide i stilhed og risikere at din præstation forringes.

Hvis du virkelig vælger at arbejde hjemmefra, bør du tjekke de forskellige måder at arbejde hjemmefra, som vi her på Moneymarket.dk har opført. Du kan finde det perfekte online job eller andre måder at tjene penge på internettet, mens du arbejder hjemmefra, lige her.

Skriv en kommentar

Scroll to Top