Du er Mest Produktiv Når du Arbejder Hjemmefra

Du er mest produktiv når du arbejder hjemmefra

Fordelene ved at arbejde hjemmefra er mange. Bekvemmelighed, komfort og endda potentialet for at være din egen chef, er de største.

Men en 2014 spørgeundersøgelse foretaget af ConnectSolutions foreslår at der måske er en anden stor fordel ved at arbejde hjemmefra, nemlig forbedret produktivitet.

Analyseinstituttets undersøgelse fandt ud af, at omkring 70 procent af de næsten 40 procent af folk, der arbejdede hjemmefra mindst én gang om måneden var mere produktive som følge af at arbejde i deres hjemlige omgivelser. Mere produktivitet betyder at du tjener mere, og jo flere penge du har i lommen, desto højere er din chance for at blive rig.

En gennemgang af spørgeundersøgelsen

Resultaterne af ConnectSolutions undersøgelse er overbevisende, men det er vigtigt at tage dem med et gran salt. Det firma, der sponsorerede undersøgelsen, er en distancearbejder løsningsudbyder, hvilket betyder, at de har en interesse i at sælge idéen om at ansætte hjemmearbejdstagere.

Derudover beder undersøgelsen, som i øvrigt blev lanceret gennem betalte spørgeundersøgelser, også respondenter om at bedømme deres egen produktivitet.

Den spørger ikke deres arbejdsgivere, om de føler at deres eksterne arbejdstagere nu er mere produktive, og undersøgelsen kræver ikke at respondenterne bruger nogen som helst type af kriterier til at måle deres produktivitet. I stedet spørger den bare, om de føler at de er, hvilket gør svaret temmelig subjektiv. Der er altid en chance for, at respondenterne ønsker at kaste deres arbejde i hjemmet i et positivt lys, således at de kan fortsætte med at distancearbejde og nyde de andre fordele, som det giver.

Det kunne jo selvfølgelig også være lige så muligt, at folk virkelig er mere produktive, når de arbejder hjemmefra. Dette kunne være fordi de er mere trygge, de har ikke distraktioner fra kollegaer eller at de arbejder hårdere for at sikre, at de fortsat har privilegiet at distancearbejde.

Hvem arbejder hjemmefra?

Folk fra en bred vifte af baggrunde og samfundslag arbejder hjemmefra. Hvis du overvejer at udføre online arbejde inden for et område, kan du tænke over hvordan du sammenligner dig selv med profilerne af andre eksterne arbejdstagere. Her er nogle af grupperne af folk, der almindeligvis arbejder hjemmefra:

Ældre voksne

The U.S. Census Fandt ud af, at mere end halvdelen af de folk, der arbejde hjemmefra mindst én dag om ugen var i alderen 35-54.

Omkring 60 procent af dem, der arbejder hjemmefra på fuld tid er over en alder af 45 år, og omtrent 68 procent af dem er gift.

Generelt er yngre ugifte medarbejdere mindre tilbøjelige til at føle sig tilfredse med at arbejde hjemmefra, fordi de går glip af de sociale aspekter af at være på arbejdspladsen.

For gifte folk med familier tilbyder det at arbejde hjemmefra mere fleksibilitet til at møde familiemæssige forpligtelser og tage sig af børn, hvilket gør det mere tiltrækkende.

Arbejdere med lav timeløn

Undersøgelser har vist, at folk, der arbejder hjemmefra typisk lever i husstande, hvor den samlede indkomster er høj, men selv har en lav årsindkomst.

Omkring 50 procent af enkeltpersoner, der arbejder hjemmefra på fuld tid, tjener mindre end 25.000$ årligt (170.000 kr.), men rapporter en husstandsindkomst på over 75.000$ (510.000 kr.) pr. år.

Den sandsynlige forklaring på dette er at det, at have en stor indkomstkilde fra én eller flere andre familiemedlemmer, giver hjemmearbejdstagerne frihed til at tage imod mere fleksible hjemmearbejdsjob. Det kunne også være, at disse folk arbejder hjemmefra som en sideforretning for at tjene nogle ekstra penge og er overvejende hjemmegående mødre og fædre.

Ledere, sælgere og kundeserviceudbydere

Der er nogle jobs, der bare egner sig bedre som hjemmearbejdsjob. Et eksempel er kundeservice call center job, hvilket kan udføres i et stille miljø med intet andet end en computer, et headset og den rigtige software. Mange virtuelle assistenter gør også det med at tjene deres penge hjemmefra, siden det at have et kontor til sådan et job, ikke er nødvendigt. Disse laver typisk også freelance arbejde.

Salgsarbejde kan også ofte udføres med et hjemmekontor som en base for operationer, især når rejse ofte er nødvendigt, som en del af et job. Ledere, som overvåger hold fordelt over et bredt geografisk område, kan muligvis også arbejde hjemmefra og besøge deres underordnede efter behov, kommunikere ind imellem via telefon, chat-tjenester og internetkonferencer.

En anden gruppe mennesker, der ikke er bundet af de traditionelle regler af at arbejde på kontoret, er dem, der har fundet online job eller søger freelance stillinger: Disse personer kan stadig levere højkvalitets arbejde og er et bevis på, at det at arbejde hjemmefra kan være en smart model.

Er du selv interesseret i at arbejde hjemmefra?

Det kan være lidt svært at finde en måde at arbejde hjemmefra, hvis du ikke kender til de muligheder, der findes på markedet.

Du behøver ikke nødvendigvis at være ansat for at begynde at arbejde hjemmefra, da der er en masse forskellige indtjeningsmuligheder, der kan give dig en ekstra indkomst hjemmefra.
"arbejder
Hvis du virkelig beslutter dig for at begynde at arbejde hjemmefra, bør du tage et kig på vores forskellige nyttige vejledninger om, hvordan man kan være mere produktiv, når man arbejder hjemmefra.

Du kan finde dem her: Du er mest produktiv når du arbejder hjemmefra

  • De bedste hjemmearbejdstips
  • Tips til at være produktiv når du arbejder i hjemmet

Skriv en kommentar

Scroll to Top