Tjen penge på at Oversætte

Tjen penge på at oversætte

Nu til dags kan næsten alle danskere et fremmedsprog. Nogle er gode til både Engelsk og Tysk, mens andre er specielt gode til Spansk. Så længe du blot kan en af de tre nævnte sprog, har du mulighed for at tjene penge på at hjælpe folk med at oversætte. Moneymarket.dk har skrevet et indlæg om det at tjene penge på portalen Fiverr.com.

På Fiverr kan man oprette en bruger indenfor 5 minutter, og komme i gang med at tjene penge online. Det er egentlig ved hjælp af denne hjemmeside at du kan få penge for at oversætte tekster.

Metoden er rimelig simpel og går egentlig bare ud på at du opretter en bruger på Fiverr. På denne bruger har du mulighed for at lave en salgsvideo, hvor du fortæller hvad du kan tilbyde folk. Her kan du så tilbyde at oversætte engelske, tyske, spanske eller andre fremmedsprogs tekster mod betaling. Standard prisen for ydelser på hjemmesiden er 5$, altså lige godt og vel 27 kr.

Der er mange forskellige måder man kan tjene penge på Fiverr. Du kan vælge at designe logoer for folk, lave videoer, skrive tekster, udføre korrektur læsning ja mere eller mindre alt hvad du kan komme i tanke om.

Hvordan tjener jeg pengene?

For at komme i gang på Fiverr.com skal du have oprettet dig en bruger. Dette gør du ved at klikke på den grønne knap “Join” i øverste højre hjørne, via dette link.

Så snart du har oprettet en bruger, tilbyder Fiverr dig at lave en salgsvideo, hvori du kan fortælle om hvad du tilbyder. Den typiske pris du skal tage for oversættelser er de 5$ som standardprisen nu er, og arbejdet du bør udfører for disse penge, er en oversættelse på omtrent 500 ord. Dette er hverken i den billige eller dyre ende for en oversættelse.

For at få udbetalt pengene skal du oprette dig som bruger hos betalingsportalen PayPal. Dette er en yderst troværdig hjemmeside, som har med penge og transaktioner at gøre.

Hvis du leder efter en anden smart og nem måde at tjene penge online, så kan du tilmelde dig YouGov og tjene penge ved at udfylde spørgeskemaer:

Kom igang med at tjene penge for din mening hos YouGov. Dette er den bedste danske portal for betalte undersøgelser!

5/5

Hvor mange penge kan man så tjene?

Tjen penge på at oversætteDet er meget svært at sige præcist hvor mange penge man kan tjene ved at lave disse oversættelser, da det udelukkende afhænger af hvor meget arbejde du ønsker at lægge i det. Det at oversætte tekster på Fiverr, er ikke noget man blive millionær på, overhovedet, men det er nu stadig en god måde at tjene nogle ekstra penge på, hvis man alligevel ikke har andet at lave.

Vil du lære andre måder at tjene penge på nettet,
kan du se på vores andre guides:

Scroll to Top