Tips Til at Forblive Produktiv Når du Arbejder Hjemmefra

Tips til at forblive produktiv når du arbejder hjemmefra

At arbejde hjemmefra har sine frynsegoder, men der er i hvert fald også ulemper!

En stor ulempe ved at være stand til at arbejde fra din sofa, dit soveværelse eller din spisestue–der er masser af distraktioner, der kan stjæle din opmærksomhed. Du kan finde dig selv lave alt fra at surfe på nettet til at trække tiden ud ved at rense dit hus. Når din fastsatte arbejdstimer ender, kan du indse i rædsel, at du ikke fik nær så meget gennemført, som du skulle den dagen.

Selvom du er konge eller dronning af at trække tiden ud, eller har svært ved at styre din tid, er det muligt at gøre din hjemmearbejdsplads til en produktiv en. Ved at følge disse trin, vil hjælpe dig med at øge din hjemmeproduktivitet, så du kan nyde alle fordelene ved at finde et online job, arbejde hjemmefra og sørge for, at du stadig får succes på dit almindelige job.

1. Hold dig selv som ansvarlig ved at holde styr på din tid

Ofte, er du ikke klar over, hvor meget tid du spilder når du arbejder hjemme, hvilket er grunden til at det at føre en løbende registrering af hvad du laver i løbet af dagen, kan hjælpe dig med at forblive fokuseret på opgave.

I starten af din arbejdsdag, så lav en liste over tid i 15 minutters intervaller op til slutningen af din dag. Brug derefter et par sekunder hver 15 minut, på at skrive ned, hvad du har lavet i løbet af denne tid. Selv om du måske hellere vil se en video om hvordan du kan tjene penge på din Instagram-konto, eller gennemse et internetforum, vil du undgå disse typer distraktioner, hvis du ved at du bliver nødt til at skrive det ned.

Hvis du hellere vil tage den højteknologiske rute, kan du bruge programmer, som Harvest, Tick, Rescue Time eller Toggl til at holde øje med dine 15-minutters tjek.

2. Få dig en partner

Partnersystemet kan også hjælpe dig med at sætte en stopper for unødvendige distraktioner og tøven.

Find en anden person, der arbejder hjemmefra og lav et løfte om at tjekke op på hinanden i begyndelsen af dagen og to eller tre gange i løbet af din arbejdsdag. Når I kontakter hinanden om morgenen, så fortæl hvad du ønsker at opnå ved hver af jeres tjek-tider. Fortæl derefter hinanden, om I har opnået hvad I satte jer for at gøre, når I følger op med hinanden.

Du vil ikke blot være motiveret til at få udført dit arbejde, men du har også en, som du kan diskutere aspekter ved at arbejde hjemmefra, med.

3. Del din plads

Hvis du har ekstra plads i dit hjemmekontor, så overveje at invitere en anden til at komme og arbejde sammen med dig. Selv hvis I er involveret i helt forskellige virksomheder, kan det at have en anden person i rummet hjælpe dig med at modstå fristelsen til at rejse dig op og lave andre ting.

Du behøver måske ikke at have en kontorkammerat hver dag; du kan have nogen til at komme ind, når du arbejder på højtryk for at nå en deadline eller har en kedelig opgave på din dagsorden.

4. Kom ud af kontoret

Når ting i dit hjem stjæler din opmærksomhed, så tag din bærbare computer og tablet og gå et andet sted hen for at arbejde i et stykke tid. Du kan prøve en kaffebar, biblioteket eller andre steder hvor du kan arbejde i fred og ikke blive distraheret.

5. Klæd dig på som du plejer

Nogle folk opdager at de er mere produktive og fokuserede, når de er klædt på som de normalt ville. Det kan måske være komfortabelt at arbejde i din pyjamas (måske endda så komfortabelt som at tjene penge i søvne?), men det kunne være alt for komfortabelt, og føre til at du føler dig afslappet og mindre opsat på at fokusere på opgaven.

6. Luk dine faneblade

Når du bruger internettet til arbejde, så hold ikke faner åbne, der distraherer dig. Luk dine sociale medier, nyhedssider og endda din e-mail, så du er mere fokuseret på opgaven ved hånden.  Hvis du har et sideprojekt og ønsker at lære ting som hvad  kryptovaluta er, skal du gøre det uden for din udpegede arbejdstid. Du kan også købe blackout-programmer, der skjuler alt andet på computeren, mens du arbejder.

7. Beløn dig selv

Beløn dig selvHvis du arbejdede på et traditionelt kontor, ville du holde nogle pauser i løbet af dagen, og det er fint at gøre det derhjemme, så længe din dag ikke bliver flere pauser end arbejde.

Gør dine pauser til noget, du er nødt til at arbejde for. For eksempel, fortæl dig selv at du vil stoppe og lave kaffe, når du har fuldført næste punkt på dagsordenen. Du kan også opmuntre dig selv til at arbejde produktivt, ved at fortælle dig selv at du kan holde fri når din dagsorden er gennemført. Tanken om at blive færdig kl. 14 i stedet for kl. 17, kan være alt du behøver for at komme igennem det arbejde, du hellere vil udskyde til senere.

8. Afsæt tid til kommunikation

Konstant at stoppe for at foretage telefonopkald og svar på e-mails kan tage en masse af din tid og gøre det svært for dig at fokusere. Planlæg forskellige tidspunkter i løbet af dagen, på at ringe tilbage, foretage opkald og håndtere dine e-mails. Hold din smartphone på vibration og placér den i din skrivebordsskuffe, så ikke du fristes til at kigge på den.

Denne vejledning har forhåbentlig hjulpet dig med at få en idé om, hvordan du opretter en god produktivitet for at arbejde hjemmefra. Hvis du stadig ikke har fundet en måde at arbejde og tjene penge på hjemmefra, bør du tjekke vores forskellige måder at tjene penge på, på internettet her.

En anden god guide med tips til at arbejde i hjemmet kan findes lige her.

Skriv en kommentar

Scroll to Top