Tjen penge på Fiverr

Tjen penge på Fiverr

Denne kategori kan også betegnes som det, at tjene penge på småjobs. Med dette menes der arbejde som kan udføres uden ansættelseskontrakt fra en arbejdsgiver, ikke kræver en uddannelse, og er generelt bare noget arbejde der udføres uden man behøver at have en stilling.

Småarbejde kan udføres hos andre personer, og dette er f.eks. havearbejde, snerydning og lignende ting. Moneymarket.dk tager udgangspunkt i småarbejde, som kan udføres online, og derfor hjemmefra. Småjobs er ofte ikke betalt med over 500 kr, men kan i mange tilfælde udføres rigtig nemt og rigtig hurtigt, så længe man ved hvordan man gør.

For at få en ide om hvordan det hænger sammen, gives her et lille eksempel som er ganske sandt:

Peter er rigtig god til at tegne og vil gerne tjene nogle penge hjemmefra. Han tilmelder sig derfor www.fiverr.com gratis, for at kunne udføre sketchs og karikatur tegninger af folk. Han ligger på Fiverr.com en kort video op, hvor han på engelsk fortæller hvad han vil gøre for folk, og tager $5(29 kr) for at udføre sit arbejde. Flere brugere efterspørger hans arbejde og han tjener hurtigt 200 kr om dagen, omkring 5000 kr om måneden.

Den slags småjobs som vi tager udgangspunkt i, er såkaldte gigs, udført hos Fiverr. Denne hjemmeside er en portal, hvor man kan

Sådan gør du!

Find dine evner

Tjen penge på FiverrFor at kunne tjene penge via disse småjobs, skal man kunne udføre et stykke arbejde, som kan betale sig at købe for en anden. Et typisk job på f.eks Fiverr koster 5$ og man har så i mange tilfælde mulighed for at tilkøbe sig ekstra ydelser.

Et enkelt job gør dig altså ikke millionær, så det går derfor ud på at skaffe så mange job som muligt, og selvfølgelig kunne udføre dem på en tid der gør at det kan betale sig at udføre.

Du skal altså finde ud af hvad du kan udfører for folk, eksempler på dette er:

  • Gode tegne egenskaber – Karikatur tegninger, sketchs, tegninger af folk, tegning af logo,
  • God til et sprog – Oversæt fra Engelsk til Dansk og omvendt, Tysk til Dansk osv.
  • God til at skrive – Udfør korrektur læsning eller skriv tekster for folk.
  • God til at lave webshops – Sælg web arbejde
  • Har du en blog/Facebook side – Sælg omtale på dine sider til andre
  • God til ansøgninger – Gennemgå ansøgning og rette fejl
  • Kun fantasien sætter grænser

(Tag eventuelt et kig på denne oversigt, som kommer ind på de 20 mest populære måder at arbejde hjemmefra)

Der findes en lang række sider, der fungerer som bindeled mellem folk der vil købe og sælge småjobs. Vi har valgt at fokusere på Fiverr, da dette er den største portal og en af de bedste. Hvis man vil se eksempler på andre websites med disse funktioner, kan dette ses i bunden af siden.

Tilmeld Fiverr

Følg dette link og tilmeld dig Fiverr. Som fortalt er det ganske gratis, og du kan komme i gang med det samme.

Lav salgsvideo/indlæg

For at få flest mulige salg er det optimalt at have en salgsvideo eller salgsindlæg som fortæller hvad dit stykke arbejde går ud på. Når man går ind og opretter et “gig” som det kaldes, altså et arbejde, bliver man under processen bedt om at skrive et indlæg, og senere hen også om at lægge en video op. Statistikkerne siger at “gigs”(de jobs som bliver udbudt) med salgsvideoer, sælger 220% mere end dem uden, så det kan kraftigt anbefales at lave sådan en.

Tjen penge

For at kunne få pengene overført til din konto, skal du have en PayPal bruger. PayPal er en gratis ydelse som bliver brugt af flere millioner mennesker. En bruger hos dem oprettes via dette link. Det er herfra ellers bare at klø på.

Fittytown

Gigbucks

Upwork

Fordele ved at tjene penge på Fiverr

Tjen penge på FiverrDer er rigtig mange fordele ved at tjene penge på Fiverr. En af de helt store er, at man har muligheden for at udføre alt sit arbejde hjemmefra. Det betyder altså, at du reelt set kan blive hjemme, beholde pyjamassen på og bare arbejde. Der er naturligvis også ulemper ved at arbejde hjemmefra, men fordelene opvejer helt sikkert for ulemperne.

En anden god ting ved at tjene penge på Fiverr, er at du er din egen chef. Der er ikke nogen der som sådan bestemmer over dig, og du sætter selv dine arbejdstider. Det er altså rigtig fleksibelt at bruge Fiverr som indtjeningsmetode. Du vil når du kommer igang med at tjene penge med denne metode, hurtigt finde ud af, at det i mange tilfælde også er rigtig sjovt. Du vil komme i direkte kontakt med virksomheder og entreprenører, som alle sætter rigtig meget pris på din hjælp.

I og med at arbejdet på Fiverr ofte skal udføres hjemmefra, kan det være en god idé at tage et kig på hvordan man bliver så produktiv som muligt. I og med at man er sin egen chef, kan man hurtigt komme til at slappe lidt for meget af, og det er derfor rigtig vigtigt at sørge for man forbliver produktiv. Tag eventuelt et kig på denne artikel, som kommer lidt ind på hvordan du kan forblive positiv når du arbejder hjemmefra.

Hvis du stadig leder efter måder du kan tjene penge online, har du mulighed for at kigge på vores andre guides.

Scroll til toppen
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers?